Спирала за мигли - 7

• 111 653
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря! Аз за 12 часа се надявам да не ми се налага да я тествам  Simple Smile Какви са тези дълги дежурства  Rolling Eyes 

В денонощна аптека Simple Smile

Охо! Значи си много в час с новите козметични изкушения Simple Smile

И за да не е спам - взех си спиралата и засега съм супер доволна! Перфектно разделя и изобщо не се рони. Ако и удължаваше ооооооще малко, щеше да е перфектна  Laughing   

# 361
  • Айтос/Бургас
Момичета,нямам време да се ровя назад в темата.Искам съвет за спирала.Понеже ползвам основно Лореал,искам да попитам за отзиви за False lash teleskopic.Ползвала съм досега Lash Architect-всички варианти и новата Wings,но архитекта ми се ронеше,а новата ми е суха,като тези на Макс Фактор(но и с двете ефекта ми допада).Дали Телескопик-а е по-добра?Търся ефект удължаване и лек обем.

bouquet

# 362
Момичета,нямам време да се ровя назад в темата.Искам съвет за спирала.Понеже ползвам основно Лореал,искам да попитам за отзиви за False lash teleskopic.Ползвала съм досега Lash Architect-всички варианти и новата Wings,но архитекта ми се ронеше,а новата ми е суха,като тези на Макс Фактор(но и с двете ефекта ми допада).Дали Телескопик-а е по-добра?Търся ефект удължаване и лек обем.

bouquet
Аз съм писала доста за Телескопик, не False Lash обаче, но предполагам, че е подобна - може би най-добрата спирала в много аспекти - издължаване, трайност, никакво ронене дори и след много часове, дори и ако съм си пипнала очите без да искам, и е като нова с месеци, имам я повече от половин година. Heart Eyes Иначе съм ползвала и Драма на Ланком и Le Volume на Шанел - вярно по-добър обем, но не такава трайност и са повече за вечерно излизане. Пробвай я, няма да сбъркаш.

# 363
  • Велико Търново
Днес приятел ми донесе Драмата на Ланком  и с нетърпение очаквам да я пробвам и ще напиша и моите впечатления

# 364
# 365
Кори, тъй като съм ползвала и двете, смятам, че тази на Seventeen е много по-добра. Аз търся главно обем и извиване (които получавам от нея), но бях приятно изненадана, че прибави и дължина. Не се рони, не слепва и не прави миглите твърди. Отстранява се лесно. Има и страхотни алтернативи на черния цвят.  Grinning

# 366
  • Miami
Babydoll, точно това исках да чуя  Grinning И аз съм се насочила към тази на Seventeen. Благодаря много   bouquet

# 367
Кори , тази на Лореал съм я ползвала, но не съм повторила, нищо особено не е . Тази на Seventeen си купих вчера и утре мога да дам моите отзиви за нея. Магазинерката много ми я препоръча, даже и дойде стока в момента беше поръчала  страшно много бройки, че много се търсила, да видим на мен как ще седи....

# 368
  • София
+1 за Севънтийн! Simple Smile Не съм я ползвала, но видях 2 дами, които я ползват. Миглите им изглеждаха прекрасно! Това е спиралата, която съм запланувала да си купя, след като свърша моите. Simple Smile

# 369
  • Miami
Благодаря ви много за отзивите  Hug

# 370
Днес приятел ми донесе Драмата на Ланком  и с нетърпение очаквам да я пробвам и ще напиша и моите впечатления

Дълго време издирвах моята спирала. От както се намерихме с Хипноз Драма не се разделяме, уникална е!

# 371
  • Велико Търново

Дълго време издирвах моята спирала. От както се намерихме с Хипноз Драма не се разделяме, уникална е!

Очевидно е,че аз имам някакъв проблем със спиралите или по точно тяхното слагане  или съм толкова критична,че нищо не ми харесва.CrazyНо,да,четката е хубава,нанася се лесно,не ми се рони,не ме смъдят очите.Хубава е спиралата Simple Smile

# 372
+1 глас и от мен  за Севънтийн! Току що я сложих за първи път, много съм доволна, май- май най накрая открих спирала която ще купя втори път:)

# 373
  • Пловдив

И моят фаворит е Драмата,не съм си и помисляла да я сменя с друга Peace

# 374
  • sofiq
Аз преди няколко дни си взех lancome star не че имам нужда от спирала,но не устоях   Embarassed,преди нея ползвах кукленските очи и от двете съм много доволна.Някой ползвал ли е и тези и драмата за да ги сравни,ако имате и снимки ще е супер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт