Лято, може би - Франция 35

• 35 417
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Ммм, изненадана съм, че опитът ми за дискусия се прие като насаждане на смут и заяждане. Още повече когато някои, Роца например, ме познават лично.
Аз съм човек, който се вълнува от много неща, животът ми е свързан с четмото и писмото и имам специално отношение към литературата.
Това бе последният ми опит да потърся повече от манджа и прах за пране в тази тема, за съжаление.
Ще наминавам само като ми потрябват домакински съвети.

# 736
 Rolling Eyes

Ама ти занимаваш ли се с толкова плебейски неща?

# 737
Зависи от гледната точка, за някои хора например, бъркането на манджи е изкуство, важна част от живота. И ни най-малко не ги прави някакви простаци, които не са отворили една книга в живота си.

# 738
mystic, не го приемай така. Може би в момента няма настроение за такива дискусии. На мен ми беше интересно да изчета мнението ти и това на Роца.

cutty , Мелина имаше ужасни колики и много ревеше, но за щасти преминаха за около 3 седмици. Дано и при вас да е така!

ChicMad, благодаря за споделеното! Аз определено уважавам БГ козметиката, има доста добри продукти.

# 739
О, аз бих искала да говорим за литература, но нямам достатъчно прочетена такава. Затова пък приемам съвети за книги.
Иначе, обичам да дискутирам за психология, религия, световни конспирации, здраве. Можем да си направим листа с мини теми, на които да отделяме по няколко страници заедно с другите ни споделяния. Така, хем ще се опознаваме, хем ще научаваме нови неща.
Soyons fou, последно се отпуснахме за карнавала. Дайте нещо да си направим.

# 740
Не е ли време за нова тема, с червено вино?

# 741
  • пак на Рив Гош
Мистикова, именно защото те познавам, сметнах, че не би написала нарочно пост тип "трол"  Wink. И, именно защото те познавам, отговорих, при това доста по-пространно и по-меко, представяйки другата гледна точка, отколкото ако беше някой по-малко познат в темата потребител  Peace
Мисля, че просто начинът, по който прикани към дискусия беше... хмммм... двусмислен  Wink. Сигурно щеше да се развие по друг начин, ако беше казала нещо от типа "ето на какво попаднах, ще ми е интересно да видя какво мислите по въпроса", без допълненията за хората, интересуващи се от истинските неща в живота и т.н., подсказвайки един вид, че киндълизираните в темата сме загубили всичко това  Peace.
Иначе подобен тип дискусии водя редовно с един колега на работа, за и против, предимства и недостатъци, един формат спрямо друг и т.н. и всички досега са завършвали с мир и разбирателство  Laughing
Скрит текст:
... ама той колегата ми е приятелче от няколко години насам и ако не бях омъжена нямаше да му простя, което сигурно също допринася към миролюбивия изход от разговора  Blush
Обещавам и аз, че преставам по темата  Hug

Фейт, много ми е интересно да чета разказите ти. Не мислех, че там са толкова религиозни. Като темперамент май не са съвсем типичния средиземноморски тип, щом се разхождат кротко и почти не си говорят  Grinning Има ли много чужденци (освен туристи)?

Шик, като спомена Yoghurt of Bulgaria, да похваля дневния им крем с пробиотици. Взех си го пролетта и изкарах лятото с него. Много ми допадна, защото е сравнително по-лек от този, който ползвам през останалата част от годината и на топлото не се разтича.

Ще взема да пусна новата тема, то тъй или иначе лятото вече свърши  Laughing

# 742
Предлагам новата тема да се казва - crêpage de chignon   Joy
майтап  

# 743
  • пак на Рив Гош
Нямааааа - пуснах я съобразно със сезона - вино (нали започна гроздобера), Тусан и Коледа... дано я изпишем дотогава  Laughing

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт