СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 600
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета! Не съм писала и чела от много отдавна, за което съжалявам, най-вероятно съм изпуснала доста полезни неща, но вече не ходя на работа и ще имам повече време за форума. Аз се мажа почти редовно с крема на Дева и засега нямам стрии, макар че кожата ми е предразположена и предполагам, че няма да успея да задържа положението под контрол до края.

# 691
Аз се мажа с много неща с олиото на Икаров, лосион за стрий за бременни на Палмерс и мас разбира се ... но това не означава,че в 9-я месец няма да получа стрий, то си е до кожа и ГЕН , майка ми има малко на корема и предполагам,че и аз ще се понацепа, за мое успокоение се мажа с какво ли не, поне ще знам,че съм опитала  smile3521

# 692
Аз си купувам от DM един крем на Babylove и съм много доволна от него.

И аз! Взех си го по препоръка на Pampers и го редувам с какаовото масло.

Ние днес се завърнахме от морето, по пътя щях да умра!!!!!! На колата ни е развален климатика и ни искат 250лв за ремонт и смяна на нещо-си, което няма как да стане, щото опукахме сите мангизи за ремонта на хола  Mr. Green И на отворен прозорец не можах да се охладя, изтече ми цялата вода от организма, като се прибрахме в София, едва се качих до втория етаж  Tired
Иначе на почивката бях добре, никаква жега не усещах, но там е друго ,де, вятър те вее по цял ден къде на плажа, къде на разходка... Laughing
Мислех,че кръвното ми е паднало до безобразие, изпих 1 л кока-кола и в 16 ч бях на ЖК. Доктора ми мери кръвното, оказа се 90/60 и той вика "идеално!" Странна работа.

Иначе бебето вчера и днес ме спука от ритници, особено болезнени в ляво. Докторът казва,че няма нищо притеснително. По време на прегледа и при записа на тоновете малката така риташе,че изместваше накрайника на ехографа и ония неща на апарата за записа. Докторът беше изненадан от тези силни ритници, все пак бебето е около 1,200кг в момента, но като цяло реагира с усмивка. Много агресивно момиче съм произвела, казва, такива ритльовци били обичайно момчетата.
Най-сладкия момент от прегледа беше когато бебето се усмихна - знам,че е неволно движение на устните,но изглеждаше толкова истинско, все едно се радва да ни види Simple Smile Направила е едни хубави бузки, все повече заприличва на сестра си в личице. Само доктора не успя да хване момента за снимка, но пък ние тримата ще го помним цял живот  Simple Smile

# 693
  • София
Ioana, срещата в София ще е на 27-ми. Най-добре се включи в темата, за да не изпуснеш събирането: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715720.0

# 694
Здрасти  Simple Smile
Жегата днес беше отново непоносима . Навартях сумати километри и се повозих в доста автобуси -но ето жива съм !
Малчо е добре , отговаря на 28 г.с. по ехограф и вече се е обърнал  newsm44  Качила съм 2 кг за един месец ...става....
Lemon, на мен доктора днес ми каза , че седващият преглед ще е без ехограф. А за прегледите на две седмици ми каза чак последният месец . Аз въобще и не се натискам за по-чести прегледи .
Доста сте изписали за един ден няма да успея да коментирам сега .....
Купих няколко неща и съм много доволна.От Н§М взех едно комплектче от 2-4 месеца , плюшено зелено с една жабка от пред и с качулка на горнището , беше намалено на 15 лв . Взех и една обикновена изчистена тънка памучна блузка за 5лв. А за каката взех две ватирани долнища за по 5 лв. Зимата влизат много в употреба за ДГ . Взех и още няколко много хубави неща , които ми излязоха общо 12 лв , а реално ще са много повече . Има един магазин , където може супер изгодно да се намерят такива дрешки , но голямо ровене пада , защото ги изсипват в едни големи кошове. И най-хубавото е че всичко съм си избраа новичко , нищо че магазина е втора употреба по принцип. А за пране и гладене на мен май ми е рано . СЕга ще ги прибера така  , пък към края на юли някъде сигурно ще ги приготвя. Ще видим ако ми дойде музата може и по-рано.  Mr. Green
Лека нощ от мен , и дано всички спим  Hug Praynig

# 695
Момичета, този крем Babylove мазен ли е, бързо ли попива? Свършва ми крем Здраве и се чудя какво да си взема, че с кокосовото масло хич не ми е готино в тия жеги да мажа Sad И ако някой даде снимка на крема, много ще ме улесни  Embarassed
sealover, аз след 23ти юли, почвам всяка седмица прегледи  newsm78 много странно

# 696
Ихааа, голямо четене беше  Mr. Green

Перличка, като човек, разправял се с озверял психопат, да ти кажа: Братовчедка ти да си намери читав адвокат, много е важно. За утре - полиция без съдебно решение не може да се намеси, освен да предотврати масови безредици. Обаче, докато няма съдебно решение, не може да се докаже отвличане. Това, от една страна, е добре за братовчедка ти, тъй като тя в качеството си на майка е с детето си и няма никакво отвличане. От друга страна, бащата има същите права.Ако братовчедка ти има глупостта да си даде детето, после няма да го види до съдебно решение, което, разбира се, ще се обжалва и ще се проточи страшно. После те ще се запънат, че тя го е дала доброволно, щото няма условия, ще споменат и майка й и ще стане трудна работата. Та братовчедка ти да ходи да се скрие някъде, да си отиде на интервЮто за работа и да си оправя спешно положението, така че на делото да има квартира и работа. С пръст не могат да я пипнат тогава. Пак повтарям - не давайте детето и намерете адвокат.

Кучо, аз те разбрах  Hug

Днес с дребния се метнахме по разпродажбите и му накупих сума ти неща. За бебка нищо не намерих, все летни неща, които не ми трябват засега. Но след само 2 часа обикаляне, бая ме стегна коремът, та се прибрах. Утре съм на преглед, дано всичко е наред.

# 697
Момичета, този крем Babylove мазен ли е, бързо ли попива? Свършва ми крем Здраве и се чудя какво да си взема, че с кокосовото масло хич не ми е готино в тия жеги да мажа Sad И ако някой даде снимка на крема, много ще ме улесни  Embarassed
sealover, аз след 23ти юли, почвам всяка седмица прегледи  newsm78 много странно
babylove , е много хубав крем , ползвал съм го преди за малката и е чудесен . Но все пак си е крем не е лосион , демек трябва му малко повечко време за да попие . Аз след като опитах какво ли не ( включитено и зехтин , който за зимата беше ОК , но сега ми идва много мазен ) , се спрях на лосион за тяло Kez.Може да го помните още майките ни го ползваха . Намерих го в Карфур за смешаната цена от около 3 лв. Не го заменям за нищо . Попива много бързо , при изпотяване не се разтича и не оставя чувство за мазна кожа , овлажнява много добре .
А , за прегледите какво да ти кажа можеби всеки лекар преценява според пациента дали има индикации за по-чести прегледи или не ...Ти нямаше ли някакви проблеми по някое време ( нещо си спомням за ниска плацента ), или се бъркам с някой друг  newsm78  А може просто практиката на твоят лекар да е такава  Peace

Ох , аз уж щях да си лягам ... Mr. Green

# 698
здравейте
аз се мажа с крем на чико, много съм доволна.
По другите теми не мога да дам мнение.
Лека вечер
Как ми се идва и на мен на срещата ви, но ще идвам когато ги правите на открито че съм с две диванета и няма на кой да ги оставя.

# 699
Здравейте, коремчета Hug Днес обикалях малко по задачки - взех си болничния, после и до работа ходих да го занеса и да обядваме с колежките, след като се прибрах му ударих един хубав сън и за разкош спретнах страшна баница на ММ, че направо си облиза пръстите Crazy Бебчо е много активен и нищо чудно вече да се е обърнал, но утре ще го видим Crazy

За покупките - ние вече приключихме. Креватчето ни е готово, но ще ни го доставят когато бебчо се роди; количката - в сряда ще си я вземем, а дрешки - опредлено прекалих и затова вече не влизам в магазините Crazy
Valentina Hristova не се впечатлявай от глупости. Моята баба пък беше много притеснена какво ще правя аз сега бременна пък без да имам брак с приятеля ми...голям проблем, че другите баби ще говорят - дреме ми. Повтори го няколко пъти и млъкна вече, след като и казах, че едва ли брака ще ме направи по-щастлива от колкото съм в момента. Laughing Пздравявам те, че не си и помислила за аборт и няма да ти казвам на мен едва на 27 г. вече, какво ми костваше и колко се измъчихме докато забременея Blush
new leaf аз утре съм на третата ФМ при Марков
Перличка определено е много сложно положението, но не може ли утре сутрин братовчетка ти да отиде до близкото РПУ и да пусне жалба срещу него, че я тормози и заплашва по телефона например и когато таткото дойде извикайте полиция, така полицайте ще са запознати вече и мисля, че няма да му позволят да вземе детето.
Silvi26 третата ФМ е от 28 до 32 г.с.
Ioana срещата е в четвъртък на същото място, по същото време Crazy
Клара не го мисли, ами взимай децата и ви чакаме за срещата Wink

Лека нощ и приятни сънища Hug

# 700
Babylove имам олио. Разбира се е мазно и много не го ползвам. Мажа се само вечер преди лягане с какаово масло. Пак е леко мазничко, но според мен за да има ефект трябва да е такова.

# 701
Днес аз съм на пост! Станала съм от 6.00 ч. И как ме болят сливицитеее ooooh! Пих толкова студена вода предните дни, че днес ще купувам хапчета за гърло. Освен Неоангин, някой да препоръча нещо по - безвредно и ефикасно?
Имам още 4 работни дни и ми се струват цяяяла вечност. Вече ми писна да работя  Laughing Mr. Green

# 702
Лемонче Осцилококцинум -мойте сливици от това минават само ,а Нео ангин е силен за бременни май newsm78. Аз от 2 сладоледа съм с болно гърло , ама няма да се откажа пък Crossing Arms
sealover браво на бебчо  smile3501 все така да расте  Wink И аз така в благотворителните магазини намирам дрешки с етикета за центове  Wink Не гледам вече ,че и аз като
Kikito86 имам достатъчно ,само роклите са ни кът ,но ще има и подаръци smile3521
Момичета на какъв цвят се спряхте за бебешката стая(спалня) ? Аз избрах бледо зелено + декорации на Дисни за стената над креватчето.

# 703
Клара, аз ако дойда на срещата, ще съм с моето диване, така че няма да сами. Ако проявяват интерес към влакове и трактори, със сигурност ще има и какво да им покаже  Mr. Green

# 704
  • Gone with the wind
Лулу, поста ти прозвуча ала "ще докараме едно ремарке с влакове и трактори"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт