Мерси за превода! 
Фен4е
, Много то4но 
Нео4акван гост-Фърат

Дидок
е ти ме уби просто...и ще им даде благословията си, нали?
Мерси за превода! 
, Много то4но 

Мерси за превода! 
, Много то4но 

Ако така стане, ще ни припомнят, че гледаме само един сериал все пак и всичкото напрежение е било напълно излишно.
много благодаря за превода! 
страхотен пост! 
за други поведението на Джемре е недопустимо, за мен не е . Е, и ? За мен държанието на Зейно е отвратително, други и се възхищават за острия и хаплив език. Пак питам - е, и ? Голяма драма, голямо нещо...Колкото повече наближава финала, толкова повече се хващаме за гушите, като че ли животът ни зависи от това
тогава недейте да обвинявате сценаристките в творческа немощ, за мен те са Гениални, щом постигат такива резултати от феновете на филма си 
Евааала...взе ми мислите и думите от клавиатурата....
И в този ред на мисли...нека си прекарваме добре...
Искам само да кажя,че даже и да ревтуня накрая,филмчето се развива точно по вкуса ми...
На кой не му харесва или не се случва според очакванията му...ми да не го гледа...
Мерси за превода! 
, Много то4но 

що реши, че сватбата няма да е в този епизод? Ще се евлянднат ти само гледай...

страхотен пост! 
за други поведението на Джемре е недопустимо, за мен не е . Е, и ? За мен държанието на Зейно е отвратително, други и се възхищават за острия и хаплив език. Пак питам - е, и ? Голяма драма, голямо нещо...Колкото повече наближава финала, толкова повече се хващаме за гушите, като че ли животът ни зависи от това
тогава недейте да обвинявате сценаристките в творческа немощ, за мен те са Гениални, щом постигат такива резултати от феновете на филма си 
Мерси за превода! 
, Много то4но 

Дай сега да боднеш некой къмпинг рак ,че да си дойдем на думата,аде стига сме спорили кой е по-по-брат...писна ми бе...БАКТЪН...остават само още 2метра до финала...стискайте...

А и друго мисля, какво значи ще ходи да я иска? Тая семейна вечеря с раздаване на златата за какво беше тогава?
страхотен пост! 

глава ли те боли...що ли? Да не би да е лъжа?

А и друго мисля, какво значи ще ходи да я иска? Тая семейна вечеря с раздаване на златата за какво беше тогава?
сама го каза..."вечеря", онуй е друго...там се пие кафе...на младоженеца със сол.