Mistresses-нова драма по ABC

• 36 926
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
  • Сидни
Аз спрях да го гледам...нещо ми затъпя в 3ти сезон, идеята се загуби наистина. Има мн крими сериали, този уж беше за любовници ( заглавието)...както и да е.
Иначе да Хари и аз съм го гледала в "Дъщерите" като ученичка, много любим и от носталгия пак почнах да го гледам ( има ги сериите в ютуб), но след 3ти сезон и там става боза...

# 76
Аз спрях да го гледам...нещо ми затъпя в 3ти сезон, идеята се загуби наистина. Има мн крими сериали, този уж беше за любовници ( заглавието)...както и да е.
Иначе да Хари и аз съм го гледала в "Дъщерите" като ученичка, много любим и от носталгия пак почнах да го гледам ( има ги сериите в ютуб), но след 3ти сезон и там става боза...

Еййй, много ти благодаря  bouquet не се бях сещала за ютуб
А сериите там със субтитри ли са newsm78

# 77
  • Вестерос
Гледахте ли?

Скрит текст:
Познах, че асистента е убиеца  Twisted Evil

# 78
  • Пловдив
Гледахте ли?

Скрит текст:
Познах, че асистента е убиеца  Twisted Evil
Беше плашеща приликата  Shocked, но Джос сама си падна в капана...отново. Искам да ги гледам заедно с Хари най-накрая.

# 79
  • Вестерос
Аз н, не ги харесвам заедно, много са ми захаросани и ми хареса как свърши

# 80
Скрит текст:
И аз познах  Flutter Обаче накрая как се стреснах като се появи облечен като Калиста, поредният чисто луд.
Много се радвам, че Марк и Ейприл се събраха, много ми бяха сладки.
Аз така и не ги харесах Хари и Джос заедно. Истината е, че Джос ми е много неприятна, гласът й също, освен това намирам актрисата за много грозна. Embarassed
Има и нещо друго, може би на някакво напълно ирационално ниво я обвинявам , че Сави си тръгна (респективно Алиса Милано, която много харесвам) Crazy

# 81
  • Вестерос
Алиса Милано ми е най-любимата актриса и ми липсваше героинята й, може би и аз затова така подхождам към Джос и Хари

# 82
Гледах и аз...баси тъпия финал. Crossing Arms
Първо Алисия заряза сериала и го гледам заради Ейприл основно, добре че там нещата се наредиха добре.
Карън я вкараха в тройка, това не от пръстите изсмукано, ами не знам от къде... Crazy
Джос и на мен ми е супер анти, и като характер и като визия...пълен бляяяяк. Sick

А Калиста си я харесвам актрисата от Синя кръв, след като излезе от сериала почти съм го зарязала,
тук пак добре се вписва, персонажа един такъв не знаем дали от добрите или от лошите. Там дето ходи да говори с Хари, доста ме усъмни... В последствие се оказава, че си е от нашите. Laughing

Дано да го подновят, любопитна съм тази пуйка Джос как ще се измъкне.

# 83
  • Вестерос
И аз се надявам да го подновят. Интересно ми е как ще се справя Карън с бебока.

Алиса Милано, не Алисия   Heart Eyes Peace

# 84
И аз се надявам да го подновят. Интересно ми е как ще се справя Карън с бебока.

Алиса Милано, не Алисия   Heart Eyes Peace
Офф вярно че е а Алиса... Embarassed

# 85
Надявам се да го подновят. А относно Джос... на мен пък ми е симпатична, не е красавица, но има някакъв чар. С Хари са странна двойка, но не чак толкова лоша.

# 86
За мен някак си Хари ми пасваше най-много с героинята на Алиса  Hug
А  откакто се разведе жените много почнаха да припадат по него   Mr. Green

# 87
Заради акцента, ако говореше американски английски нямаше как да го представят толкова голям секс символ. На мен ми изглежда леко по сбръчкан и зъбките му жълтеят.
Този на Ейприл например, по ми харесва, както и Доминик....ох Доминик... Heart Eyes

# 88
  • Вестерос
Този на Ейприл е сладур. ДОминик фбр агента ли беше? Ако да, той е готин много, радвам му се в 100-те

# 89
Не Доминик е на Савана черния любовник...и в анатомията се подвизава.

Общи условия

Активация на акаунт