СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 647
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Запис Simple Smile

Eто го и нашето легълце http://www.mothercare.com/Mothercare-Swinging-Crib---Natural/477 … t,pd.html#q=cribs

А иначе имаме и матрак на Пиер Карден, подарък ни е за по-нататък като вземем по-голямо легло.

Утре ще ходим да обикаляме магазините да видим къде ще ни дадат най-голяма отстъпка за определена сума и оттам ще поръчаме количката и още няколко едри покупки. Много ми се иска да си ушия сама (всъщност майка ми) завивките и се чудя откъде да си купя подходящи платове и вата, ако някоя шиеща мама може да даде съвет, ще съм благодарна Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Тук КУКУМЯВКА 1!
Сама съм в темата... хубави сънища  preggo
Сега ще си пишааааааааа колкото си искам  Grinning и няма да ми цъка ония червен надпис "докато пишехте е публикувано нов отговор"  Laughing
Последния път доки ми каза, че за изследвания се давала първата урина, ама преди това пускаш малко във ВС-то и после в чашката, ако имало някакви остатъци от сапуни и тем подобни да не влизат в чашката.

fosha
Аз исках чисто беличък спален комплект. Отидох в една фирма производител и ми излизаше към 60лв. обиколник, торба, калъфка, олекотена завивка, чаршафче, възглавничка. После случайно попаднах в едни магазин с голямо намаление на чаршафи - някаква Пещерска фирма и ми светна да взема най-голямия размер и от него да си направя каквото искам. Та го взех за 10 лв. - от него направих обиколниците и торбата. Взех още един за 10 лв., който е мекичък и от него направих две чаршафчета. Така за 20лв и малко труд си свърших работата. Е взех една дантелка - 7 лева да украся малко нещата и ватата за обиколника 4 лева. - та общо към 30лв. Намислила съм да си взема комплект на ТЕД - възглавничка и олекотена - водят ги някакви небактериални... ала бала... който е 20 лв. Така, че горе долу излиза същото, но пък е такова каквото искам.

Ей да са ми живи и здрави приятелките и техните дечица - от едната малко, от другата малко и се спестява доста. Най-вече като ми дадат количка и столче за кола.

Аз да не ви плаша ама почнах 29 седмица - 12 седмици до края, по мой груби сметки след 8 седмици влизам в 9 месец и се започва с очакване на първата среща с бебко. Някакси това вчера ме пришпори влезнах в някакво малко магазинче и си взех превръзки за родилки, еднократни чаршафчета и памперси - за пръв път ги пипам и ги оглеждам, толкова мънички и сладки. Останаха още малко дребни нещица, които смятам другата седмица да докупя, да ги изпера и да подготвя сака. И после ще си лежа и ще си пъшкам на спокойствие... Малко ме хвана страх от собствените ми приказки  Laughing Обичам да съм възможно най-подготвена поне логистично и технически пък практически каквото сабя покаже...
Ама и вие се засилвате с покупките, така че всичко си е в границите на нормалното. Да си ги ползвате със здраве!

Благодаря за темичката  smile3525 и за забавното  заглавие newsm51

# 107
А, ако ставА дума за кукувици будна съм от одавна, ама си лежах, слабо казано мятах се като скумрия на сухо Joy и станах най- накрая направих си кае и цоп в нета Whistling вчера не пих сутринта и щях да пукна Twisted Evil

Диана и аз днес влизам в 28, и мисля другия месец да сбирам сака и поне той да е готов, че моето освежаване нещо много взе да се бави, аман от майстори вкъщи smile3515

Фоша аз също го харесвам тоя тим креватчетя-люлки, ама ММ като каза не и не иска такова Crossing Arms

Кучо, щом толкова хвалят сладкиша трябва се пробва, само трябва да си намеря музта Laughing

Аз няма къде да слагам шезлонг, страх ме е котката как ще реагира и да не се метне и тя там Joy като видя как реагира на бебето оже да вземем , ама за сега не Naughty

# 108
  • Gone with the wind
хахаха, имам чувството, че този чийзкейк ще е новият козунак на темата  Mr. Green
Дано ви хареса - у нас е на почит и постоянно някой (било то Боян или гост) си заръчва да му направя

# 109
Добро утро и от мееееен

Много ми е криво тоя ден, станах без никакво настроение Tired

.....превръзки за родилки....
И такова чудо ли има? Мислех, че обикновени превръзки нощни или супер, ще са достатъчни? newsm78

# 110
Добро утро и от мен!

Вече направих закуска и малко упражнения, че съм толкова схваната, не мога да си намеря място Simple Smile
Да идва вече Септември Simple Smile

И шезлонг, и активна гимнастика ще купувам т.е ще поръчам да ми купят(ако има желаещи), ако не от Продавалника Simple Smile Много ми бяха полезни, особено шезлонга. Слагали сме го между нас на спалнята през нощта, само и само за да поспим малко Simple Smile

Дундичка, има превръзки за родилки, ама някои са много тънки и можеш да минеш и с обикновени, но памучни, не копринени. Миналия път нали лежах , пък все чакахме бебето  и ММ ходи да изпълнява списъка. Купил човека 10 превръзкиза 8 лв, уж за родилки, ужасни. Никаква работа не ми свършиха. Обаче пък момичето в болница, с което бях си беше намерило едни дебели, меки, с ограничител като памперс. Подари ми ги, защото тя не къвеше много. Направо ми спаси живота. Така че този път знам какво да купивам Simple Smile

# 111
Добро утро!

Записвам се да ви следя и се връщам да чета, че съм изпуснала 8 страници  ooooh!

