Отново заедно с "Aşka Sürgün", проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '23

• 45 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Бургас
Айде и тежките думи се казаха!
Дестан ме кефи как оправи Хазар! Първо го събуди хулигански, след това направо му каза, че пречи. Mr. Green  
Ако бях на мястото на Зилян и секунда не бих издържала.

"Побързайте! Госпожа Берин пак е в лошо състояние!" - ми, че тя друго има ли в този сериал?!  Naughty
На Ресул да хванеш и да му счупиш ръчичките е малко!

# 46
Привет! Hug

Ежко Бежко, би ли споделила с мен, любопитната, това в подписа с тези хубави ръце откъде е?? newsm78

real_inima, радвам се, че проявяваш любопитство за подписа ми. Aska Surgun, еп.8,
две хубави ръце на един калпазанин, собствено производство.
Привет, щастливки!  Hug
Ежко Бежко, поздравления за собственото произвоство. От двете хубави ръце в подписа ти май само едната е на калпазанина, а другата - на калпазанката.

Tania M., благодаря за поздрава  bouquet и веднага ще коригирам написаното от мен - две хубави ръце на един калпазанин и една калпазанка

# 47
Аййй,бях забравила за нахалната Хасрет,тя май на всякъде си вреше носа.
И гадния Ресул с мазния си глас-Михриии Sick

Скрит текст:

Ама хубав бе Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 23:23 от вили-72

# 48
# 49
  • София/Бургас
Вили, да, навсякъде се вреше. Ако не беше голямото и любопитство да види чеиза нямаше да открият пистолета.
Ширин озарява стаята направо. Бях забравила колко харесвах това дете.  

# 50
Моменти от "сърдечното" посрещане

# 51
  • София/Бургас
Егати отношението към любовницата има Низар. Все пак живее с нея 6 години и заряза семейството си!

# 52
Скрит текст:
Скрит текст:

Спирам вече че се олях с картинките.
Ежко_Бежко-я кажи как да се обръщаме към теб за по-накратко? Таралежче? Laughing Hug

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 23:24 от вили-72

# 53
Не бих искала да преживявам подобно нещо много е трудно да си на мястото и на двете майки и на Хазар и Зилян

# 54
  • София/Бургас
Не само на майките, но и на Хазар и Зилян. Зилян не получава човешко отношение в доста голяма част от началото (нещата се пооправят малко след Медиат).
Юсуф - какво го чака и него не е истина.

# 55
Така е Иве Юсуф ще измине един трънлив път но само те с Бену се бориха истински за любовта си и превъзмогнаха различията на религията и традициите

# 56
вили-72, Таралежче ми звучи много добре! Кръстница си ми!  bouquet

# 57
Такъв ти бил късмета ooooh! ама че късмет.
Абе нямаше ли един дърт чичо от Шахваровите и за Дестан? Тогава данданията можеше да спре и да гледаме само Хазар-Махсун,Махсун-Хазар..... Joy

Таралежче- Hug

Ама пък като се замисля късмет сие.Аз хич не бих се назландисвала много-много ако става въпрос за Хазар/Махсун Joy
Безсънието не ми се отразява добре,замязала съм на влюбена ученичка.

# 58
  • София/Бургас
Диди, сега се замислих, че си права!

Коланчето си намери нов притежател! Тази черна сватба е ужасно нещо! Така да почнеш семейния си живот по този начин е жестоко! Истинско чудо е, че се получи нещо от събирането им!

Вили, сълзи от смях изкарах, след поста ти!
Права си че е късмет! Ама в началото много тичане и спане с дрехи те чака!  Joy 

В тази къща само Хасан и Дестан подкрепят Зилян в началото! Това момиче как издържа не е е истина!

# 59

Общи условия

Активация на акаунт