Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 29 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Ех, Агнеска, успокоих се. Викам си - само аз ли така се треса от нерви, ненормална ли съм? Добре  че дребната е на село, че и аз само виках по нея  Blush Ама сега си го изкарвам на любимия. Ма той пък такъв дебил, че нищо не го трогва. Аз нали му обясних, че бременните са нервни и избухват и той не ми се връзва.
Свекитата аз много си ги уважавам, те са добри хорица. НЕ-изтърпяването ще е породено само от хормони и нищо друго, иначе си ги обичкам. И те го знаят, та няма да ми се връзват, надявам се.
И аз искам дружинка, ама някоя бременна като мен. Та да си мрънкаме. Simple Smile
И нашите живеят в провинцията, а и майка не е много добре здравословно. Щеше ми се да ми помогне след  ремонта ама.....За това сега сама се гъзурча, и къде почистила, къде не....Така ще е .
Ох, дано всичко си дойде на мястото и хормоните ми бързо да се наместят след раждането. И да няма пак депресии, че аман.

# 271
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Списък на желаещите за среща:  Simple Smile
Избран ден - Вторник

1. terpsyhora
2. *ВЕСЕЛА*
3. Katencetoo
4. wwwaz
5.
...

# 272
Тя Агнес го е обяснила. На сайта на болницата има страница "новини" където качват снимка на всяко новородено (след като питат майката дали е съгласна). Кофти е че датата над името е дата на качване на снимката и малко подвежда. Списъка е в дясната част а Далия Войнова към момента е втора от горе на долу.
Кате, аз всичките тези работи ги знам, а мислех че и Петър ги знае. Ама какво му стана, не мога да го позная. Толкова е категоричен.
Момичета на мен ми излиза пак хемороид. Ужас.

# 273
Привет сладурки,
И мен ме бройте ,барабар с Дарина.  Като час ми е удобно всичко преди обяд . Тя почти не спи вече следобяд, но аз продължавам да упорствам, така че,ще гледам да се прибера към 14ч.
Утре ще пиша повече, ако имам време ..
Тази нощ ще преживявам отново раждането на Дари преди четири години ... горе-долу в този час след поредното посещение в тоалетната тръгнаха водите ... и оттам се почна  Simple Smile
Лека и спокойна нощ , момичета  Hug

# 274
  • София
Списък на желаещите за среща:  Simple Smile
Избран ден - Вторник

1. terpsyhora
2. *ВЕСЕЛА*
3. Katencetoo
4. wwwaz
5.
...

5. iva_angel
6...

Гласувах за час, но ми е все едно, когато решите - тогава.

# 275
Иеее - ще имаме бебче на срещата Simple Smile Хихи, пишете ме и мен! Връщам се назад да видя къде сте го измислили - ако сте го измислили - аз нямам претенции Simple Smile Сууупееер!
Аз съм добре, но не ми се пише нещо тези дни.... Hug

# 276
Ауууу скивах рожденник  Flutter

Мисти Честит Рожден Ден   bouquet

С пожелание за хубави емоции и щастливи дни. Една хубава пухкава малка мадама в скоро време и много любов около вас  Hug

ама много ми се прияде торта с бира  Rolling Eyes а и вече уж виртуално се почерпих с тези

# 277
Момичета, при нас в Стрелбище до блока има много готина площадка, която е към едно кафене. Има чадъри и сянка има играчки, пясъчник, идеално е за децата и бременните им майки Simple Smile)) Има и 3 батута за различните възрасти, големите ходят на най-големият, и за тези на около 2-3-4 няма проблем. Ако искате може и там, но не знам на коя колко ще и бъде удобно. Хубавото е, че всичко е заградено и няма как да излезнат без да ги видим. Към обяд обикновенно е празни, защото повечето се прибират да обядват. Намира се на ъгъла на Нишава и Орехова гора, ако някой е от района. Намира се близо до входа на Южният парк.
Просто предлагам и този вариант за място,  за часа е хубаво да се вземе предвид, че се очаква жестока жега от понеделник, и да не измъчим и ние и децата от жегата.

