Търся електронна книга - тема 3

• 128 852
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте,

Някой има ли "Белези - Автобиографията на Антъни Кийдис" на български?

Благодаря предварително.

email: vikityg@mail.bg

# 241
  • София
Здравейте, търся последната книга на Силвия Дей - Опиянена от теб. Много ще съм ви благодарна, ако ми я пратите. Мейла ми е mmmanik@gmail.com

# 242
  • София
Здравейте, търся последната книга на Силвия Дей - Опиянена от теб. Много ще съм ви благодарна, ако ми я пратите. Мейла ми е mmmanik@gmail.com

И аз я чакам с нетърпение. Grinning

# 243

И аз я чакам с нетърпение. Grinning

Всички я чакаме с нетърпение. Дали ще се издават и други книги на Силвия Дей? Има ли някакво инфо.

# 244
Каква интересна и полезна тема   bouquet
Търся:
"Прованс завинаги" и "Една година е прованс" от Питър мейл.

# 245
  • София
Здравейте,
Търся всички книги за Реликвите на смъртните и Академия за вампири. Много ще съм благодарна ако ми ги изпратите на е-мейл fifka@abv.bg.

Благодаря  Hug

# 246
  • София
Каква интересна и полезна тема   bouquet
Търся:
"Прованс завинаги" и "Една година е прованс" от Питър мейл.

и аз на опашката

# 247
Току що прочетох интересни неща за Трилогията  "КРОСФАЙЪР".Това е интервю с писателката
Скрит текст:
Сега, на тази късна дата, работя по приключването на издаване на книги 4 и 5. Означава ли това, че книгите ще се бавят с години? Не. Всеки иска да приключи серията (включително и аз!) Възможно най -скоро очаквам, че ще има твърда дата за публикуване, която да мога да споделя в рамките на следващите две седмици, някъде. Това няма да стане след година! Пиша по - бързо, отколкото е запланувано и имам преднина. Отново, аз не контролирам датите за публикуване, но знам едно, което аз * няма * да позволя да се случи отново. Не искам да ви карам да чакате. Никога не съм искала да чакате.
и мнения на тези,които вече са я чели:Искам да споделя,че прочетох третата книга от поредицата "Кросфайър" "Опиянена от теб".
Скрит текст:
Да ви кажа книгата не е лоша, но някак си остави в мен чувство на неудовлетвореност,не както при първите две книги. При тях  нямаше такова чувство напълно ме удовлетвориха. Нещо ми липсваше,макар че не мога да определя какво точно,но знам, че  го имаше в първите  две книги.На края авторката е написала :
"Да драги ми читателю, напълно си прав. Това не може да е краят. Пътешествието на Гидиън и Ева все още не е завършило.Очаквам с нетърпение да видя къде ще ни заведат от тук нататък. С най добри чувства, Силвия"
 Ако не знаех предварително,че предстоят още 2 книги щях ужасно да се разочаровам ако бях разбрала  сега след като завърших третата , особено след като тя остави такова  чувство в мен.

Скрит текст:
Нарочно в третата книга авторката загатва някои неща,отваря някои теми без да ги доразвива и доизяснява,с цел да си направи материал за следващите 2 книги. За мен още втората книга си беше достатъчно завършена и нямаше нужда от трета.Третата е врата към другите бъдещи две .Така мисля аз поне. Три книги са много на тази поредица,а какво остава за 5. Дано не се окажа права,дано 4 и 5 книги си струват повече от 3тата.

# 248
rАз също търся и по-специално поредицата  Дневникът на един дръндьо- Джеф Кини,ще съм много благодарна ако някой ги има,
Имам книгите от 1 до 7 на английски в PDF, устройва ли те?

Много благодаря, само че съм много скарана с английския.

# 249
Момичета, изтеглих си от предната страничка Игрите на глада, но книжките са във незнаен формат за таблета, където ги чета  Sad Има ли някоя вас книгите на бг в друг формат... Благодаря
tanya_milcheva@yahoo.com

# 250
Момичета, изтеглих си от предната страничка Игрите на глада, но книжките са във незнаен формат за таблета, където ги чета  Sad Има ли някоя вас книгите на бг в друг формат... Благодаря
tanya_milcheva@yahoo.com

Тук ги има в няколко формата

# 251
Katrine, много ти благодаря  Hug

# 252
  • Пловдив
Моля за "Аз преди теб" на български или английски.
poliass@abv.bg

me_before_you_moyes_jojo.epub:
http://dox.bg/files/dw?a=f09e85a4d5

Възползвах се и аз от линка, за което много благодаря   bouquet

# 253
Здравейте,
някой да има "Силата на безсилните" на Вацлав Хавел?
Скрит текст:
Много моля на мейл aavramova@gmail.com

# 254
  • В най - голямото село
Довечера ще ти пратя всичко което имам че няма как от служебния комп,тук нямам нищо.Поредицата е увлекателна хем любовна ,хем вампири и битки и в същото време всяка книга има неочакван край и лично мен ме оставя с желанието за още от историята Simple Smile Определено ми стана една от любимите поредици Simple Smile

Може ли и на мен.  bouquet
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт