Търся електронна книга - тема 3

• 128 180
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
може ли и на мен "Стъкларят от Мурано"

Скрит текст:

Благодаря предварително Simple Smile

# 61
Търся Опиянена от теб - книга 3 (Кросфайър) на Силвия Дей, Библиотекарката-Логан Бел.
 Е-mail ми е:katiaivanova89@abv.bg

Катя, имам 3 на Дей , но на английски, искаш ли я?

Ще може ли да ми я пратиш на мен  Embarassed
wili8@abv.bg  Wink

# 62
Момичета, сега ви откривам. Моля ви някой да ми прати ако има първата част на Академия за вампири, че ми се иска да я пробвам, а в Читанка я няма. Имам Kindle, така че да става за него. Благодаря предварително.  bouquet
pingvin73@abv.bg

# 63
  • Бургас
Момичета, сега ви откривам. Моля ви някой да ми прати ако има първата част на Академия за вампири, че ми се иска да я пробвам, а в Читанка я няма. Имам Kindle, така че да става за него. Благодаря предварително.  bouquet
pingvin73@abv.bg

Имаш я  Wink

# 64
Здравейте момичета,
Имам няколко книги в пдф формат, но заключени. Знае ли някой програма с която да ги отключа. Искам да ги конвертирам, защото на моя четец от 6" е голяма мъка. Моля споделете.  Praynig
Прати ми pdf- четата на kremi73.bg@abv.bg да опитам дали ще успея да направя нещо по въпроса  Wink

# 65
Някой да има "Господар на желанието" Кинли Макгрегър?

Скрит текст:
Пратена. Simple Smile

Благодаря    bouquet

# 66
Здравейте момичета,
Имам няколко книги в пдф формат, но заключени. Знае ли някой програма с която да ги отключа. Искам да ги конвертирам, защото на моя четец от 6" е голяма мъка. Моля споделете.  Praynig
Аз ползват тази http://www.pdfunlock.com/ .

Тази програма е за файлове до 5МВ,ако са по-големи какво ползвате?
Аз ползвам Abby Fine Reader, чете и конвертира заключени pdf-и (т.е такива, от които не може да се копира).

.............

Хм,аз също ползвам Аби-то за конвертиране,но не ми чете заключени ПДФ файлове,иска ми парола  Thinking

Рdfunlock наистина е за  файлове до 5МВ.Оказва се че моите файлове са по-големи. Аз също  ползвам ABBYY FineReader но заключените не може. Ако някой открие нещо друго нека сподели.  Simple Smile

# 67
някой да има Лариса Йон - Демоника
rainaganeva@abv.bg
благодаря предварително

# 68
За всички,които търсят 3-тата книга на Панкол в моби
http://dox.bg/files/dw?a=9f9c2952fb

Мерси   bouquet, ще я сваля, макар че още не съм прочела първата  Laughing (пак от твой линк).

# 69
pingvin73@abv.bg

Имаш я  Wink

Благодаря  bouquet

# 70
Някой да има "Господар на желанието" Кинли Макгрегър?

Скрит текст:
Пратена. Simple Smile
Katrine, може ли и на мен!:)
Скрит текст:

# 71
  • София
Здравейте, знам колко е досадно човек появил се от нищото в поредната тема да пита за нещо, което е писано много пъти. Наскоро попаднах на втората тема и започнах да чета, но не съм прочела всичко. Ако прецените, че повтарям ме прескочете.

Има поредица постове с цитати и цитати на цитати може ли и на мен, може ли и на мен или отговори пак с цитати и изпратих. Варианта на Лятна буря, с качване на файла някъде, и който иска да си го изтегли ми се струва много по-добър и незатормозяващ темата.

Та въпроса ми е: Има ли причина да не се качват някъде файловете, а да се препращат индивидуално по мейл?

# 72
  • София (Възраждане)
Здравейте, установявам че от amazon.de не мога да закупя електронни книги на немски език Cry Има ли други сайтове с добър избор на немскоезична литература с възможност за закупуване от България?

# 73
Може ли и на мен "Господар на желанието" Кинли Макгрегър?

# 74

Katrine, може ли и на мен!:)
Скрит текст:

Може ли и на мен "Господар на желанието" Кинли Макгрегър?
Готово. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт