Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 29 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, благодаря за отговорите за ютията. И аз клонях към Филипс, така че може би утре ще ходим и ще изберем. Преди няколко месеца  в технополис ми показваха една която допираха найлон и не се залепяше, ама не си спомням каква беше. В сайта нищо не пише. Та ще се ходи на място.

Близначе, аз може да мина да те взема.
И аз засега ако съм добре съм аз с дете за срещата.

аз вече си заплювам датата 7 юли да се роди малката.

Сандалке, и аз съм в стихията си за чистене, да идвам и аз с тумбака Simple Smile

# 256
  • София
А час какъв искате? Кога ви е удобно?

# 257
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вие с децата ли ще идвате? Ако идвате с тях да взема и Марти, ама не знам дали няма да тичам по него постоянно  Rolling Eyes

Да пусна анкета за някакви ориентировъчни часове, пък после ще измислим и точния час?

# 258
Глупи, много бих се радвала !!!!!   bouquet

# 259
  • София
Ми пускай, Кате, аз съм без детето и точно вторник нямам ангажименти, така че ми е все едно, ама някой може да има желание за определен час, ето че и Мъхчето ще може според мен след 10:30, защото щом в 9 е на тонове, те са 20 мин, ама почти винаги отнемат поне 30-40, после лекар да й ги погледне и станало 10.

# 260
Момичета, ние спим поне до 10 и 30, та не знам как ще се класираме ако е толкова рано Sad

# 261
Сложих новата анкета  Peace

# 262
  • София
Иве, Кате, мен ме устройва идеално 10.30.

Кате, аз съм с дете, мисля,че можем да седнем на крайните маси в кафето, там има пързалки, люлки... Миналото лято имаше батут, сега не знам. Тоест, ако имаме късмет, децата могат да се забавляват, а ние да си приказваме. Лили Сф предполагам, че също ще е с дете.

Мъхче, дано се класираш!

Глупи, супер, че можеш да вземеш Близначето. Спомням си преди години как пак ти докара Трейс от летището  Grinning

# 263
Момичета, утре ще имам гости - свекитата. Днес изненадващо решили, че им домъчняло. И че съм щяла да родя, а те не ме били виждали. Очертава се интересен ден. Още повече както ми супер нервно та чак треперям, как не мога да понасям никой и нищо . И каквото м ие скапано и все ми се реве....ох, какво да правя. Ама нямам избор, трябва да ги изтърпя някак. Освен да взема Валидол, че иначе не гарантирам дали няма да обидя някой от нерви  Rolling Eyes
Някой друг така да се тресе от нерви и скапаност? Sad

# 264
Благодаря на всички за хубавите думи за Далийка. Голям е кокорчо. И почна да се сърди като я оставям. айде сега аз да се радвам на вашите бебешоци.
Аз допреди малко бях в дива истерия от сълзи. С Петър се скарахме много жестоко, аз го обидих супер грубо и като финал отстъпих Кара да отиде при майка ми за няколко месеца. (а аз септември ще си дойда при нея за доста време). Сега само да смее да каже нещо за Арапя например. Или пък да реши да маха и Тирас.

# 265
Само аз ли не мога да намеря къде е показана баш Далийка в този линк newsm78
Катенце, много лошо това, как така ще ти го откраднат - ти не знаеш ли къде са, що са, че да си го приберете животинчето  Shocked
Карли, разбирам те, това наистина е кофти случка, но съвсем не значи, че трябва всички кучове да се слагат под общ знаменател. На наши приятели например точно щерката е хапана от куч така и е останал голям страх, обаче бащата взе шоколадов лабрадор с терапевтична цел и сега са неразделни.
Роси и аз не можах да разбера коя е Далия.И би ли ме светнал някой как да кача снимка и аз на моята Елиф.Може да не ти е много хубаво,но съм съгласна с Петър,поне за няколко месеца да сте без куче - и в крайна сметка ще гушкаш дъщеря си,аз не спирам да го правя.Като поукрепне малко ще си прибереш и Кара.  love001

