утре се прибираме от морето -изкарахме страхотно .....Дара е по-добре,няма изкарване от водата ,плаче и едва я изкарваме ,за наша радост се засякохме с приятелско семейство ,което са с деца на 2 и 9 г. и това се оказа перфектно ,защото много си играха ,а ние си говорихме!
Доволни сме от хотела -на няма и 100м. от плажа е ,даже пред самия хотел е ,храната е разнообразна ,Дара не хапва много ,но каквото иска си похапва .
Починахме си с татко й-аз се отпуснах и си хапнах и пийнах каквото исках
Дано сме здрави и като се приберем.
Хелънче,направо не знам какво ти е ,дано не е сериозно и намерите подходящия специалист!

Мейдънли,супер звучиш за работата,дано другото лято все пак починете и на морето!За децата си е супер емоция!

Бюти,и аз искам снимкаааа да те видя каква си сладка мама!

Чинче,ти си герой!
За памперса аз махнах и дневния и нощния ,но когато беше болна се изпускаше,сега на морето имаме нов номер или по-скоро прогрес-вече не иска на гърне и цяла седмица иска само на "летната"-тоалетната ,което разбира се ме радва,нооо понякога ме послъгва само и само ,за да пуска водата Цвети ,
за Мона и теб!Дидолинка,как сте ?

Криси ,да сте здрави ,само това ще ви пожелая!

Здраве на всички желая и много прегръдки от нас с Дара

Честит му полу-рожден ден!И да - Надя се буди,но само да пие вода или да пишка.После си заспива отново.

Аз на Саша го махнах след или около 3 г. някъде. Опредлено не мога да отказвам на детето вода вечер и когато и да било. Да, вярно че за да не пишка не бива да пие вода, но аз предпочитах да си пие. Ставах нощем да я изпишкам първоначално в някакъв час и така.. но това беше около година след нощния памперс.
, пиши след като го види зъболекар
. Най-явния пример ми е майонезата, до една възраст ми изглеждаше като най-гнусното нещо на света, а сега я слагам на всичко, все едно не мога да й се нарадвам
Постоянно препикава пясъка на плажа-въобще не казва и директно пишка.Малко ме беше срам,но няма как-пишка без предупреждение.За акането си казва и ходи-даже иска и сам да си се държи за тоалетната чиния.Памперс му слагаме за разходките(макар че е грешка;да си знае детето).Има едни сгъваеми гърненца с крачета(в Мадър кеър ги има),които са много удобни за дечица,които не искат иначе.И за пишкане стават.Ползвах такова с кака му.Аз пък нощния памперс на София го махнах безпроблемно 2седм.след дневния(който махнах от раз).