Добри акушер-гинеколози в Плевен

• 3 389
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, мили мами! Вече съм в последен триместър на първата си бременност, а не знам към кой доктор да се насоча за раждане. Докторът, който води консултациите ми, 5-6 месеца не можа да запомни, че съм бременна, какви изследвания са ми правени и добре, че ми пролича, та сега се налага само да казвам, че съм с направление от 6 месеца за консултации. Преди около 2 месеца ми каза, че бебето е седалищно и до 30-та седмица не се ли обърне - секцио! Постави ми го като свършен факт, а има безброй случаи, в които бебето се обръща в последния момент! Аз държа на нормалното раждане. Пък и доста негативни неща чух за него. Ходих и при друг лекар - д-р Янкулов, който ми каза че съм с ниска плацента - нещо, което до сега не ми беше казвано! Като цяло съм ЗА Авис Медика, но доста парички, ще хвръкнат... Свекърва ми пък, която е специалист - детски болести, е навита да бъда във Втора база. Всеки ми казва различни мнения за докторите в Плевен... За добрите специалисти чувам както добри, така и лоши отзиви... Знам, че не трябва да разпитвам, но вече не знам какво да правя. Все пак искам всичко най-добро за детето и за себе си. Препоръчайте ми доктор от Втора база. Свекърва ми ми даде добри отзиви за д-р Димитрова. Дайте ми мнения, защото вече няма време... А нервите ми идват в повече...

# 1
  • Велико Търново
Здравей, успокой се първо, раждането не е толкова страшно  Simple Smile
Аз раждах и съм доволна от доц. Стойков. Той изражда и във 2 база и в Св. Марина. На първото място се плаща за избор на екип 650 лева мисля, а на второто 970 лева. В Авис Медика не бих родила, след историите, които чувам в последно време. Само за широката аудитория да споделя, че близка я захраниха след секцио с боб  Shocked
Може да си направиш преглед при доцента и да говорите -  той не се налага как да родиш, освен по медицински показания.

# 2
Здравей! Аз раждах при д-р Калин Поповски във Втора база и съм изключително доволна от него. Обяснява ти всичко и можеш да му звъннеш по всяко време, ако нещо те притеснява. Много е коректен и може да се разчита на него. Условията в болницата не са никак лоши и няма от какво да се притесняваш. Всички бяха много мили и акушерки и доктори. Според мен няма смисъл да се дават излишни пари. Леко бременеене и не се притеснявай!

# 3
Хайде актуални , пресни мами - дайте малко повече инфо за добри специалисти в Плевен?
За проследване , за израждане - къде , при кой и по колко ?

Общи условия

Активация на акаунт