# 266
Ех Роси, много ми е мъчно Sad Продължавам да смятам, че Петър не е прав и че кучето по никакъв начин не пречи. Ама то са си ваши работи, да не давам много съвети  Blush Аз като се познавам, ако моя ми постави такъв ултиматум, изхвърча той  Mr. Green Най-малкото такова овикаване ще отнесе, че няма да посмее да ме погледне после. Ама аз съм дивеч и никак не съм за пример   Blush Просто много мразя някой да ми казва,  да ме убеждава и да ми се налага какво да правя.
Недей  да страдаш, един ден всичко се връща Wink  Hug  Аз те разбирам напълно и те подкрепям  Hug
Гледай си красивото бебе и мисли как един ден всичко ще се подреди идеално Simple Smile

# 267
Роси, а Тирас котката ли беше? То котките са по-опасни за бебета, отколкото кучетата. Даже скоро четох статия, че семействата, които имат кучета се разболяват по-рядко и ако се разболеят им минава много по-бързо.

Терп, преди 2-3 седмици ходихме на въпросния батут и ми побеля косата  Laughing Марти нали мъничък и по-големите деца се бутаха едно друго, настъпваха, всяко второ излизаше разплакано, а аз като майка орлица кръжах около батута. Та оттогава реших, че той не е за тези игри все още. Вътре бяха вкарали 15 деца и се молих по-скоро да минават 20те минути и да го вадя от него преди да пометна от притеснение...нали съм си паника  Blush

# 268
Далия е просто идеална  Hug А за тези които не са я намерили, тя е в списъла с имена в дясно на страничката. Там явно слагат бебетата по датата на раждане и имената им.

Елица влез в снимка.бг и си направи албум. Ако нямаш парола ми пиши на лични да ти я дам. Чакаме с нетърпение да я видим и твоята мома  Hug

Близначе уелкъм ин дъ клъб с нервните  Rolling Eyes Искам да убия някого. Адски съм изнервена и само викам. А се стремя поне покрай детето да не викам ама то няма как. Аз съм акустирал Титаник на някоя мебел и само викам по него, че малко съм трудна със ставането.
За капак докато се опитвах да сготвя следобеда, той счупи дистанционното, та сега нямаме и целите 4 канала, които гледахме в този апартамент. Пуснала съм родителския контрол на ТВ-то и копчетата на телевизора не бачкат. Управляваше се само от "тонтото". Разглобих го, после и ММ като се прибра се мъчи да го оправя, но то за кой ли път беше удряно и просто явно му дойде времето на това малко геройско дистанционно. А ММ забеави (естествено) да вземе на малкия ни ТВ от нашия апартамент дистанционното, че с него поне някак успяваме да управляваме телевизора, че са различни марки и уж са несъвместими.

А свекърите стискай зъби, ще изтраеш за ден. Нали са само за ден във вас? Аз пък искам компания, обаче никой не иска да идва. Свекърва ми най накрая се сети да дойде да ни види, след като повече от месец не се бяхме виждали, и то защото беше на лекар в квартала, а и аз малко си поприказвах със свекъра  Whistling на тая тема. Те дойдоха заедно все пак.
Майка ми ми е неудобн вече да я викам, понеже в последно време честичко се случваше, а те живеят извън Русе и си е разход постоянното идване.
Приятели честно казано по не искам да виждам, понеже пада голямо разпитване, а мен ме боли устата. Искам да лежа и някой на мен да ми приказва.

# 269
Дами, бройте и мен за срещата

Само не разбрах, кое е заведението, защото при езерото Арина има няколко. Старовремската механа, която е в центъра на езерото ли, или дървеното заведение, което зад спирката на Орлов мост? Къде има безплатен паркинг, защото там е зелена зона доколкото знам newsm78 . Като час, гласувах да е след 12ч., утрин трудно ставам, а и докато си изпратя мъжа...

Общи условия

Активация на акаунт