Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря мъжки костюми в Лондон?
Каква е Oyster карта и какви са нейните алтернативи?
Кога трябва да запиша детето си в училище в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря мъжки костюми в Лондон?
-
Каква е Oyster карта и какви са нейните алтернативи?
Oyster картата е вид карта за пътуване, използвана в Лондон, която може да се използва в метрото и автобусите. Една от неговите алтернативи е дебитна карта с функция за безконтактно плащане, предлагана от различни банки. Това позволява безконтактно плащане и може да се използва вместо Oyster карта в автобусите.
-
Кога трябва да запиша детето си в училище в Лондон?
Децата в Лондон обикновено се записват на училище на 4-годишна възраст, по време на приемния период. Въпреки че може да се изчака до 5-годишна възраст, следващата година детето ще бъде директно записано в клас 1. Приемът е от решаващо значение за образованието на децата, тъй като там те се учат да четат, пишат и смятат.
-
Какво представлява Teaching Assistant и защо е важен в образователната система?
-
Какво е мнението за записването на деца в училище на 5-годишна възраст?

, не, че няма да стане при баба и леля в България , но все пак ...
Настанили се вчера, аз като съм свършила работа. Та бяха приказки, та беше чудо
, а билети има. Та както и да е, дано са ми на късмет като за последен ден на старата работа и пред началото на новата. Моя мениджър обаче пък хич не ги харесва
ние си имаме и 2 бизнес конференции в хотела и сме пълни с разни костюмари, а нашите момчета и момичета цял ден ходят по боксерки, пижами и хавлии из коридорите, и вдигат луда олелия .... на мен ми беше супер забавно и весело, но уви не и на шефовете

Основно са концентрирани в центъра на Бристол. Има и апп за телефон, ако се движиш по начертаните пътеки, ти разказва за забележителностите покрай които минаваш. Ето
Ние обаче на друг сме решили да ходим, селски
!
.
, на границата ще помислят, че ще нападате Англия.Има хора които се занимават с инсталиране на Булсатком, те осигуряват приемник.Антени има в магазините, не е нужно да е с етикета на Булсатком.В БГ хелп имаше доста обяви, проверете там.