Спирала за мигли - 7

• 111 025
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На мен не ми харесва спиралата на Лореал - Манга. Поне това, което видях в рекламата. Лично аз не бих си я купила, защото не търся такъв ефект. Simple Smile Но, това е само мое мнение и не заангажирам никого с него. Само споделих.  Simple Smile Simple Smile

# 631
  • софия
Освен и аз да я пробвам тази Мис Манга newsm78 А толкова да не харесвам Лореал.. Или да си се придържам към МФ Фолс Лаш Ефект Фюжън и да спра с експериментите вече Tired

И аз все към нея се връщам... или кам мастърпийс Макс!
За мен тези нямат аналог в този клас ! Peace
И аз във вашата група. Както и Eye Brightening  Peace

Затвърждава ми се мнението, че на моите мигли най-добре се отразяват силиконовите четки.

# 632
  • София
Взех Лореал Мис Манга, за моите мигли не е лоша, но не нещо, което не постигам с друга спирала за обем на Лореал. Просто спирала за обем и няма общо с резултата от рекламата.

Сега като ви чета, сигурно ще пробвам и някой на Макс Фактор, но не знам коя.
Препоръчайте ми с най-големия обем на МФ.  Laughing

# 633
  • гр.Добрич
  При мен Мис Манга не прави обем, а само издължаване, което не ме удовлетворява. Аз обичам да напластявам поне 3 пъти, а с Мангата ми се получават паякови крачета. Преди години ползвах спиралите на Лореал от серията Voluminous  и наистина имах обем.

# 634
  • София
Сега като ви чета, сигурно ще пробвам и някой на Макс Фактор, но не знам коя.
Препоръчайте ми с най-големия обем на МФ.  Laughing

Смело ти препоръчвам max factor false lash effect fusion Наистина е хубава. Но изчакай с купуването в момента. Март месец винаги пускат промоция или излиза лимитка на същата но с др. цвят опаковка с доста атрактивна цена  Peace

Озаряващите на Max Factor пък са със същата четка, като на masterpiece  Simple Smile И са много хубави също!

# 635
  • София
_Dessi_, благодаря ти!   bouquet
Ще изчакам тогава до март и ще взема да пробвам, досега не съм имала спирала на МФ, дано да ми хареса.  Hug

# 636
  • София
Страхотни са им спиралите на МФ. Аз също съм им фен  Peace

# 637
Момичета  bouquet записвам се да ви следя - открих темата и сега чета и наваксвам с информацията. Аз на този свят не знам дали ще успея да открия "моята" спирала - използвала съм какво ли не - и по-евтини и по-скъпи спирали и все има нещо, което не ми харесва. За мен най-добрата спирала беше Мастърпийс на Макс Фактор, но преди години - когато излезе на пазара. Дълго време я използвах, след това ми се стори, че я развалиха и отдавна не съм си купувала. Общо взето Макс Фактор ми изсъхват много бързо. След това започнах да си купувам различни марки, за да открия това, което най-добре ми пасва, но така и не успях. Лореал Volume Million Lashes Excess ми хареса, а също така и They're Real  на Benefit - аз такива обемни мигли не съм постигала, но пак изсъхват бързо (тази на Benefit след седмица използване започна да се рони по миглите). Сега съм с Wonder Perfect Mascara на Clarins - за цената си не постига някакъв поразяващ ефект, но мисля да й дам шанс, за да видя кога ще изсъхне и тя.
Какво ви е мнението за четките, обаче - силиконовите или тези със снопчетата правят по-добър обем? Имала съм и от двата вида и не мога да разбера дали консистенцията на туша или четката определят обема? Защото сега с Clarins, която е със снопчета и е за обем, а не стават така обемни миглите, като например със силиконова четка?

# 638
Спиралите на Лореал Манга са на намаление в Ремедиум - 12 и нещо. Или поне в ремедиума, през който мина бяха по толкова.

# 639
  • Street of Dreams
Айде и аз съм манга гърл, в тюркоазено. Party Абсолютна карикатура, огромни ярки претруфени мигли с паякови крачета. Забавно е, това беше целта. Погледът е неподчертан, заради светлия цвят на спиралата. В момента не ми хрумва с какво да се гримирам, че да си подхожда (сенки, очна линия, молив?). Моля който я има, да сподели Peace

# 640
След като видях, колко доволни има от спиралата на Lancome Drama реших да си я купя. В Sephorata я имат като комплект с гланц за устни и молив за очи на цената на спиралата. Даже ми дадоха мини спрейче мостра на на парфюм. Утре ще я пробвам и ще споделя. Между другото досега не съм си купвала толкова скъпа спирала, дано ми хареса . Тази която ползвам в момента е на Astor Butterfly http://www.astorcosmetics.com/products/eyes/mascara/big-beautifu … rfly-look-mascara
Не е лоша, взех я от DM.

# 641
Някой има ли мнение за спиралата за "пъстри"/"зелени" очи на МФ?
Освен, че (уж) подсилва цвета на очите - прави ли обем, дължина? Слепва ли?

# 642

Хубава е, както и цялата серия. Удължава и сгъстява, нанася се лесно, има съвсем лек брокат, който всъщност дава този озаряващ ефект. Доста е интересно как седи на слънчева светлина. Това което може би малко ми липсва на мен, е да беше с една идея по-наситено черното. На фона на моята кожа ми липсва като че ли малко повече контраст. Иначе - смело пробвай, не мисля, че ще те разочарова Simple Smile

# 643
Как се казва озаряващата спирала на макс Фактор за зелени очи?

# 644
Използвах 3 поред, накрая я смених само за разнообразие. С кафяви очи съм, но тази за зелени е в страхотен цвят, хареса ми най-много от всичките. За ежедневна е супер, на по-силен грим обаче й се губи ефекта. Ще си цитирам мнението от блога:

Скрит текст:
Спирала Макс Фактор за зелени очи
MaxFactor Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara
Любимата ми спирала - тази е третата от тази серия, която си купувам, и втора за зелени очи, макар моите да са кафяви. Много ми харесва ефектът й върху миглите ми, уплътнява ги, леко удължава и придава бляскавост на погледа. За извиване не мога да кажа, тъй като винаги ползвам извивачка. Конкретно тази е оцветена в нещо средно между бордо и тъмно лилаво и е пълна със ситни частици. На миглите не стои крещящо цветно, просто не е черна, а частиците се забелязват само на слънце - изключително ефектна, пасва чудесно на любимите ми нюанси в грима.
Ще купя ли отново? Да, дори вече трупам резерви, ако попадна на някое намаление Simple Smile
Цена: 16 лв. за 7.2 мл.
http://www.dropsofrainbow.com/2013/09/empties-vol-1.html

Общи условия

Активация на акаунт