СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 625
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • До морето :)
Аз днес най-накрая направих списък. Трябва да купуваме цели 15 неща.  Mr. Green Това с кошарата и шезлонга.  Laughing И още 4-5 неща за мен, за болницата.

# 76
За шезлонгите съм твърдо за, това е добър вариант да отделиш малко време било то за себе си или пък за домакинстване, а и аз си падам по подобни екстри.
Виж за транспортирането на бебка до вкъщи не се бях замисляла много, ама май ще трябва да е в кош, защото ще пътуваме 100км., дано да не е много горещо.
Не страдам от предразсъдъци, просто чакам да изляза отпуска и почвам и аз.
 Сега приключвам работа и дим да ме няма до понеделник. Приятен уикенд на всички и само положителни емоции.

# 77
Днес да се оплача направих геройски поход до поликлиниката и до офиса. На финала установих, че нямам печат на болничният. Направо ...  doh

Имах и глупостта да кача 4 етажа пеша и доктора като ме видя ме прати на пейката веднага. С този ускорен пулс все едно бях покорила Мусала  hahaha

Важното е че резултатите от изследванията ми са в норма.

g_12_09, и аз съм така от месец. Повече от два часа на една страна не мога да лежа, защото почва да ме боли много. Бях ги забравила тези болки от пубертета, тогава ме боляха така кокаляците и колената.

Raddiii, напомни ми за любим мой шоколадов сладкиш с малини. Май ще се тича до магазина:)

Ку4о, мерси за  рецептата. Ще я пробвам скоро Simple Smile А сега отивам да овършея нещо налично  Embarassed

# 78
Забравих да допълня - преди няколко теми обсъждахме обезкосмяването. Аз вече нищо не мога да видя, затова отидох на коламаска и си реших проблемите. Въпреки че преди това ги бях бръснала дълго време, за 20 мин. всичко се махна, без да ме боли особено. В салона, в който ходя аз, е 12 лева. Не смятам повече да се мъча  Peace
Шезлонг засега няма да взимаме. Кошче за кола - задължително. Сигурността на първо място. Има достатъчно малоумници по родните пътища  #2gunfire

# 79
Ненимира, или ще ти пусне пак изследване или ще ти изпише нещо, а стерилната урина е след тоалет, бях качила в Фб как се правят различните изследвания, ти имаш ли някакви оплаквания или това е след стандартни изследвания newsm78

Ми нямам определени оплаквания,пия много вода,често ходя до тоалетната
Пусна ми стандартни изследвания,урината ми е сутрешна,но е с тяхна чашка

# 80
  • София
Оооо за обезкосмяването не ми се говори  Sick Нищичко не виждам,карам по спомени,за сега не съм имала инциденти  Laughing но на коламаска ме е страх да отида,никога не съм ходила пък камо ли за триъгълника и все си мисля че много ще ме боли и за това не ми се рискува въпреки че си е голямо удобство.

# 81
Tanishte,браво за решението , надявам се всичко да е наред и да няма показатели за секцио по мед.причини.  Peace
Надявам се и при мен да е така  Praynig
lemon , ти не беше ли при д-р Георгиева ?
Аз най-вероятно ще си държа бебчо в ръце. Не защото не искам да го слагам в карсийт а защото най-вероятно ще сме със такси . А, ако до септември поне брат ми се върне от курс ще взема столче.

# 82
 Valentina Hristova не е само твойта свеки така и моята я пее тази песен от начало ама с мен не е познала,каквото кажа на мойто става Crossing Arms Тактиката с ММ беше разговор с две приятелски семейства минали през "нищо не се купува предварително" и сега сам пита дали имаме всичко нужно hahaha
За изписването имаме и порт бебета и столчета ,но болницата е на 2 мин от къщи та и гушнати да са няма да усетят Wink
Аз днес най-накрая направих списък. Трябва да купуваме цели 15 неща.  Mr. Green Това с кошарата и шезлонга.  Laughing И още 4-5 неща за мен, за болницата.
аз нали шило в торба не стои  hahaha приключих със списъка вчера , взехме най случайно бебешката козметика исках по натам но сега беше доста намалена и ММ нямаше избор bowuu

# 83
Ненимира, или ще ти пусне пак изследване или ще ти изпише нещо, а стерилната урина е след тоалет, бях качила в Фб как се правят различните изследвания, ти имаш ли някакви оплаквания или това е след стандартни изследвания newsm78

Ми нямам определени оплаквания,пия много вода,често ходя до тоалетната
Пусна ми стандартни изследвания,урината ми е сутрешна,но е с тяхна чашка

Тогава хич не се стряскай, вземи си контейнерче от аптеката за 20 ст. И повторив понеделник за 2 лева изследването, след сутрешен тоалет, първата урина, средна струя и до 1. Час го занеси в лабораторията, може би е била замърсена пробата

# 84
Ох, девойки, мен нещо са ме хванали нервите, че и ММ ми лази по малкото останали ми такива...

Шезлонг имам обикновен на Кико, нито вибрира, нито светка или пее, но се чудя принципно тез вибрации дали са добре за беб? Иначе нашият момък много си харесваше шезлонга - който се притеснява, че свикват, с нищо не свикват. Омръзва им, когато му дойде времето и щъкват напред -назад. А синковецът си влачеше шезлонга, да се тръшне пред ТВ да гледа детско. Друго нещо чак толкова не е харесвал, освен по-нататък колела и тротинетки.

За пренасянето на бебе в кола, аз съм много против държането в ръце и други опасни практики. И то един път трябва да се случи, не повече, на белята много време не й трябва. По повода - брат ми си беше купил кола, сравнително нова и доста скъпа, много беше доволен. Ама пари за столче 0 група не останали и по този повод майката ще държи детето или на ръце, или легнало в коша. За беля, колата се подхлъзва, излиза от пътя и преобръща 1-2 пъти. Майката, разбира се, още в началото изтърва двуседмичното бебе. Намериха го в багажника, за късмет си бяха сложили якетата и се беше приземил на тях. Колата беше тотал щета, взеха друга, и столче им даде някой, пълна измишльотина на чиполино или нещо подобно, на което оставяха хлабави коланите, да не му стягало. Някои хора не мога да ги разбера, ама хич...

Тук на изписването идва бащата със столчето, с акушерката го настанявате бебо как да е вътре и директно в колата. Без столче няма изписване.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 19:10 от Шамс

# 85
Здравейте момичета, 3 дни ни нямаше и 20 страници сте изписали след малко се връщам да ви доизчета.
Да се похваля - взехме кошарката и първите дрехи на бебчо. За пореден път се очудвам как може да има такава огромна разлика в цените. Тук я гледахме 500, от Сливен я взехме за 300 че и с матраче.
Тези дни съм като надрусана калинка - от времето ли не знам от какво само ми се вие свят..
Лека вечер за сега от мен   bouquet

# 86
  • Gone with the wind
 Choch_KA , аз ползвам K2R-а и за котлоните. То и на опаковката май си пишеше, че е и за стъклокерамика  newsm78

свекито нещо не е съгласна с мен, а от там и таткото

Хъх, кажи им да си гледат работата - купувай си и си се хвали, нека малко и те се подразнят, амаха. На мен Боян на няколко пъти се опита да ми каже, че е рано за пазар и отговорът ми беше, че щом аз ще ставам на балон, ще дежуря нощем до WC–то, ще изкарам 3 кг. бебе от една не особено голяма дупка и т.н и т.н - решението си е мое. Ако иска да се сменим - нЕмА грижи, ще седя в къщи и нищичко няма да купувам  Mr. Green

ама за един път кво може толкова да стане

Скрит текст:
не искам да развалям готиното настроение, но имам пресен пример как един приятел се качи да го повозят на 50м. и оживя по чудо, та..... Ако бях сама на пътя да се чудя какво може да стане, ама от де да знам този в насрещното дали не е пиян и каква траектория ще поеме ......

# 87
Здравейте коремчета!
Прегледа вчера мина добре, бебока си се развива напълно нормално.

Танище, аз пък искам секцио, но моят лекар не желае Rolling Eyes Заяви ми, че ако искам секцио без да има причина, която да го налага да си търся друг лекар, който да ме среже. Той е привърженик на нормалното раждане и само заради мой каприз не би го направил.

Дайте линк към мартаците Pierre Cardin, които ще су купувате.

# 88
sealover при д-р Георгиева съм, да!

# 89
по повод столчетата/кошници за кола....задължително!!! Марти беше на 2 месеца като катастрофирахме.Беше закопчан в кошницата-Бейби Макс-самите колани на коша се скъсаха и бебето го намерихме в частта под задното стъкло,над багажника.За щастие удара не беше кой знае колко силен,Марти даже не се и събуди.Но представете си моя ужас-за секунди съм задрямала и при удара отварям очи-коша наопаки обърнат и бебето го няма и не плаче....А ММ караше бавно,но както в нашия случай-незнаете в съседната кола какъв малоумник е седнал....Затова според мен е абсолютно безотговорно да се вози малко дете без седалка или кош....

Общи условия

Активация на акаунт