СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 639
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви мамчета за пожеланията  Hug
След този потресаващо горещ ден се надявам тази нощ да мога да поспя .  Rolling Eyes
Малката ми днес падна хиляда пъти и е с разбити колене. Преди малко като я приготвях и я измих хубаво и промих раните с кислородна вода такова пищене му удари  Sad
Лека нощ от мен !

# 601
Здравейте и то мен Simple Smile
Отдавна не съм влизала, от време на време хвърлям някой поглед, но не мога да ви следя много добре.
sealover, честит рожден ден:) Всичко най-хубаво на теб и цялото семейство   bouquet
Днес беше много горещо  ooooh! Сутринта чистих, после ходихме до Гранд Мол-а, минахме през H&M, взехме 1-2 неща и после към вкъщи, че бая се изморих.
Събота бяхме при моите родители, майка ми ми е ушила бархетни и тензухени пелени, вече май се презапасих с тях, хубави са като материя.
Чета назад, че коментирате какво се случва по детските площадки... и тъй като честно казано досега никога не съм стъпвала на такава, направо се втрещих  Shocked ще е интересно да споделите други куриози  Mr. Green и да си призная хич не го разбирам това с постоянното предлагане на зрънчо, солети и чипс. Гледам майките в последно време постоянно тикат нещо подобно на децата, дори докато се возят в количките. Наистина ли децата имат нужда да дъвчат нещо постоянно и това е начин да ги залъжат?

# 602
Наистина ли децата имат нужда да дъвчат нещо постоянно и това е начин да ги залъжат?

Много майки си мислят, че децата им са злояди и заради това са готови да предложат всичко само и само детето да яде. Обаче така постигат обратен ефект, защото детето се е "наяло" с тях и не иска да яде.
И моята госпожица е много злояда, когато не е освирепяла от глад. Обаче като не предлагам нищо освен плодове между храненията и до следващото ядене е склонна да си промени мнението  Mr. Green Е, кара основно на супи и всичко тестено. Гледам просто да има 2-3 неща от които да избира и нямаме проблеми. Както и да е, това с храненето навън ми е болна тема, защото е алергична към много неща  Crazy

Бебо май най-сетне се обърна тази нощ. След цяла нощ наместване и мърдане накрая се унесох и само насън си спомням, че ми разпъна корема във всички посоки и очевидно се завъртя. Досега ме побутваше от двете страни, а сега е само горе от едната и ниско долу. Дано се е обърнал, да не го мисля и него като каката до края  Heart Eyes

# 603
Танище, моят хубостник нищо не е ял по количката, виж сукал е по паркове и градинки  Mr. Green Друго ядене не съм му носила  hahaha До година и половина някъде не беше ял захарни изделия, доскоро ги и отказваше. Бе имаше при нас ред и дисциплина, ама сега се развали покрай големите, личи кола и яде бонбони, научил се е да се катери по шкафовете и да си взима сам. Ако няма бонбони, си прави филийка с нутела. Няма излизане на глава с дзверо, та си говорим за здравословно хранене  Mr. Green

Еййй, уж дебнах за 100 дена, пък ги изтървах накрая  Mr. Green Д Mr. Greenано поне влизането в седми месец отпразнувам   hahaha

# 604
Както и да си го говорите за правилното хранене с първите може и да постигнете успех и по късно да давате както аз им викам вредни храни, но с вторите е много по трудно защото вече гледат че по голямото хапва това и онова и малките някак по рано ги почват тези храни.

# 605
Добро утро коремчета  Grinning
sealover  newsm59 на патерица   bouquet
Седмаче при мен FT3 беше  много висок и съответно FT4 много нисък. И аз бях в паника ,но е важно да намериш лекар на когото вярваш. Правиха ли ти ултра звук на жлезата ? Когато няма изменения е просто от бременността и преминава без последствия  Peace
Да се похваля- на свекито и дошъл акъла най накрая ,приготвила тензуха, купила ританки ,гащи ...сега шие на бебчо дрешка за изписването( с мой плат и модел ) Grinning а доскоро не даваше да се говори за бебешки стоки bowuu

# 606
Моята малка не беше яла сладко, торта, шоколади и т.н. до две годишна. Даже като празнувахме рождения ѝ ден не обърна грам внимание на тортата, нито пожела да опита. После тръгна на ясла и месец по-късно изпаднах в шок като разбрах, че вече знае какво е и торта и шоколад и вафли и барни  ooooh!
Не знам дали имаше смисъл от цялото това пазене, защото сега си умира за сладко. Гледам поне домашно нещо полезно (или не прекалено вредно) да забъркам - като овесени ядки с малко мед, жито, кисело мляко с мед и черешки, пълнозърнести бисквитки.

Сега второто едва ли ще го опазя толкова време, но пък ще захранвам по-късно и много внимателно заради хранителните алергии на каката.

# 607
Добро утро от мен!  preggo Няколко дни не бях влизала а вие такова писане сте му ударили идвам ви изчетох  Laughing
Искам да ви попитам какво е мнението ви за по - младите мами? Вчера чух две баби и ми стана много болно... Първо заради грозните неща , които казаха и второ заради начина по който го направиха - чу ги половината магазин сигурно.. " Гледай вчерашна пикла , пък вече надула корема" и другата отговаря " Грам акъл нямат , ние едно време...." и не чух нататък..  smile3518 Вярно , че трябва да има граница някаква, не като Айшето от махлата на 13 ама на 19 съм , не съм кой знае колко дорасла ама по-добре на 19 майка отколкото на 19 с аборт и майка не се знае кога и дали изобщо.. Много кофти ми стана..

# 608
  • Gone with the wind
Валентина, не си го слагай на сърцето - разни хора, разни идеали. Пропускай подобни коментари покрай ушите си - не си струва да хабиш нерви за подобни хора.....

# 609
Valentina Hristova , да не ти пука за дъртите бабички...нямат си работа и само клюкарстват и  обсъждат....важното е че ти и близките ти знаете какво е положението и че си готова да посрещнеш малкото човече с много любов, тъй че им бий шута и си живей спокойно  Hug Hug

Аз напоседък не пиша, че няма какво. Но пък ви следя редовно.
Искам да се оплача, че за последната седмица набиване на филйки съм качила още 1,5 кг. Като тегля чертата до тук са 18,5. Интересното е, че не ми тежат и нямам никакви неразположения, ама цифрата е умопомрачителна  Crazy Тази седмица сме на преглед и като ме питат колко съм качила, може да намаля до 16, че да си спестя дудненето  Mr. Green
Не че се оправдавам, но започнах да ям много тъй като бях много нервна и винаги ме избива на ядене...  Tired

За спането и аз не спя много добре...будя се по 10 пъти (5 да пикая и 5 от жега  Laughing) Но и това не ми тежи...явно до тук всичко понасям доста добре. Дано и раждането така мине  Mr. Green

# 610
Добро утро  Hug
Четито със закъснениение на рождениците  newsm51
Valentina Hristova само ти ще се изтормозиш да ги мислиш, не си го причинявай. Важно е ти и мъж ти да го искате и чакате, другото няма значение  Hug
Sleeping Beauty виждам те на "терасата" Simple Smile)) Върнахте ли се от Гръцко, как изкарахте  Hug
Хубава и прохлана седмица   bouquet

# 611
Valentina,не се впечатлявай.Такива хора и коментари  винаги ще има. като почнат с това едно време...  ooooh! Де вика баба ми "едно време така мрели ,така ги ровели" с извинение за сравнението,ама факт.  #Crazy
Да ви се оплача,днес се събудих цялата подута,не знам от жегите ли от какво,ама съм като балон  Shocked
Tuitito,правена ми е ехография на жлезата и беше леко изменена.Звъня аз на докторката да видим кога ще се видим и какво ще се прави.

# 612
  • София
Здравейте!  Тук съм вече Flutter

Прегледах само последните две страници, та не мога да се включа особено адекватно. 
Честит празник на всички от последните дни  bouquet

Ние си изкарахме чудесно, но мина много бързо.  Нашите приятели имат две по-големи дечица, та нашето беше на върха на щастието, защото си играеха много.  А пък и ние с ММ бяхме доста доволни, защото можехме доста по-спокойно да правим всичко и да се насладим на почивката.  Тук ни посрещна доста неприятно време и ужасни бури по пътищата  Rolling Eyes

Бебето се разрита доста по-активно, след като ви се оплаках и се наревах Crazy
Иначе ходих на преглед за бъбреците и за съжаление нещата не вървят съвсем на добре, но...ще чакаме до следващия преглед Confused

# 613
  • София
Добро утро мамчета   bouquet
Ние вчера се върнахме от Варна,бяхме там за 2 дена по работа,ноооо успяхме да стигнеме до плажа и успях поне крачетата да топна,за разлика от ММ който си поплува както си му е редът,ама нищо догодина и аз  Rolling Eyes Мъничето явно го шокирах от пътя защото два дена съвсем съвсем лекичко мърдаше за разлика от предните в които имах чувството че ще ми избуши корема  Laughing та се надявам днес като съм си в къщи да се престраши и пак да започне Wink От пътуването и от жегата краката ми станаха като трупчета,толкова подути никога не си ги бях виждала,но то е нормално толкова часове пътуване ама гледам сега всичко е наред Simple Smile Да се похваля имам си първите придобивки за бебчо,една приятелка ми ги подари сега във Варна понеже няма да може да се видим пак преди да родя,ще ги снимам и ще кача снимки в фейса Simple Smile Днес ще се обаждам да си записвам час да ходя да ми взимат секрет да видиме дали съм убила бактериите Simple Smile
Гледам доста сте изписали за 2 дена та сега ще се върна да прочета Simple Smile
Лек ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 614
  • София
Добро утро!

Sleeping Beauty, добре завърнала се Simple SmileМного е хубаво да се заредиш от една приятна почивка, нали? Стискам палци проблема с бъбреците да се разреши Hug

sealover ,  nbirthday  на патерици! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!
Беше питала за миенето на зъбките- и аз мия само по един път, вечер. За сега зъбките са му идеални, периодично ги оглеждам, но и не спирам да повтарям че от яденето на много сладко, ще се развалят и ще ходим на зъболекар.

Valentina,  Hug не се тормози за такива неща, нали за теб бебчо е най-важен, така че такива коментари ги пропускай покрай себе си Hug

dddidka , дано хемоглобинът ти вече се задържи с тези хубави стойности и да не се налага пак влизане в болницата Hug

Момичета от София решихте ли къде ще раждате? Някой ще ражда ли в Надежда?

Общи условия

Активация на акаунт