Памперса точно така се маха - от раз... за дневния говоря, защото аз лично ще махам дневен, а по-късно нощен.
Ани, заповядай

Има ли мами забременели чрез измама ???
Магнетче

. Наистина си герой 

. Много професионални успехи ти желая. Какво стана с другото?
.
От тук взех рецептата. Отчитам като грешка, че напънах цялата пудра захар да замеся, загуби еластичност след последното добавяне и се накъса при покриването. 
).
, но пък щастието ще е огромно.

Нищо-догодина градинско парти! 

!Ти сега сигурно се и изморяваш повечко...
А за памперса и бибата си абсолютно права,според мен.Иска се много постоянство от страна на майката(най вече),иначе нищо не става.Според мен майката трябва също да е готова за това,иначе да не се почва.
Точно се бях вдъхновила да си организираме среща,че имаме годишнина тази година и ентусиазма ми падна...
Бих пуснала и кафенце,но...
и все още не мога да се отърся от всичко това. Кажи за дечицата цяло лято ли ще са на морето, голям кеф. Напиши ми моля, адреса на сладкарницата, аз съм на Ръковска, някой ден да дойда да те видя. 

Не се отчайвай! И ние бяхме така тези седмици! Дара от колко време вдига темп? Тя вади последен кучешки,нали? Ще видиш,че ще излезе и всичко ще се оправи! За морето хич не се тревожи,няма да ви избяга почивката,кофти е да се променят плановете,но здравето е по-важно

Сега е на вълна "може ли" и за всяко нещо пита,хах:)