Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 983
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Ние с Глупи артисахме. Тя миличката не е добре никак, аз също. И двете сме имали явно кофти нощ и сега всяка нещо я боли....А аз от контракции не мога да се свестя. Момичета, ясно е че ви видя после като родим  Simple Smile

# 496
  • София
Оправяйте се с Глупи Peace
И аз имах тежка нощ, почти не спах Confused Сега ще ходим за подаръци на малката, че днес е рожденичка. Сърдита ми е, че тази година няма детско парти и иска да компенсираме с мноооого подаръци, но аз ще държа нещата под контрол.
Макмирор съм поемала и през двете бременности. Ефект има.

# 497
Явно все по трудни нощи ще имаме Simple Smile Стягайте се и двете и стискайте кълки Simple Smile Аз си тръгнах от болницата, пратиха ме да си чакам вкъщи и за сметка на това от както съм се прибрала съм и аз с болки и подскачам от всяка. Имам чувството, че ще  изръся детето по трасето, за това и не рискувах да ида на срещата, но нищо. После с бебковците Simple Smile

# 498
Джинеее, айде и тука - да е жива и здрава малката, голяяяяяяяяяяяяяяяяма да порасне  newsm59
И аз не съм правила детско парти на Калина, просто и обясних как стоят нещата и тя се съгласи. А и ме виждаше че по цял ден лежа, как да каним деца....Догодина Wink

# 499
Ами, те плановете в напреднала бременност са рисковани.

За проследяването да кажа - то няма нищо особено, в профила на всеки пише дата и час на последна активност, а долу като се цъкне на последни публикации излизат и публикациите, и датите с часовете.

Джине, честита ти рожденичка!

Тука е много горещо, бе! Уф! Аз сякаш не си представях още от средата на юни да е така...

# 500
  • varna
И от мен добър ден   bouquet
Глупи, Близначе, бързо оправяне на болежките и никакво раждане още!
Джина, честита рожденичка - жива и здрава да е!
Тука верно е много горещо, особено следобед, ама сутрин с моето неспане е идеално за плажче - ще ходя докато може пък  Mr. Green

# 501
хайде и аз да се отчета.
Ние днес спахме до 12, и Марти вика ставай мамо, а мама не може да стане. С кърменето на първото дете си скапах гърба, отделно ч1е и работя на компютър и сега е нещо страшно Снощи имах само лека режеща болка, днес е целият гръб и не мога да помръдна. Добре, че детето се захвана да рисува та да не ме тормози. Боли ме междукрачието, излязли са ми и кръвоизливи на дупето, мрън Sad

Аз вчера бях на лекар, и докаторката също ми каза че от 5 юли иска дами дава полижинакс или там както го казвате. Ще видя на 29 пак съм на лекар и какво що ще правим. Поне бебето е добре и няма намерение да излиза. На апаратана тоновете ми отчете 30 контракции, без изобщо да усетя нищо. Явно също е нормално.
Много съжалявам за срещата, че не успях, но в края явно всички сме с болки и мрън. Явно ще се виждаме след раждането.

Бейбивака е както го свикнеш детето. Ние първоначално нямахме проблеми, после много започна да бяга от срейчетата и всичко, но като е болно и се тъпче само с капки няма как да не се отрази. момичета всичко е до дете, до ситуация, колко пъти сме капали капки на сила и с общ рев сме лекували, но нямаше как иначе. Живи и здрави, дано боледуват по-малко децата. Мъжа ми като му гледам снимки от сватбата и снимки сега косата му се прошари адски много за 4 години и то е само от притеснение по детето и мен

# 502
здр Таничка  Hug  добре съм бе още сме си 2 в 1  
кажи ти как си до къде стигнахте с ремонта ?   Hug

# 503
Здравейте и от мен,влизам набързо да проверя дали имаме нови бебета,но не.
Тука в Русе е голяма жега,нищо,че съм родила коремът ми е като в шести месец и се потя ужасно много,климатик не смея да пусна заради бебка и само банята ми е спасението.Почивайте си мами и не излизайте в тази жега.
Приятна среща на Софиянки!

# 504
Съжалявам, че не сте могли да идете на срещата, но така поне не съм сама тук  Mr. Green
Ели вчера обсъждахме въпроса с климатика, и горе - долу повечето са на мнение, климатик в едната стая и отваряш вратата а бебока в другата, иначе не се диша.
Глупи на мъжа ти му е побеляла главата не от вас, това си е ген, на моя главата му беше прошарена още като се запознахме, той беше на 30, а си беше поживял добре преди това, без никакви грижи, докато на мен какво ли не ми беше минало през главата, само простотии и още нямам бял косъм, а съм вече на 37.
Джина да ти е жива и здрава рожденицата. 

# 505
Мисти, знам че е от гена, но определено като се замислим за трудностите през които сме минали за тези 4 години и обичаме да казваме, че е побелял от мен и детето. Баща ми почина на 54 години с по-малко бели коси от мъжа ми. И аз съм като него, имам само 4-5 бели косъма

Редактирам се с въпрос, някой купувал ли си е люлеещ стол да го ползва за кърмене?

# 506
Глупи не съм купувала стол специален, а и не че имаме място къде да го сложим, мисля че на спалнята с една-две възглавници ще свърша работа  Grinning

# 507
Жалина си купи от Икеа - те не са точно люлеещи, ама пак поддават, много са удобни. И аз ги харесвам, но... не знам  Thinking  Не съм настроена за чак такова кърмачество, та чак мебелировка да му осигурявам.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 16:15 от pina

# 508
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вестителска новина

На 17.06, seapearl е станала мама на момиченце. Голямата госпожица носи прекрасното име Мария-Магдалена, тежи 5кг. и е цели 54см. Секцио. Честито, мамче! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи
 Hug

Аз влязох на бързо само да съобщя хубавата новина, после пак ще пиша  Hug

# 509
Супер новина, да е живо и здраво бебчето !!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт