СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 633
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Gone with the wind
Пуффи, на мен за отеклите крака много ми помага да ги топя в студена вода.

Бюти, ух, дано закрепите положението с бъбреците. Доколкото помня проблемът беше с единия, нали?

# 616
Здравейте милички ! Минавам да драсна на бързо , че днес се очертава да нямам много време за форума. Следобед съм на ЖК , дано всичко е наред ! Praynig
Благодаря отново за поздравите , много сте мили  Hug
Пинки, и аз само вечер и ги мия , и все се каня да почна и сутрин , ама нещо не мога да си наложа Embarassed Вече два пъти бяхме на зъболекар и поправяхме две кариесчета , че от там идват притесненята ми . Много е неприятно малко дете като се умихне и като се покажат едни кафеви зъбки . Ще се опитам да се стегна и да съм по сериозна с миенето , че да и запазим усмивката за по-дълго Wink
Дундичка, е те не те ли мерят и записват всеки път данните . ? В смисъл и да им кажеш , че са само 16 , няма ли да разберат , че са повечко  Mr. Green  А иначе не си го слагай толкова на сърце , аз миналата бременност качих 30 кг.  Embarassed ( е , имах проблеми със захарта и от там се получи рязкото качване в седми месец ) . Важното е , че се чувстваш добре  Peace
Слипинг Бюти, дано да няма проблеми с бъбреците  Praynig
пуфи,честити ти първи попълнения , да си ги ползвате после със здраве  Peace
туитито,браво на свекито ти , явно е чакала седмият месец и вече действа по-спокойно  Simple Smile
Валентина, направо съм без думи , как може някой да си позволява по такъв груб начин да коментира бременността ти  Shocked  Това за мен е нечовешка злоба и проява на огромна ревност относно отминалата им младост .  Confused Бременей си спокойно , то хората винаги ще намерят за какво да се хванат за да пускат злобни коментарчета ....

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 09:55 от sealover

# 617
ku4o и аз така ама и носа ми протече  Mr. Green
Бюти добре сте си починали ,най важно е позитивното мислене ,а от мен имаш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Valentina Hristova има хора за който всичко е криво и няма никога никой  да им угоди - както казва ММ " на крива ракета космоса и пречи " hahaha гледай ги с усмивка и нека си зеленеят от злоба Mr. Green
Седмаче дано се размине всичко ,но ще ни дупчат всеки месец ,няма как  Crazy
sealover успех при док и да пишеш после  Hug

# 618
  • Пловдив
Добро утро сладки коремчета,
от няколко дена не съм писала, защото с ММ не спираме да обикаляме улиците (кафета, разходки, гости, магазини и т.н.). Попрочитах ви иначе де Simple Smile
sealover  nbirthday със закъснение.
Valentina аз съм на 24г. и ми е много странно как баща ми постоянно повтаря колко съм малка, за да гледам бебе. След 10-тото повтаряне ММ му каза, че за него вечно ще съм малкото му момиченце Simple Smile Не се впрягай на разни бабички...
И аз като Петето съм 2 дена със ужасно разстройство. Изстинах ли, вирус ли ме хвана, ама ми се взе акъла. То разстройството не ме притеснява толкова, колкото това че ме боли стомага високо горе под гърдите - точно стомаха. Отидох на аптеката и ми дадоха РЕ-КОМФОРТ. Било ставало за бебета, значи и за мен ставало. Дъфчащи хапове са. Та сега си дъфча тук, ама май файда няма голяма. Ако продължи ще се обадя на моя доктор.
За спането без климатик немога. Спя като пън. Ставам по 1-2 пъти до тоалетна и после бързо заспивам. Нямам за сега проблеми....дано да продължи така.
За помпите хич нямам идея каква помпа трябва да купя...вие казахте за тия на МЕДЕЛА. Е то хубаво, ама те много скъпи тия помпи. Ще се поинтересувам за тия на АВЕНТ.
Аз да се похваля....в сряда ще ходим до София, за да си купим една количка. Та мен много колата не ме интересува, колкото магазините в София. Та кажете моля ви, голями магазини в София за бебешки щуротии!!! В Сердика ли беше оня хубавия магазин - N&M?
Днес времето в Свищов е супер. Не пече слънце, едно хладно ми се вижда. Май ще се изчипкам и ще ида на разходка Simple Smile
Хайде мама   bouquet чао за сега Simple Smile по - късно пак ще се включа.

# 619
Йоана, гледам ти лентичката- време не остана  Crazy Hug
Ох верно не остана, вече почва да ме хваща бая шубе. Някак си като минаха остават 50 дни и по-малко си викам, мале то не остана. Ама пък и вече почна да ми става бая тежко, така че сигурно след 10-тина дни ще викам да излиза вече:)
Valentina въобще не се връзвай на бабите, те сигурно са били и по-млади от теб. Трябва да си горда, че си взела правилното решение, а не да направиш аборт.
Аз днес бях на стандартните изследвания. Тъкмо сега си гледам резултатите он лайн и гледам, че хемоглобина ми е малко под границата - 117 е. До сега не съм имала проблеми с него, дали е нормално да е толкова? Отделно имам и левкоцити в урината, явно ще трябва да се дава пак стерилна урина Sad

# 620
Добро утро на всички! Честито на рожденниците от вчера  newsm51 Аз вчера се отдадох на мързел в тая жега и слава богу след дъжда снощи пък и днес се живее не е такава жега. Аз се забавих с морето и се чудя дали ще успеем да идем все ме е страх, че бременността напредна но щом Йоана е ходила вече съм спокойна че имам още 2-3 седмици време без проблем ако всичко върви нормално както е досега  baby_neutral свекърва ми пък изпадна в паника като чу че ще ходим  #2gunfire все едно ще ходя лозето там да копая ех много не обичам да ми дават акъл аз до преди една седмица на работа ходех и на ден по 100 км въртях с колата сама сега изведнъж ужас как ще ходим на море ще ми стане нещо. Но няма да я слушам естествено  Mr. Green

# 621
sealover, нито ме мерят, нито претеглят. Само ме пита колко съм качила, така че ще се възползвам да скрия 2 кила. То не че не се вижда какво мече съм станала, здраве да е  Mr. Green

g_12_09 , щом нямаш забрана от лекар и се чувстваш добре, отивай смело и се забавлявай. Сега е моментът  Crazy Аз ще карам любимия довечера да скокнем до плажа да се разходим. Ама то нашия плаж е на някакви си 20 км и не ме бърка пътуването  Crazy

Puffy1988 , честити нови придобивки  Peace

# 622

Момичета от София решихте ли къде ще раждате? Някой ще ражда ли в Надежда?

Аз newsm10 Simple Smile Ако нещо конкретно те интересува пиши на лични,  да не спамим, аз ходих на отворени врати.

# 623
Здравейте  Hug
Вале, хич не им се връзвай на акъла на бабите, ама като се знам и аз каква съм - и аз бих се издразнила. Игнорирай и си свиркай, важното е вие да сте щастливи Simple Smile
Puffy1988, трябваше да се възползваш и да направиш една баня:)
Ние следващата седмица отиваме на екскурзия  Mr. Green ама без цел и маршрут, всъщност както последните три години направихме - обиколихме България така:) Да се надяваме да се хареса на бебко, но трябва да свиква, че ние сме пътешественици и следващото лято вместо двама, ще сме трима  Mr. Green

# 624
Здравейте мамита,
Много ви благодаря за прекрасните пожелания за рождения ден на ММ  smile3525
sealover честит рожден ден и на теб със закъснение. Много положителни емоции ти пожелавам
и прекрасно бебче   ura

Tanishte до преди година и нещо и аз не бях ходила по площадки, но с една моя приятелка изкарах доста голям стаж и честно казано съм ужасена. Аз от едно време още съм си на принципа "Не се бъркам на никого - не искам и на мен да ми се бъркат", но видях, че това е много трудно по площадките. Всяка майка дава акъли, като разбира се твърди, че нейното мнение е миродавно - без значение дали става дума за храна, обличане или възпитание. Постоянно клюкарят и плюят майките, които в момента не са на площадката, а на следващия ден са големи дружки със същата тази мама и плюят по адрес на тази, която вчера пък е плюла по другата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Има единици мами, които така да се каже са нормални  и те си личат. (Моля, мамите, които вече са с дечица да не ми се обиждат сега - сигурна съм, че вие всички сте от нормалните)  newsm26  newsm10
Ще видим, живот и здраве, как ще се приспособявам, защото то пък и не може да си държиш детето изолирано.

ioana_g не се тревожи за хемоглобина ти - даже ти е идеален. Моят от доста време е под 100, върти се около 97, 98, 99 - пия си желязо и доки каза да ям повече месо.

Valentina Hristova въобще не си го слагай на душата - да говорят, каквото си искат. Това си е твоя живот, твоето решение и твоето дете. Най-важното е, че с таткото ще обичате бебенцето - на всички други им тегли по една майна. Еееее, аман от хора, дето само се бъркат и дават акъли  bash

# 625
И от мен ЧРД на патерици nbirthday на всички рожденици от вчера.
За МЦ Надежда, ако бях в София, там щях да раждам и аз.  Peace Първият път бях в Токуда, но това беше преди 5 години. Сега в Надежда са събрани доста добри специалисти, оборудването и обстановката са извънземни, а и персоналът (засега) е надъхан да работи по европейски, така че родилките са радват на перфектно отношение. Peace
Валя и аз да се изкажа, че бабите за съжаление са настроени да плюят, няма значение по какво и по кого, озлобени и обрулени от беднотия и не най-лекия живот, който им предлага БГ действотелност. Аз съм на 42, сигурно ако мен ме бяха видяли, щяха да ме оплюят, че на тая възраст съм тръгнала да раждам. Както и по-горе казаха момичетата, те (ако изобщо имат деца) са ги родили и по-малки от теб, защото точно това "едно време" ако не се омъжиш и родиш до 20, вече те броят като стара мома. Така че, и от мен едно рамо Hug, не се впечатлявай от такива приказки.
Бюти, дано закрепиш бъбреците Hug

# 626
Здравейте!От кой месец сте започнали да се потготвяте за бебчето,защото аз съм в 7 и вече боядисахме направихме ремонта сега тази седмица имаме една много добра оферта за кошарка със скрин ии ако ни хареса милим да я купим,но се чудя не е ли още рано или е навреме Simple Smile

# 627
Ловли бейби, мила, не се обиждай, но този въпрос го дъвчем от 3 месеца насам.  Hug Всеки почва, когато има възможност и желание. Някои чакат до края по различни причини, други вече са готови. Както го чувстваш, така действай. Peace

# 628
Ловли бейби, мила, не се обиждай, но този въпрос го дъвчем от 3 месеца насам.  Hug Всеки почва, когато има възможност и желание. Някои чакат до края по различни причини, други вече са готови. Както го чувстваш, така действай. Peace
   Благодаря за отговора,но не успявам да влизам често,затова сигурно не съм толкова запозната Simple Smile

# 629
lokresiq вземи си активен въглен и забравяш за случая  Wink те в аптеките май се чудят какво да пробутат,а въглена е стотинки и напълно безвреден ,изчиства всичко Naughty Аз и кучето спасих с него иначе в клиниката всеки път 40 евро и резултат временно само, 2 пъти и дадох и вече месеци наред е добре  Crossing Arms
unique_v може и стари моми да са били ,то такава злоба от жени с деца и внучета .... newsm78
Днес е малко ветровито ,направо е супер  Grinning
Tanishte и аз съм голям фен на такива екскурзии ,ние така обиколихме острова ,сигурна съм че и бебо ще е щастлив Heart Eyes В БГ все не остава време обаче Crazy
lovely baby зависи от теб , аз започнах с гладенето даже ,но много зор виждам а да чакам до края - абсурд  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт