Лято, може би - Франция 35

• 35 427
  • 743
  •   2
Отговори
# 525
Златни сте   bouquet!
Поуспокоих се вече, сега ще си купя един пътеводител и  newsm08 и вече съм в очакване мечтата ми да посетя Париж най-после да се сбъдне!!!

# 526
Къти, честито.
Принцесата все пак се е класирала за 10.09 Simple Smile
Леко възстановяване и чакаме снимки Simple Smile

Ох, разсмяхте ме с това Jersey тази сутрин.  hahaha
По-внимателно с преводача  Laughing
Джипси и Ариел са превели всичко.

Ла ви, интересен въпрос.
Някои сирена май опитах тук, но повечето ги бях яла и преди, че съм фен.
Аз по-скоро научих начини на поднасяне (поредност) отколкото самите храни.
А и солен карамел; наскоро си говорихме с един приятел, че ако кажеш на някой в България, че ще яде солен карамел, ще те гледа странно.

# 527
Добре дошла на този свят, бебе Емма!
Бързо възстановяване на Кати!

# 528
Честито на Кати и добре дошла на малката Ема, която така чакахме цяло лято!  Heart Eyes 

Леле,  този превод от Гугъл вярно доста объркващ! 

la vie est belle, Hug

Аз доста неща открих за пръв път тук, като например артишото, аспержите, стридите, кремът от кестени....рибената супа на свекървата...

# 529
Честито на бебе Ема и на Кати!Хубава дата и девичка момиченце.Много хубава комбинация!Много обичам жените деви Simple Smile

На мен ми се очертава отново тежка година - лекциите плюс работа плюс стаж...Ох Praynig

И съм се побъркала по онлайн пазаруване от китайски и френски сайтове.Картата ми страда Laughing

# 530
la vie est belle, много интересен въпорс Thinking, май доста неща открих тук за първи път, рокфор, артишок, аспержи, панетон, всякакви видове риба,телешко, рикоре, вино, подредената маса, хранененто под час и семпло приготвената храна, което много ми харесва. Наскоро ми попадна някаква статия за тайната за фигурата на французойките, където се споменаваше точно това и коментарите отдолу „да бе, да!“ .
А и как щях да забравя, скопеният петел за Коледа още ме оставя bouche bée!

La française, ей умната с пазаруването! Така е, който е млад и данъчните не са му пратили честитка...
А аз и контрол от юрсаф даже си имах, да не взема нещо да придобия лоши навици. Дамата беше много смешна, иска ми фактурите и аз „ето пускам ви ги по мейла“ още докато си говорим. Тя, смее се, „значи нищо нямате за криене?“ Отговарям, че вече нямам свободни чорапи у дома, та се налага което не се събира, да го декларирам. hahaha

# 531
Аз тук открих много от сирената,за ям сурово конско месо,да ям полусурово телешко,нашите елзаски специалитети,да се яде само сладко на закуска,че сиренето се яде вместо десерт или преди него...и най-вече как да съчетавам виното.
Обичам френската кухня - семпла и наистина не толкова калорична,с изключение на кроасаните и фоа гра-то.

Gypsy,знам знам Laughing данъци не плащам все още,само солидарните шаржове ... иначе си купувам доста евтини неща,страх ме е иначе.Единствено едни кожени ботуши за 70 евро вместо за 120 и съм страшно доволна от качеството Simple Smile,но са от Бланш порт и ако имаше някакъв проблем,можех директно да ги върна..

# 532
Ot vsicko, koeto ima tuk ste izbroq samo, koeto mi haresva: Les Huitres, Le foie gras, Le côte de boeuf i avocat, e sigurno i v Bg stqh da opitam poslednoto, drugite ne vqrvam. Vinoto mi e vse taq, piq i tova e, a v Bg sum pila mnogo hubavo domashno, edva li tuk ste opitam nqkoga takova. Nqkoi sirena. A aspergi i artichaud sa mi beurk  Laughing... Auu, stqh da zabravq lubimite mi St. Jaques  Mr. Green

# 533
Момичетa ,a кaк се спрaвяте със стриите и кaквa козметикa ползвaте?

# 534
 Честито на мама и тате за бебчето с прекрасно име( моята племеница носи същото име). На мама пожелавам бързовъзстановяване и ще я чакаме за подробности!
И докато сме още на бебешка вълна, бързам да ви се похваля, че и ние чакаме бебе в средата на март. Wink С  La vie пак ще бременнеем по едно и също време... и да видим на финала какви имена ще изберем.  Laughing

# 535
Пианото, честито Simple Smile
Лека и на теб!

# 536
Piano, kakva novina izplqska, hih, 4estito!:

# 537
Cutty, честито бебе ! Да е жива и здрава Емма ! Много щастие на цялото семейство  Hug
Уау...Пианото и ти ли  Grinning
Темата се напълни с очакващи щастливо събитие, ако има и други скрити зад шкафа, да излизат  Mr. Green
Люси за стрии съм чувала, че на Веледа (Weleda) маслото е много хубаво, но то е за бременни.
Тази вечер съм на родителска среща, нещо не ми се ходи, едно и също говорят..

# 538
Пиано, страхотна новина! Ей, нас старичките да не вземете да ни заразите!  Wink

Люси, за стрии ползвах ето товаhttp://www.pharmashopdiscount.com/fr/onagrine/25454-onagrine-ext … 700521402013.html, но май не съм от податливите на този проблем, та не знам дали е толкова добро. Виж за петна ако имаше нещо ефикасно...

# 539
Забравих одеве да напиша, че маслото на Веледа е страхотно. Кожата ми е суха, нееластична, имам и стари стрии.,но първата бременност ползвах Веледа и не получих ни една нова. Благодаря за честитките и ние сме много щастливи:)
Благодаря и за инфото за куфарите, щях да остана неприятно изненадана на летището!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 16:05 от pianoto

Общи условия

Активация на акаунт