СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 637
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Ми щом сме започнали ще купуваме  Grinning Някой даже в ранните месеци взимат разни неща,когато наистина е прекалено рано...в 7 месец мисля,че леко по лека трябва да се купуват нещата,а не всичко наведнъж Simple Smile Този месец креватче другия дрешки,аксесоари и 9 да ми е спокойно Simple SmileБлагодаря ви момичета

# 631
Здравейте!

Според мен всеки сам си решава какво и кога да купи. По-добре да се купува постепенно, да не е на куп, че е доста скъпичко.

Аз няма с какво да се похваля. Едно и също е при мен.

# 632
Хелоуско baby_neutral
Три пъту чето и все пропискам някой пост и се връщам да прочета ooooh! луда работа Joy
Тъй днес в поликлиниката същия бълвоч, там няма ходя повече Crossing Arms и тоя ЛЛе баси загубеняка, ако го хвана ще го разпердушиня #2gunfire всичко пак наопаки #Crazy
Тъй после обаче отидохи се видях с една бивша съученичка и с нея малко лаф исе прибрах, че тука се опитва да завали, а оставих разчекнато навсякъде bowuu
Вале, кво ти пука за дъртите, аз също забременях без да искам и без цикъл на 21 и кво да абортирам и после да се чудя как да забременея ли? Все пак док ми казаха, че няма да забременея естествено, гледай си живота и данъци обществено мнение не плащай Peace
И моя баща винаги си мисли, че съм малка ама сега го гледам, че е горд, че ще става дядо, даже сам почна да разтръва на всички hahaha
И забравих, след малко пак, да се сетя кво слех  Joy

# 633
Здравейте момичета и от мен Hug

Изкарахме си един хубав уикенд на тревичка и водичка(нищо, че е от басейн,а не на моренце)Благородно завидях на всички,които са усетили морските вълни и това лято.Ние ще пропуснем и ще си наваксаме другата година.

На преглед сме чак в сряда,дано всичко е ок.Малко започна да ме хваща бъз.Макар да знам,че ще съм планирано и като ми влезнат едни филми в главата,ами ако стане по-рано...Гледам да си ги избия тия мисли Blush.Ще разпитвам този път повече док,та да се чувствам по-спокойна.
ValentinaПо повод коментарите...Ами замисли се,че по тяхно време-на бабите,възрастовата граница за женитба и деца е била доста по-ниска от сега.Те едва ли са раждали първото си дете на 30.Не им обръщай внимание,те се чудят какви теми да захапят да си начешат езиците #Crazy

Да се похваля-направих онзи шарения кекс,който мамите бяха пуснали във фейса.Моят първи кекс в живота ми.Получи се страхотен,а ММ остана шашнат,че съм се хванала да правя подобно нещо  chefТо от бременността било Grinning

nbirthday на всички на патерици
Йоана то верно не остана.Надявам се да те видим и тази седмица на срещата.Беше много весело предния път
Дълъг пост стана.....

Слънчев ден от мен  bouquet

# 634
Valentina Hristova, я не се връзвай! С ММ сега живеем в един от кварталите-села до София и да ти кажа тук едно време са раждали средно ок.20 годишни, закъснееш ли малко и голяма мъка. Тъй че не знам тези баби от къде са и какви са, ама много им здраве! Точно по тяхното време са си раждали млади и зелени, ти си си тамън Wink

Мами, някоя ще ходи ли на 3-тата ФМ? Аз в четвъртък съм при док и ще питам дали и къде да ходя сега, ама ми се иска май да си се видим подробно с бубка Simple Smile

# 635
  • Пловдив
Добър ден. Как сте, тумбачета? Днес май ще се живее.
Аз тези дни багаж трябва да оправям за морето, а нещо се ослушвам, все едно има кой друг да го направи това.
Трябва да ида днес да си взема болничния и да питам АГ какво може да се пие при дрис. Иначе за киселини си взех Зероацид, ама нали е 2 лв и никой не го предлага. Върши работа и става за бременни.
Валентина, не обръщай внимание на бабишкерите. Живота си е твой, а докато си млад имаш много повече енергия да си гледаш бебчето. Аз се ожених на 19 по любов, а родих на 21 почти и бабата на бившия1 година все ме питаше защо още нямаме деца.  #Crazy
Sleeping beauty, добре дошла на родна земя. Дано са по-добре нещата с бъбреците на другия преглед.
От вчера чета тук във форума темата за смешките и се хиля като идиот с глас.
Хемоглобин 117 за бременна си е супер. Няма място за притеснение.  Peace

# 636
Valentina Hristova споко - важното е да имаш дете, няма значение на каква възраст си. Та това е най-голямото богатство.

# 637
Е, значи като родиш на 20 си млад, а като родиш на 35 си стар ли вече newsm78 не мога да разбера, ми че да взема дапитам всеки може или не да родя Crossing Arms
Моите родители са млади по на 40 години и те са ме направили млади пък са ме отгледали, че и второ имат, я който от където е и да си гледат живота дъртите моми. Другия път питай те на колко са родили, пък да ги видим тях Mr. Green

# 638
Здравейте мацки,много нещо сте изписали...
Аз нали в четвъртък бях на ЖК-акушерката ме тегли,мери...вече съм 62 кг.....качила съм цели 15 кг...ужас  Embarassed Rolling Eyes .Докторката я нямаше и неможахме да видим бебка,но ме викат утре,да ида на среща с малката маймунка  Laughing

# 639
  • Пловдив
Да, може учтиво да се обърнеш и да ги питаш на каква точно възраст според тях е подходящо да се ражда?  Mr. Green Сигурна съм, че ще се сконфузят и няма да знаят какво да кажат. Много нагли хора има. На село като живеех, връщайки се от магазина, на пейката пред него все висяха баби и зяпаха в торбите. След известно време ми писна и минавайки един ден спрях, отворих си торбата и почнах да изреждам-"Взала съм хляб, кисело мляко, кайма и т.н." Толкова неудобно им стана, че като минавах вече гледаха съвсем в друга посока. Mr. Green

# 640
  • Gone with the wind
....... кво ти пука за дъртите

Това вече е прекалено!
Дали ще те обсъжда някоя баба на 65, или някоя 20 годишна (според която аз сигурно съм дърта) е абсолютно еднакво грозно и грубо. Но това грозно звучене, което се придава към възрастните хора ми идва в повече и леко казано ме ядосва ....
моля спрете с това неуважително отношение към възрастните - отвратително е. И не, не смятам, че баба ми е точният човек, който трябва да ви прави място на опашката, в поликлиниката или автобуса. Жената едва си седи на краката, нищо, че като я видите ще кажете, че е "млада", болежките й са повече от необходимото, а в поликлиниката ходи, не когато тя реши, а когато лекаря й каже, та не го прави нарочно, за да ви пречи .............

# 641
Привет!
С голям зор ви изчетох. Много сте активни Simple Smile

Честито на всички рожденници  newsm59

Утре съм на ЖК , нямам търпение да видя бебчо  Heart Eyes Вече много ми липсва!

Иначе при мен няма нищо интересно. Седя си предимно у дома, голяма жега е  Rage
Краката са ми като кюфтета,много са отекли,  освен джапанките на ММ и едни скапани чехли от 6 лв, нищо друго не ми става  Cry

За помпите изобщо не знам каква да купя  newsm78 Много скъпи ми се виждат, мисля да взема някаква по-обикновена, пък ако имам много кърма и не ми върши работа - ще си взема друга по-подходяща.

Петя , това с бабите ме разби  hahaha   Аз също бих постъпила така, имам подобни изпълнения  Twisted Evil

Слийпинг Бюти , стискам палци ! Дано проблемът с бъбреците отшуми  Hug

# 642
Ааааа, тъй значи щом са в поликлиниката са горките женици, а като злобеят и корят младите момичета са кво  Shocked сорри ама са си дърти клюкарки, кво им пука дали съм бременна или не или на колко години съм newsm78 доклкото знам не ме издържат те и не искам мнението на хората за решенията в живота, все едно на вас да ви кажат, защо чак сега си забременяла, ами тъпо е...

Мисля, че не съм обидила никой до сега и не смятам да го правя, ама пък и няма да търпя да ми налагат мнение, дърти пенсионерки са си и това е, щом може да ни обсъдат гласно и пред всички и ие можем, не свалям шапка на никой, защото е клюкар. В моето семейство да клюкарстваш е било забранено и не искам и мен да ме клюкарстват и обсъждат, добрия тон и възпитание не го позволяват.

Кучо мислех те за по отворена към живота, честно разочарова ме

# 643
  • Gone with the wind
Кучо мислех те за по отворена към живота, честно разочарова ме

Ако отворена към живота значи да приема, че заради гадни подмятания в рейса дядо ми (лека му пръст, че го споменавам) , в последен стадий на левкемия, ще ходи и ще се прибира пеша от болницата за животоподдържащи кръвовливания - мне, мерси на такава отвореност .........

# 644
Тва пък кво общо имаше newsm78 аз говоря за жени и мъже дето са в добро здраве, мъкнат по стек олио от 12 литра на ръце и седнали на две места в автобуса не ти направят място като се изместат на едната седалка, ми нагло те гледат и се чудят кво да изръсят. Или като се прибирах от изпит в маршрутката жената си полегнала леко върху мене и ме сръчква, при положение че е на място за бременни и жени с деца, а аз с корем съм се свила на две, егати държавата, за това няма да живея тук Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт