Странни болки от няколко дни

• 1 507
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте , от 1-2 дни насам , започнах да имам болки в главата отзад , в очите при мърдане и болки в лимфните възли. Дори започнах да плюя и розови храчки.
Понеже нямам лекар , затова питам тук. До сега не са ме сполитали такива заболявания и не знам какво да правя.
Мерси на всички отзовали се.

# 1
  • софия
Здравейте , от 1-2 дни насам , започнах да имам болки в главата отзад , в очите при мърдане и болки в лимфните възли. Дори започнах да плюя и розови храчки.
Понеже нямам лекар , затова питам тук. До сега не са ме сполитали такива заболявания и не знам какво да правя.
Мерси на всички отзовали се.
Имаш доста разнообразни симптоми- отивай на лекар веднага!

# 2
не знам какво да правя.

Да отидеш на лекар задължително. Тук не можем да направим много за теб, симптомите ти са странни и предполагам сериозни.
Какво значи нямаш лекар, щом е за здравето, ще намериш начин, не е ли така?

# 3
Момичета , утре ще ходя на лекар. Доста се уплаших. Докато се къпех с по-топла вода , изхрачих една храчка , розово топче , но беше твърдо и около него гной , но не беше гнойно. като парченце месо. Не знам много се уплаших , утре отивам на лекар.

# 4
Не те знам как ще устискаш до утре. Аз бих взела въпросното топче и веднага в спешното.

# 5
Какво каза лекарят?

# 6
Гнойна ангина. 7 дни антибиотик. Тези топчета са били налепи.

# 7
Бързо оздравяване!

# 8
Здравейте отново. Бях 7 дни на аугментин антибиотик. Не знам какво да кажа Sad 1 ден след спирането на антибиотика цялото ми тяло е в кърваво червени пъпки , нямам празно място по тялото. Нищо съществено не ми казаха лекарите , само да си направя изследвания , и ми изписаха зодак таблетки. Четох ,че при много хора го е имало това. Колко дена ли ще продължи ? И дали ще останат белези и петна по тялото и лицето ? (не ги пипам , не ме сърбят). Повече никога няма да пия такива антибиотици ... Sad

# 9
Алергия към антибиотика, едва ли ще ти останат белези от това. Hug При мен зодака действа много бързо, ден-два. Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 10
Момичета , този обрив се разраства вече 4ти ден. Вече ми обхвана цялото тяло. Първо започна по гърдите и гърба. Сега там плюските понамаляха но кожата е огнено червена , това дали е нормално ? Иначе по ръцете е ужас , човек да се изплаши.

Общи условия

Активация на акаунт