Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 29 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей Роси, ама много е хубава  Heart Eyes ! Мъничка златна душичка!
Струва ли ми се, че прилича на теб?

# 241
мерси Весе
носа е 100 % мой

# 242
Чаровна малка принцеса   bouquet

# 243
rosi.to  абе много е красива таз малка Далийка  пу-пу да ти е жива и здрава  Heart Eyes

# 244
  • София
Ей, Роси, много е красива! Жива и здрава!

Гърл, в това наистина има логика-да нямаш хубави очаквания за да си приятно изненадан! Честито за всичко, което си получила най-сетно и дано да нямаш проблеми със стомаха!  Hug

Гифт, браво, че сте готови вече! Завидях ти (с хубаво), на мен ми остава още само един апартамент- без стените на 2 помещения  Laughing

Сандалка, успех  с чистенето и подреждането! Съчувствам ти,наистина! У нас и без ремонт е бомбастично положението, направо ми дожаля как сама ще чистиш след ремонт!  Hug

Иве, аз също заспивам понякога докато "гледам" детето. Няма как да не ни се отрази това перманентно недоспиване. Не знам как си била с първата бременност, но аз си спомням как тогава изобщо не се вълнувах спя ли нощем, не спя ли- просто през деня си доспивах. Сега- ядец. Дечкото си иска неговото, иска си разходка, внимание, игра. Иска ядене и срам- не срам често яде пица на обяд, не смогвам. Просто вървя и спя. Но го приемам като тренировка за следващите месеци и се успокоявам, че след 5-6 години ще спя Simple Smile

Весе, браво, че си отишла. Дано да ти размине болката! Ивето добре те е посъветвала. Добавям и жабуркане с някаква течност за целта, на мен ми действа супер.

Иииии.... похвал! Имам си количка! Хареса ми на живо повече като цвят, широка е, сравнително лека, кошът за новородено (което беше всъщност основният ми зор) е много готин, уютен, направо ми идва да си легна в него. Има чудно кошче за кола, много скътанко. Кошът за седящо дете (за след 6 месеца) не съм го разглеждала много, има време, сега другите ме вълнуват. Ето това е количката- Bebe Confort Loola  Изпрах я, като я сглобя ще ви я покажа точно моята  Heart Eyes

# 245
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Роси, ама много е хубава  Hug И си има косичка...и тези малко пръстчета...  Heart Eyes пу-пу

не успях да ви прочета обстойно, докато ме нямаше, хвърлих по едно око. Та, само ще се запиша с това, че аз съм луда фенка на животните. Никога не съм оставала без животно. По едно време имах 2 хамстера, 2 костенурки, 1 котка, 1 куче и зайчета...а и да не забравя полската мишка, която си хванах на полето  Simple Smile Откакто дадох второто си куче на познати да го гледат за няколко месеца, докато свикна с бебето, а те взеха та ми го откраднаха, не мога да се навия да си взема друго/сигурно съм луда, но вече година и половина се надявам да ми я върнат/. Но напоследък, заради Марти/обожава кучета/, ми се върти в главата за ново куче. Винаги съм искала да си имам йорки и ако не догодина, то по другата година, със сигурност ще си вземем.  Heart Eyes

Аз ей сега се прибирам от мото шоу-то в Сердика център  Laughing Беше супер яко. За първи път ходя на такова нещо и макар не толкова екстремно, колкото съм гледала по тв-то, си беше дооооста вълнуващо. Моторите летяха пред мен, а аз ръсих едни молитви да се приземяват благополучно  Crazy

# 246
Ох,ама много е хубава Далия/пу-пу/.Нежнотийка малка.Да е жива и здрава.

# 247
  • София
Ей, Роси, много готина мацка, пу-пу, да ви е жива и здрава Simple Smile

Терп, аз с предишната бременност работих пак кажи-речи до края, така ми се доспиваше на бюрото, определено помня, че вечер почти не спях накрая, сега съм много по-добре, но наистина си поспивах през деня, сега основно мъжът ми извежда малкия навън, защото е доста буен и ме е страх да не стане нещо, а аз да не мога да реагирам навреме с големия корем, нито мога да тичам, нито да го нося, нито колелото мога да нося, та с него ходим на разходка и да пазаруваме, в парка и по площадки с тати, за готвенето, аз пък купувам от близкия ресторант с обедно меню, почти като домашно е, ми става, има време и за готвене като влезем с ритъм с бебето и си остана вкъщи, а мъжете са на градина и работа, Стани също обожава пица и панирани пилешки хапки, е, правя му кефа понякога, сега го пращам при нашите за 3 седмици до секциото, много ще ми липсва и ще ми е мъчно, ама там ще му е по-добре, повече внимание ще му обръщат, а и той се радва много, че ще ходи...абе ще се справим, няма къде да ходим, важното е да виждат, че ги обичаме  Hug
А за количката, страхотна е, особено кошчето за кола изглежда страхотно, направо се влюбих, браво, честито!

За срещата така като гледам ще е вторник май, за час говорим за сутрешно-обедно кафе, а мястото за сега е заведението при езерото Ариана, нали така? Ако искате да се обявим вече кой ще идва, на кого ще му е удобно, къде точно да се чакаме и в колко часа? Или ако има други предложения за час и място да си ги кажем отсега и да решаваме, тази среща не искам да пропада - не Simple Smile

# 248
  • София
Бе, "юлските" ранни бебета много красиви! Роси, като картинка е!

За срещата, аз във вторник съм на тонове от 9 часа. Не съм ходила до сега и не знам колко се чака. Дано да не закъснея!

# 249
  • София
Иве, хайде! Аз се преброявам. С дете съм и съм на линия, ако всичко е наред (не се разраждам баш тогава Simple Smile )
Благодаря за похвалите за количката, в еуфория съм! Кошчето наистина е разкош, много сгушено Simple Smile

Мъхче, дано бързо да свършиш, кой знае като се излюпят мъхчетата и останалите мишлета как ще се организираме да се срещнем Simple Smile

# 250
  • София
И аз се преброявам!
Пак казвам стига да не е от онези гадни дни в които се сближавам с тоалетната. Дай Боже и да не ме боли вече зъб.

# 251
  • varna
Само аз ли не мога да намеря къде е показана баш Далийка в този линк newsm78
Катенце, много лошо това, как така ще ти го откраднат - ти не знаеш ли къде са, що са, че да си го приберете животинчето  Shocked
Карли, разбирам те, това наистина е кофти случка, но съвсем не значи, че трябва всички кучове да се слагат под общ знаменател. На наши приятели например точно щерката е хапана от куч така и е останал голям страх, обаче бащата взе шоколадов лабрадор с терапевтична цел и сега са неразделни.

# 252
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Списък на желаещите за среща:  Simple Smile
Избран ден - Вторник

1. terpsyhora
2. *ВЕСЕЛА*
3. Katencetoo
4.
5.
...

herairness, откраднаха я от двора на познатите, на които я дадохме  Sad

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 20:51 от Katencetoo

# 253
Ooooх, темата за животни ми е днеска на дневен ред Sad До сега се карах с моя мъж. Както знаете той е ловец. И аз му казах, че категорично не одобрявам убийствата на животни, особено диви. Той пък твърди, че това му било хоби от малък и му прави кеф. Избухнах ! Казах му, че няма право да отнема животи, да нарушава територията на дивите животни и да ги убива. Той твърди, че не правел нищо нередно - хоби като хоби. Питам го аз - какво хоби е да сееш смърт, да лееш кръв????? Той не го възприемал така. Даже остана учуден каква природозащитничка съм. Ми такава съм. Ако знаете каква мъка е мили хора, да обичате безкрайно животинки и да живеете с ловец  Confused Примирила съм се някак, но е много трудно. Той има прекрасни качества и е най-добрия мъж и съпруг на света, сигурна съм че и прекрасен баща ще бъде. Но това с лова.....Sad Обещах му, заклех му се даже, че синът ни ще стане ловец само през трупа ми  Naughty НО...той не е виновен. Виновен е дядо му, който го е извел на лов на 4 годишна възраст и го е научил да убива.
Много ми е мъчно, че баш аз попаднах на такъв мъж - ловец. Баси, съдбата понякога много се подиграва...... Crossing Arms
Та Роси, ти поне си добре..мъжът ти не убива животни а просто иска временно да преместите кучето. Мен питаш ли ме? Sad
Иначе Далийка е супер сладка !  Heart Eyes

Весе, спри се вече с тия зъби ! Сега ли трябваше да те заболи? Много, ама много гадно. Това като аз както тръгнах миналата година за Испания на море и ме заболя адски зъб. Дано ти минава бързичко !

Терп, честита количка !!!!!   bouquet
Аз днес извадих моята, паркирах я в детската и чакам. Чакам до няколко седмици да я напълним  Grinning

И аз бих дошла на срещата...Не  ми е много далече. Ама не знам от колко часа е. Милото е на работа до обед и чак после може да ме докара. С транспорт е абсурдно да дойда.

# 254
  • София
Herairness, ама аз не съм против всички кучета, а само против това злобно и опасно псе. Всеки път, когато оставяме малката на село се притеснявам дали пак няма да я изпохапе. Той е хапал абсолютно всеки член от нашето смеейство, повечето по няколко пъти. А не е като някой да го е бил като малко кученце, да се е отнасял зле с него и да го е озлобил... Просто си е гаднярче по рождение. Sad

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 20:36 от karlie

Общи условия

Активация на акаунт