Роси, най-сетне и аз видях къде е Далийка. Много е хубава и името и много ми харесва. И ние сме решили да е цветно името Simple Smile Успокой се да не се разстройва бебето, пък когато се прибереш у дома, може по-лесно да изгладите нещата с Петър.

Терп ако знаеш как мечтая пак да се съберем старата група. А за Трейси, мога и от Прага да ходя да я взема. Днес се видях с Амбишъс, чакам и Вики да се обади, че се е прибрала. Честита количка, много е хубава, със здраве да си я ползвате.

Лили_сф, да ти е живо и здраво детенцето, да те радва и да ти помага много Simple Smile

Аз много искам да си говоря с някой, но определено да е на моето положение за да може да ме разбере. Иначе другите сигурно ни мислят за луди с това постоянно мрънкане, ама да си гледат работа, да са бременни пък да ги видим дали ще са по-добре. Нервите си ги изпускам и аз, но бягам да медитирам на тъмно в спалнята, иначе може да бъда изгонена.

# 278
  • Зеленият рай в сърцето на България
След една фалшива тревога сън не ме лови ... и пак кукувам със сладолед  Embarassed

# 279
Добро утро !

Мисти,честит рожден ден   bouquet Желая ти здраве , щастие и безброй моменти на радост и гордост с твоето семейство   bouquet

Глупи, благодаря ти за пожеланията  Hug
За мен Стрелбище е доста непознат район и незнам дали ще се оправя, но ако се реши да е там ще го намеря Simple Smile

От години вися в интернет, но така и не се научих да качвам снимки на подобни на Агнес красоти  Embarassed, затова ще кажа само ;
Моля приемете виртуална почерпка от мен за рождения ден на Дарина - моето пораснало момиченце и смисъла на моя живот ...
Желая на нея и на всички деца по света здраво и щастливо детство, а на нас, родителите - да сме здрави и да се грижим за тях ..

Аз се присъединявам към отбора на ранобудните , но запретвам ръкави да приготвям нещо за гостите  Simple Smile

Хубав ден и много усмивки на всички

# 280
Честит Рожден Ден на Дари   bouquet и специален празник за мама Лили   bouquet  bouquet  bouquet Присъединявам се с две ръце за пожеланието за здраве, като добавям и щастливо детство и много любов около нея винаги да има  Hug

а почерпката ще е от мен. Нещо много ми се е прияло сладко с бира, но и някое сокче може

# 281
Агнеска, благодаря ти  Hug

# 282

Добро утро!
Благодаря ви, много бързо ме разконспирирахте  Grinning Черпя ви с две торти, едната за мое здраве, другата за здравето на мъжа ми - Калин. Ние сме родени на един ден - днес  Grinning
Лили да ти е жива и здрава малката Дари, много щастие да ви носи, на много хубав ден се е родила  Laughing

# 283
  • София
Охо, да не пропусна някой!

Да е жива и здрава малката Дари, да расте умно и усмихнато дете! Честити празник Лили!  bouquet

Извинявам се Мисти, първо децата.
Да си жива и здрава, много обичана, подкрепяна, желана и разбирана!  Здраво бебенце около термин!   bouquet
А и Калин да е жив и здрав, много послушен и изпълнителен!

Тихо да ви кажа, че спах тази нощ. Само три пъти без да искам си затварям устата и удрям болният зъб та видях звездички в спалнята. Но след 10 мин ми отмине и пак заспя.

За вторник имайте предвид, че го дават 32 градуса. Аз след 12.00 нямам идея как ще дойда, жегата много ме мъчи и оттичам ужасно много.

# 284
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро! Hug
Мисти Честит рожден ден пожелавам ти всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало!
lili_sf Честит рожден ден на Дари да расте много здрава и усмихната!
За среща бройте и мен  Peace но за час си мисля че ще е по добре по рано че няма да е толко топло  Thinking а и аз имам възможност до към 13.30!За Стрелбище съм пълна мъгла,но ще се опитам да дойда ако е там!

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 09:01 от ani88

Общи условия

Активация на акаунт