Mistresses-нова драма по ABC

• 36 911
  • 229
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Варна
Здравейте,  в понеделник хванах малко от 1 епизод по Фокс лайф, разрових се за сериала и вече преполових сезона  Laughing Харесва ми, нещо средно е между Отчаяни съпруги и Сексът и градът Simple Smile

# 17
Британският сериал, по който е направен американския, е страхотен, няма бг субтитри обаче. Изгледах трите сезона на един дъх. Разбира се, ам. вариант е по-лъскав и фенси, но оригиналът е според мен класи отгоре.

# 18
  • Варна
Здравей slavena! Можеш ли да дадеш малко повече инфо за британския сериал? Simple Smile

# 19
Ето линк към енциклопедията: http://www.imdb.com/title/tt0969007/?ref_=fn_al_tt_2
Аз го теглих от Пиратите. Има ги и трите сезона, в Адиктед има английски субтитри. Много по-истински ми бяха героините тук, не така напудрени като в американската версия.

# 20
Ей, нищо не сте коментирали значи  Crossing Arms
Изгледах си го, много ми хареса сериалчето.Финалът отворен... Crazy  Предполагам ще спасят Сави.
Не може да умре, има да избира със кой от двамата ще гледа бебето...ако то оцелее... newsm78

# 21
# 22
Някой гледа ли втори сезон? Flutter Party

# 23
  • София
Здравейтее, нова фенка съм на сериала. Сега гледам последния излязъл епизод. Ще е хубаво, ако има с кого да коментираме сериите.  Peace Grinning

# 24
Записвам се в темата. Не съм го гледала още, сега свалям първи сезон  Wink

# 25
Момичета , знае ли някой къде мога да гледам втори сезон ( от чужбина) ? Изгледах първи сезон на един дъх , много ми допадна .

# 26
  • Пловдив
О, края на втори сезон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Последната серия ме разболя във всеки един смисъл. Не спирам да мисля за нея  Crazy
Изключително силно се надявам, че ще го подновят за 3-ти сезон.

# 27
Още не е ясно дали ще има 3ти сезон ли?

# 28
Не,не е ясно. Confused
Четох,че втори сезон е имал нисък рейтинг в сравнение с първи. Crossing Arms

# 29
Ще го сваля.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт