Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?

от 2 дни сме в София, но нещо нямах нет в хотела и не съм прочела всичко. Бяхме на преглед, а вчера и на запис, горе-долу са добре нещата, само бебчо е малко по-малък отколкото трябвало. Иначе записа ни е ок, кръвотока към него също, надявам се да навакса или да не са го измерили много точно

. А за шишетата аз също ползвам Авент и преди с баткото и с малкия. Дори не съм се и замисляла да избера други. Много съм доволна и от помпата и от шишетата и децата ги харесват. Така че не се ядосвай предварително. Може твоето момче също да ги хареса.
Изобщо не знаех какво да го правя

,за докторите няколко дни явно са доста разтегливо понятие.Като нищо ще си затворя 40 седмици тук,както имам всички признаци за много наближило раждане.
) и накрая реших, че отзивите за тях са най-добри. Да видим бебето какво мисли? Ако трябва ще взема и на Томи Типи или Нук...то ще си покаже.

Цирка е пълен.
Много хубав този Виктор, а тези малки краченца
Да ви е жив и здрав! 
в нищо