Ваче,съболезнования! :/
Августа,Цвети
Зверче,другаде прочетох,но не ми се пишеше там,та да те питам тук.Как успяваш да не купуваш сладолед на Крисчо?Ако види друго дете не си ли иска?Аз не мога да го разсея и купувам понякога.Като яде приятелчето и той да реве с пълно гърло,че няма ми е смотано.:/ Знам,че ще яде боклуци,обаче още ми се струва малък,много ме е яд,но не намирам начин да му обясня.
Мами,които сте изгледали вече по едно човече,кажете този номер с "мамо гуши" навън период ли е?През няколко дена съм с мускулна треска на ръцете от носене.Друг път не мога да го надтичам,сега нещо взе да се изхитрява.Не е от умора,защото го прави буквално 2-5мин. след като сме тръгнали.Сега на морето ми разказа играта,хубав мускул заформих
Вчера се прибрахме и ми е много хубаво,че сме си вкъщи,много ми залипсва мм,добре се отразяват такива кратки раздели.
А като се видяха с малчо беше голяма емоция. : )За финал една почерпка,че майка ми е рожденничка.

Вярно,за нас е тежко и изморително да ги носим сега... но ето,каката ми е на 11 почти и още иска да я гушкам!Дпбре ,че не ме кара да я нося,че вече ме стига на кг 

Сигурно са много сладки.
, т.е единия преден и съседния му... Направо са влезли до половината
Майка ми го водила при някакъв специалист по лицево-черепна хирургия и той я успокоил, че зъбите са здрави, даже с порастването на челюстта щели да се намесят, ама... аз това не го вярвам - как ще стане, наново ли ще поникват?
аз не виждам проблем, в него има същите боклуци каквито и във всички храни с голяма трайност. Т.е така предполагам, защото не съм проверявала какво съдържа.
Вечер често заспивам с Виктор. Колегите изглеждат свестни, поне засега, и така.
Пазете се че пак е пламнал вирус.