Спирала за мигли - 7

• 111 174
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Купих я за втори път  Heart Eyes
http://www.ivis.bg/products_images/garnier-10.jpg В началото не ми допадна особено, но след 3-4 нанасяния и стана любима Grinning

# 106
  • София
princess_des , да не се изненадаш от по-високите цени на щандовете в моловете. Simple Smile

# 107
  • София
Момичета, ползвали ли сте Екселератора на Римел? Споделете вашите впечатления от спиралата, моля. Simple Smile
Днес видях една дама с много красиви мигли и тя сподели, че ползва тази спирала, но искам да чуя и други мнения.

# 108
  • Street of Dreams
Аз съм абсолютен противник на спиралите Римел, 3 съм имала и трите са заминали почти веднага след купуването им на боклука. Приятелките ми също не ги харесват, но пък тук съм чела не едно възхитени мнения. Така че просто трябва да се изпробва продуктът. Същото е и с Бътърфлай, която си купих преди 3 седмици и не мога да понасям - няколко поста по-напред някой си я е купил за втори път. Thinking
Аз пък вчера в супермаркета съвсем случайно и непредвидено минах покрай щанда на Манкатън и цапнах едно Волкано, от която винаги съм била доволна ако не друго, то как извива миглите, подрежда ги и не се разпада. За мен и за цената си - струва си. Peace
Снабдих се с 3 цветни спирали на различни и неизвестни за мен марки - кралско синя, лилава и зелена. Пробвах само синята - доста изсъгнала ми се стори и освен цвят, друго няма в нея, но си ми беше мерак. Simple Smile

# 109
  • София, Лагера
Аз си купих тъмносинята спирала на Севънтийн (въпреки, че досега не съм попадала на добра спирала на тази марка) и съм дълбоко впечатлена!!! Чакам с нетърпение да пуснат зелена!

Ако човек харесва силиконови четки - както аз - непременно да огледа това предложение  Simple Smile

(има ги в Мория)

# 110
Купих тази http://www.ivis.bg/products_images/O_2_m.jpg за първи път ще я използвам,  приятелка ми я похвали,  та да видим Thinking

# 111
малко снимки и впечатления за новата спирала на ейвън Mega Effects
много прилична спирала на Класикс за по-малко от три лева - признавам, че ако беше 13 или 30 лв., щях да изисквам много повече от нея   Mr. Green
аз обмислям цветна спирала, може би в духа на новото ми увлечение към лилавото, тя ще бъде в този цвят  Sunglasses

# 112
Харесва ми синята на Севънтийн, до сега обаче не съм имала куража да сложа цветна спирала.

# 113
  • софия
Купих тази http://www.ivis.bg/products_images/O_2_m.jpg за първи път ще я използвам,  приятелка ми я похвали,  та да видим Thinking
За себе си установих, че най ми харесват спиралите на МФ. Последно си взех тази, която е за кафяви очи. Много добре. След това взех Лореал False Lash Effect Wings. Четох, че ставала ок след 2-3 нанасяне. Еми, при мен и тогава не става. Лореал не е за моите мигли.

# 114
Аз имам за зелени очи, много ми харесва. Препоръча ми я консултантката в магазина и не съжалявам за тази покупка.  Heart Eyes Тук също четох доста добри отзиви за тази серия на Макс Фактор. Довечера ще пробвам и новата придобивка  Grinning

# 115
  • София
Аз все още имам и ползвам двойната на Римел и съм много доволна. Simple Smile  Явно е до мигли. Simple Smile
feria99 , Севънтийн имат една страхотна спирала. Виждала съм мигли, направени с нея. Страхотно изглеждаха.
От цветните спирали бих си купила на ГР, защото са евтини и сега са модерни.  Ще я слагам само в края на миглите и  на върха. Така е по- ненатрапчиво и интересно. преди годити точно така ползвах цвета спирала. Догодина кой знае каква мода ще излезе.  newsm78 Така, че zvanche , модерно е сега! Купувай смело цветна сирала. Simple Smile
bubanka , не съм ползвала сирала за мигли на Avon, но тази ме впечатли. И миглите са станали хубаво с нея. Simple Smile
Лично за себе си установих, че е много важно как слагаш спиралата за мигли.
И понеже нещо ми е влязла мухата в главата, та сега се чудя коя спирала да си купя: Не, че нямам! Simple Smile Севънтий, Римел Екселератора или на Аvon??? Мноооого труден върпос за разрешаване......... Joy Joy Joy

# 116
отговорът е стандартен: всичките  Mr. Green

# 117
  • София
отговорът е стандартен: всичките  Mr. Green

Joy Joy Joy   О.К.  Grinning

# 118
  • софия
Така, че zvanche , модерно е сега! Купувай смело цветна сирала. Simple Smile

Аааа, толкова цветна като на ГР не бих си сложила. "Цветната" на МФ е идеална и ми прави красиви миглите. Консерва съм, а и ако дойда с цветна спирала в работата ще ме гледат меко казано странно. Имаме нещо като дрес код и тя не се вписва в него.

# 119
  • София
Така, че zvanche , модерно е сега! Купувай смело цветна сирала. Simple Smile

Аааа, толкова цветна като на ГР не бих си сложила. "Цветната" на МФ е идеална и ми прави красиви миглите. Консерва съм, а и ако дойда с цветна спирала в работата ще ме гледат меко казано странно. Имаме нещо като дрес код и тя не се вписва в него.

Дрес кода трябва да се спазва!  Аз имах пред вид евтин вариант, защото е само за сезона. Simple Smile Но всеки си преценва какво да купи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт