Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ех Али Али ....

# 286
Лудостче, май ти отприщих чувствата и на теб  Hug

# 287
  • Варна
Зизууууу  love001  love001  love001
Оффффффффффффффкам ,ама на това #Crazy #Crazy #Crazy Laughing Laughing Laughing

# 288
  • Варна
 Hugмомичета
докато се натуткам и вие сте изписали сума ти страници

Припомнете ми, моля, имаше ли някаква подсказка за финала,че всеки ще си получи заслуженото и от кого беше тя-от Еджето или някой друг.

Много хубав пост. Поздравления. Не бих търсила аналогия с Б/Беден. Като замисъл - да, историята на двама братя, и с това свършават аналогиите. друга  действителност просто. Още по-малко с Фатмагюл,където  хепиендът беше предопределен. И Фатмагюл не е Джемре, нали.
Имаше интервю на Едже в началото на филма, когато отговаря  на въпроса за финала.
На всеки, според заслугите. По-късно - могат да променят сценария в движение, според нагласите, което се и случва в момента - сватби, бебета,плажове, яхти, сладък живот,  но само картинки, мечти. Щото   при Куджетата обстановката е малко истерична,. Но, финалът не  се променя, написан е отдавна. Главата на филма, това е финала.

Дафне Hug благодаря и за отговора

В КВФ докрая всички се чудеха как ще свърши и да не надделее канибализма на двечките и да бастисат Керим  на финала ,а финала беше предопределен все пак и от  литературното произведение.

Там също намирам същите издънки на сценаристките.Докрая не можаха да накарат половината от зрителите да повярват в силната любов на Ф .Изобщо много прилики намирам в начина на изграждане на главните образи SickВиждам същото и тук, май доста хора не могат да повярват в любовта на Джемре.Задавам си въпрос защо го правят -ами предполагам за да има напрежение Laughing нали трябва да поддържат интереса докрая,макар,че то става дразнещо като съсипват така героите си.Просто май си работят вече по шаблон.
Госпожата Hug
Много хубав пост, разказала си й цялото житие-битие на Джемрето Laughing
много добре си изброила глупостите,които сътвори с тез годежи,женитби,разводи и прочие
прибързани решения,които взима.Те и останалите не останаха по-долу ,но при нея , движеща сила бе егоизма й и стремежа й към по-бляскъв живот.Те с Гюней си приличаха в това отношение.Направо  си бяха един за друг.

Усмивката Hug и в твоя пост намерих допирни точки.В началото Д си беше просто млада и  неориентирана ,но после почна да наваксва бързо с ориентирането Laughing.
 Видяла си израстване в Джемре и донякъде съм съгласна с теб.Може би това са искали да ни внушат,но на мен не ми е много убедителен начина ,по който ни го показват.Нещо все не ми достига за да й повярвам докрай-при нея повече думите и декларациите са налице.

Ако тази любов, беше толкова чиста , искрена и прераждаща, досега нещата все щяха да се случат. И точно в несбъдването им, аз прозирам идеята на филма - не се случват, защото не е редно ! Peace
А, какво всъщност ще се случи, ще видим само след два епизода !  Peace
Ако двете цинцифуции са решили да го бъде - нека !
Ако ли не - просто ще се потупам по рамото. Това е ! И в давата случая, за мен няма драма !  Hug

А  аз вече си мисля ,че може и да не се случват защото трябва да се случат на грандиозния  финал newsm78 ето едно доста прозаично обяснение на липсващата на моменти логика.Поне аз  си го обяснявам по този начин Peace

Хелън -супер торта си направила Peace
Момичета хубави думи за Али сте казали Heart Eyes

# 289
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еми кво да направя като не се сетих ? Embarassed Embarassed Embarassed
Аз байдъуей...го разбирам, ама не го говоря. Joy hahaha Joy
Като ида в Турция се разбираме на английски. В един сервиз къв екшън беше...майкоооууу...разбирам кво ми говори, ама нали ми знаеш говоримия...лакарЪц...и ме е срам да го говоря...та да видиш Гугъл-транслейтър...английски- турски. Тряпката си лега от смех с мене... Joy Joy Joy И накрая само можах да си питам на турски дали са ми оправили колата и дали ще си стигна в БГ....разбраха ме... Laughing
И един път в хотела си исках кафе и ме разбраха.... newsm53 smile3506

# 290
ММММММММММММММММ!
Много хубаво!!!

# 291
Като ида в Турция се разбираме на английски. В един сервиз къв екшън беше...майкоооууу...разбирам кво ми говори, ама нали ми знаеш говоримия...лакарЪц...и ме е срам да го говоря...та да видиш Гугъл-транслейтър...английски- турски. Тряпката си лега от смех с мене... Joy Joy Joy И накрая само можах да си питам на турски дали са ми оправили колата и дали ще си стигна в БГ....разбраха ме... Laughing

Оффф, още се хиля с тоя лакаръц  Joy Joy Joy Joy Joy ААААхахаххахахаха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз пък мога да го говоря,само че се притеснявам дали правилно построявам изречението... ма съм намислила тая година да ида в Истанбул на почивка, много искам... Та там ще се пробвам на турски, да видим дали няма да ме набият някъде  hahaha

# 292

Дааа аз съм така ...  Rolling Eyes  Моята слабост Али  Heart Eyes

# 293

Бе ние с тебе много еднакви слабости имаме  Hug  Heart Eyes

# 294
хахахах  Joy Joy

# 295

Оффф, още се хиля с тоя лакаръц  Joy Joy Joy Joy Joy ААААхахаххахахаха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз пък мога да го говоря,само че се притеснявам дали правилно построявам изречението... ма съм намислила тая година да ида в Истанбул на почивка, много искам... Та там ще се пробвам на турски, да видим дали няма да ме набият някъде  hahaha
Оффффф, аз не съм имала седем годишна връзка...та с кой да го говоря? Joy Joy Joy
Ама кат си спомня с това Тешекюр едерим...голем купон...сервитьора в хотела ми отдели 15 мин. да ми обяснява при какви случай как се благодари. Shocked
Добре, че съм си любознателна та си питам...ама и аз съм решила да се отприщя тази година...е, ако стихнат протестите де...инак трябва да уча гръцки. Laughing

# 296

Тази нощ дали ще сваря да изчета двудневните писания? Като гледам дълга нощ ме чака. И не само КуДжетата, ами и Зейнепките са се отприщили. Тая мечтателна серия въздейства  многостранно очевидно.

# 297

Тази нощ дали ще сваря да изчета двудневните писания? Като гледам дълга нощ ме чака. И не само КуДжетата, ами и Зейнепките са се отприщили. Тая мечтателна серия въздейства  многостранно очевидно.
Ехоооооооо, какво си се разчела? Я беги легай, че утре не мож стана и ще закъснееш. Joy Joy Joy Joy

# 298

Бе ние с тебе много еднакви слабости имаме  Hug  Heart Eyes

Е няма лошо де какво пък и ти сега...  Heart Eyes Flutter

Любов ти ще ме умориш от смях представям си на живо какъв смях е с теб  Joy

# 299

Ехоооооооо, какво си се разчела? Я беги легай, че утре не мож стана и ще закъснееш. Joy Joy Joy Joy

Точно това си мислех, ако сега се зачета и както сутрин трудно ставам ... Няма да се връщам назад сега, ще си го оставя за утре по някое време.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт