СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вече тотално се обърках ....  Crazy
Характеристиката на ученика представя ли се при подаване на заявлението? Нашата е без печат на училището, все едно за първа година издават такива.  #Cussing out Утре трябва да ходя до личния, до училище за печат /дано не се налага/ и до училището - гнездо, а, да - и на работа  Wink

# 436
  • София и там където не се пуши
Вече тотално се обърках ....  Crazy
Характеристиката на ученика представя ли се при подаване на заявлението?

Не, дори може и в новото училище да не ви я искат от тази година, ще си питате.

# 437
  • София
Dorothy, благодаря   bouquet

# 438
  • Пловдив
Andariel, в ОМГ Пловдив има две паралелки, които са с професионална насоченост, но те са в списъка с държавния прием, а не с общинския. Поне на сайта на РИО - Пловдив са два отделни списъка и медицинско се иска за паралелките от държавния прием т.е. професионалните.

# 439
  • I want it all and I want it now.
Подадох заявлението. Искат го изцяло попълнено и с Кодове  Peace
Те само сверяват. Става бързо ,когато всичко ти е попълнено. Успех .

# 440
Добро утро  на всички  bouquet
Подадох заявлението, много бързо стана 2-3 минутки.Но и аз се бях подготвила, направо желязна от всякъде. Не се сърдят или мръщят ако си написал кодовете.Всички бяха много усмихнати и положително настроени. И да знаете, не боли Joy
Късмет и успех на всички деца и техните родители! Peace

Успех  bouquet

с оригиналите ли се  подават - служебна бележка, удостоверение за завършен 7 клас, характеристика или копия Embarassed благодаря

# 441
  • София
Пак с едно питане -
ако на първо класиране си приет на двадесет и пето желание и участваш във второ класиране, на което пада балът на желание десето и желание петнадесето, то системата те измества на по-горното желание, нали?!

# 442
  • I want it all and I want it now.
Служ . бележка  и удостоверение се показва оригинала , а иначе оставяш копията при тях. Медицинско копие+ оригнал,ако детето кандидатства в проф. училище.
Характеристика не се носи.

В заявлението горе има един номер, той е този с който си проверявахте резултатите от НВО.

Системата винаги те мести на горе   bouquet Никога надолу.

# 443
Служ . бележка  и удостоверение се показва оригинала , а иначе оставяш копията при тях. Медицинско копие+ оригнал,ако детето кандидатства в проф. училище.
Характеристика не се носи.

В заявлението горе има един номер, той е този с който си проверявахте резултатите от НВО.

Системата винаги те мести на горе   bouquet Никога надолу.

благодаря  bouquet

# 444
Подадохме тази сутрин. Сега обаче ме обзе зверска параноя. Писахме само ЕГ,  и по принцип нямам поводи за притеснение, но... само си представих как от съседните области деца с бал над нашия се класират, а ние... увисваме, защото не съм писала нито една буферна паралелка.

# 445
  • София
Подадохме тази сутрин. Сега обаче ме обзе зверска параноя. Писахме само ЕГ,  и по принцип нямам поводи за притеснение, но... само си представих как от съседните области деца с бал над нашия се класират, а ние... увисваме, защото не съм писала нито една буферна паралелка.
Спокойно!Сама пишеш - "нямам поводи за притеснения" - всичко ще бъде наред!

# 446
G.D. "Спокойствие и само спокойствие"! Нали си писала достатъчно паралелки в ЕГ? Колкото и деца да дойдат от областта, не вярвам, че ще ви измести някой, нали сте си заплюли вашето местенце :lol Grinning

# 447
Слонче - писахме езиковата  и с двата езика, което е над 150 деца и руската с немски и наглийски, с още около 150 деца, но... не знам защо за първи път от много време насам сърцето ми се свива. Дано не обърках нещо, Боже.... защо не написах нито една буферна паралелка...........Взех си един екземпляр от заявлението с попълнените кодове за всеки случай

# 448
Ще стискам палци и за вас до 26.06. Ти си оптимист човек, винаги гледаш положително на нещата от живота.Отпусни се, всичко ще се бъде ОК  Praynig Peace

# 449
Благодаря ти, много ти благодаря. Ще дишам дълбоко и ще си казвам на ум " по първо желание на първо класиране". Амин.

Общи условия

Активация на акаунт