Търся електронна книга - тема 3

• 128 053
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, я пробвайте да си поискате Силвия Дей от тук,може да е с по-добро качество.

http://cheti.me/node/6763
Точно от там е изпратен този acsm файл

# 466
Много жалко, освен да помолим собственичката да го  конвертира в дуг файл и то ако наистина има книгата,друго  засега не се сещам.

# 467
Много жалко, освен да помолим собственичката да го  конвертира в дуг файл и то ако наистина има книгата,друго  засега не се сещам.
Писах на момичето да потърси файла с книгата там където сте указали че трябва да се намира...да се надяваме да се справи, а после вече е по лесно с премахването на защитата поне според това инфо: http://pro4life.blogspot.com/2012/04/acsm.html

# 468
Може ли "Аз преди теб" на Джожо Мойс  и "Джентълмена грешник".  Благодаря!

# 469
Добра идея е да се "заковат" най-търсените в момента книги.
НО!
1. Къде да се качат? - В dox срокът за съхранение е две седмици само т.е. някой трябва периодично да се ангажира с качването им.
2. Да не пренебрегваме и въпросът за авторските и сродните права  Wink

Когато имаш регистрация в dox, няма давност, но има ограничение за качване на по-големи файлове.
Може да възникне проблем, като например бан, ако се постне директен линк към определена нова книга. Ето, в Чети ме, вече се трият книгите на Ибис.
Качването в някой тракер не е лоша идея.

# 470
Katrine каза:Може да възникне проблем, като например бан, ако се постне директен линк към определена нова книга.
 Малеее...,значи това ми се е случило,повече от половин час  не можех да вляза в пощата си и ми съобщаваше,че такъв абонат не съществува,направо откачих,вече ще знам,мерси.

# 471

Малеее...,значи това ми се е случило,повече от половин час  не можех да вляза в пощата си и ми съобщаваше,че такъв абонат не съществува,направо откачих,вече ще знам,мерси.
По-скоро имах предвид за бан, тук във форума. Не знам дали може да се случи и на електронната поща. Confused

# 472
Здравейте, купих си ел. книга Опиянена от теб. Свалих си файла и имах същия проблем като Вас. Инсталивах си програмата Adobe Digital Editions,  след това си добавих книгата в този формат и ми я отвори. Ще се постарая тези дни да го обработя и ще го кача в докса за да си го свали който пожелае Simple Smile

# 473

По-скоро имах предвид за бан, тук във форума. Не знам дали може да се случи и на електронната поща. Confused

Мисля,че точно това се е случило,защото беше линк на нова книга.Ако не ме беше "шопе",щях да
пробвам пак,за да се уверя.

# 474
Може ли някой да прати Вторият гроб отляво? Опитах се да го получа в Чети ме, но май са махнали книгата оттам. А ще може ли и трилогията на Катрин Панкол?
Скрит текст:

# 475
Ще съм ви много благодарна ако някой ми прати втората и третата книга от Петдесет нюанса ... прочетох първата и страшно много ми хареса а не съм в България и няма как да си я купя. Пощата ми е nuki_15@abv.bg  Simple Smile

# 476
Ще съм ви много благодарна ако някой ми прати втората и третата книга от Петдесет нюанса ... прочетох първата и страшно много ми хареса а не съм в България и няма как да си я купя. Пощата ми е nuki_15@abv.bg  Simple Smile
Имаш поща  Simple Smile

# 477
Здравейте, записвам се и аз за книгата "Кафка на плажа"
miroslava75@abv.bg

# 478
  • Бургас
Може ли някой да прати Вторият гроб отляво? Опитах се да го получа в Чети ме, но май са махнали книгата оттам. А ще може ли и трилогията на Катрин Панкол?
Скрит текст:
Приятно четене  Peace

# 479
Скрит текст:
Приятно четене  Peace
Благодаря ти! Книгата на Даринда Джоунс може да се отвори, но трилогията е във файл, с който не мога да се справя.

Общи условия

Активация на акаунт