Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря мъжки костюми в Лондон?
Каква е Oyster карта и какви са нейните алтернативи?
Кога трябва да запиша детето си в училище в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря мъжки костюми в Лондон?
-
Каква е Oyster карта и какви са нейните алтернативи?
Oyster картата е вид карта за пътуване, използвана в Лондон, която може да се използва в метрото и автобусите. Една от неговите алтернативи е дебитна карта с функция за безконтактно плащане, предлагана от различни банки. Това позволява безконтактно плащане и може да се използва вместо Oyster карта в автобусите.
-
Кога трябва да запиша детето си в училище в Лондон?
Децата в Лондон обикновено се записват на училище на 4-годишна възраст, по време на приемния период. Въпреки че може да се изчака до 5-годишна възраст, следващата година детето ще бъде директно записано в клас 1. Приемът е от решаващо значение за образованието на децата, тъй като там те се учат да четат, пишат и смятат.
-
Какво представлява Teaching Assistant и защо е важен в образователната система?
-
Какво е мнението за записването на деца в училище на 5-годишна възраст?
.

И аз не намирам директни, явно няма
Погледни тук дали ще намериш нещо подходящо за билетите:
Още не съм възстановила къщата от последния рейв на сина, уж днес ще го правя. Вече за него не организирам, само се опитвам да посрещам щетите до колкото се може по-спокойно, но след последното му парти не ми се удаде да запазя спокойствие
Много хора не могат да ме разберат и се чудят защо го правя, а и самите те предпочитат да си седят в къщи и изкарват повече време с децата от колкото да се вкарват в подобни филми. Добре, че мъжът ми е съпортив, само ме е помолил, като тегля чертата накрая, ако може да не е минусов финансовия резултат в края на месеца
Иначе с име за девойка имам готовност одавна.
Много ги мразя тези изпълнения.Винаги като едно от децата ми е било канено на парти е отивало без брат си.А така хем може човек да се злепостави в недостиг на храна, а и с недостиг на пликове с подаръци.