Днес между другото ще уважа рецептата на Кучо за чийзкейка (дано ми се получи  Mr. Green), а тези дни сигурно ще пробвам и тортата с маскарпоне и кис. мляко. Не знам какво ме избива на печене на кексове, кейкове, торти, курабии  newsm78 Joy

# 112
  • велико търново
Добро утро и от мен Simple Smile аз също много оби4ам да правя кексове сладки,и такижа сладкиши обужавам само продукти да имам Simple Smile ще ви споделя една рецепта която правих миналата седмица и мн ми хареса цяла тава сама си я изядох Joy Joy Joy Joy Joy

Шоколадов   сладкиш

1к.майонеза-200гр
   1ч.ч вода
   2ч.ч брашно
   5с.л какао
   1ч.ч захар(аз слагам 4ашка и половина да е по сладък)
   2ч.л бакпулвер
   1 ванилийка

За глазурата:

шоколад и масло 2:1(разтапя се на водна баня и се намазва отгоре,може да поръсите с орехи или фъстъ4ки)  chef  chef  chef  chef  chef

# 113
Добро утро!
От сладкишите любими са ми " Дамския каприз" и "Кроасанената торта".
Аз обикновенни превръзки съм ползвала последния ден от цикъла а през останалото време памперси за възрастни и мисля и за родилното да си взема такива.
Лек и усмихнат ден!   bouquet

# 114
Добро утро тумбачета как сте?
Аз се събудих от много странен сън и още не мога да вляза в час  Mr. Green
Иначе за покупките имаме си количка и шишета, залъгалка ,гребенчета
и инцидентно вчера купих първите дрешки за бебо че с ММ отидохме до Джъмбо. Иначе останалите неща чакам да дойде другия месец и с пълна пара отпрашвам на шопинг.  animal037
Вале и моята свекърва казва че е много рано (особено за количката) ама аз и теглих една и обясних на ММ че така няма да стане. Бебето си е мое, когато искам тогава ще му купувам пък!  Crossing Arms
И така да ставам аз че ма чака   newsm79
Лек ден момичета после ще мина пак
ПП: Заглавието е страшно  Mr. Green  bouquet

# 115
  • Пловдив
Radiii
Абе аз нещо и тия не ги харесвам дето ги взех. Ако кървиш много май няма да свършат работа. Направо памперс за възрастни ли да си взема? Ако купя лиглин няма ли да свърши по добра работа?

# 116
Здравейте, момичета, записах се в първата тема, но от тогава само ви следя  Embarassed Нямах време да пиша, гледах една след друга болни баби и просто в края на деня имах сили само да хвърля едно око за да видя как сте.
Така накратко аз как съм. Този вторник бях на преглед при доктора който ще ме изражда в Майчин дом, оказа се че бебо върви две седмици напред по тегло - 1500гр. Shocked Пита ме " колко ги раждаш?" сякаш имам 3-4 зад гърба си Joy, ми викам нормални хахаха
Относно носенето на бебето след секцио в АГ, на мен Елица я донесоха късния следобед на третия ден и то след като пратих ММ да пита какво се случва с нея. До тогава ни вест ни кост.Питам акушерките те ми викат не се притеснявай добре е .Като я донесоха ми връчиха и едно шише с адаптирано мляко с онези биберони от време оно с огромна дупка #2gunfire Е как няма после да се мъчим и двета когато я сложих на гърдата ми то свикнало направо да се излива в устата.
За бебо още нищо не съм купила, защото правим ремонт и всичко е с краката нагоре, а и имам събрани доста нещица от приятелки. така че като свършим ще прегледам с какво разполагам и тогава ще купувам. Дано това стане най - късно другия месец Rolling Eyes
Ами това е за сега, аз май ще се поразходя, че времето е супер. Хубав ден  bouquet

# 117
Добро утро и от мен  sun Аз да ви се похваля - все пак разговор имаше и по време на  истерията в която изпаднах (провокирана от ужасния край на филма , който гледах и разни други неща , които ми скимнаха)  smile3515 smile3511 си излях всичко и убедих ММ , че всичко ще си купя самичка! Получих заветното "да" , само , че при условие да изчакам средата на Август, но по - добре така, отколкото нищо! Сега само чакам Август и започвам  smile3508 . Благодаря на всички ентусиазирани мами , които споделят рецептички! Смятам да опитам всичките ! Слънчев ден на всички !  bouquet

# 118
  • София

Valentina Hristova Браво че си успяла да го навиеш да купите нещата по рано Simple Smile Може да е чак средата на Август,но пак е нещо Simple Smile И аз чак август ще почвам така че не се притеснявай не си единствената  Peace

# 119
Гордея се със себе си ! newsm47 .. и все пак това ми костваше цяла сутрин в кухнята ..  food002

Общи условия

Активация на акаунт