Mistresses-нова драма по ABC

• 36 931
  • 229
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
аа да да  Laughing е аз не го харесвам токова, но с нея добре стоеше.

# 91
Актьора има силно излъчване, жалко че го махнаха и него...

# 92
Доминик в Анатомията мъж на Бейли ли играе ? ...спрях по някое време да го следя сериала.
На Ейприл беше Даниел и малко ми напомняше на Шемар Мур, Дерек от Престъпни намерения Simple Smile
Не знам за вас, но на мен Алек ми е адски секси, на такъв доктор бързо ще дам да ме прегледа   Embarassed

# 93
Да на Бейли мъжа е.
Докторчето на Карън е готин но цялата ситуация около тях ми е абсурдна. Направиха тройка, позабавляваха се, сега жената почина, а те ще си гледат бебе все едно нищо не е било...по американско от това здраве му кажи.

# 94
Ох а какво да кажем за Даниел (той беши фбр агента) -  то не знаеш къде да гледаш по-напред при него....    Shocked

# 95
Ох а какво да кажем за Даниел (той беши фбр агента) -  то не знаеш къде да гледаш по-напред при него....    Shocked
A тя Ейприл защо го заряза агента, нещо ми се губи, newsm78
 той и той едно тяло шоколадово имаше... Crazy

# 96
A тя Ейприл защо го заряза агента, нещо ми се губи, newsm78
 той и той едно тяло шоколадово имаше... Crazy
Ами нали той беше нагласил цялото им запознанство заради Пол (мъртвия й - жив съпруг) и тя каза, вече не може да му вярва и постоянно се съмнява в него
Което за мен беше много странно,макар от една страна да я разбирам, но зарязва ли се такъв мъж,защото си е вършел работата, а и тогава едва я е познавал...а да не говорим колко пъти й помогна само докато му свирнеше

# 97
Да бе верно, пак недомислици на сценаристите...нали трябваше да доведат брата на майката на момченцето...които пък много лесно прие в дома си... newsm78
Ейприл ми е най симпатична от всички, но много я втелясват. Rolling Eyes

# 98
Доминик в Анатомията мъж на Бейли ли играе ? ...спрях по някое време да го следя сериала.
На Ейприл беше Даниел и малко ми напомняше на Шемар Мур, Дерек от Престъпни намерения Simple Smile
Не знам за вас, но на мен Алек ми е адски секси, на такъв доктор бързо ще дам да ме прегледа   Embarassed
Вярно, че на Дерек напомня....знаех си, че ми е много познат
Много жалко, че не измислиха по-добра развръзка за тех двамата...

# 99
  • Варна
аз пък много не правя разлика между Пол и Даниел .... да не прозвучи расистко, но и двамата са негри, а и аз явно много не следя ....
харесваше ми и Доминик, Алек също ми допада, но съм съгласна, че цялата работа там е много абсурдна. Не ми допада и крими нотката в сериала... Не съм гледала още последния епизод, но и аз си мислех, че асистента е виновен за убийството.

# 100
аз пък много не правя разлика между Пол и Даниел .... да не прозвучи расистко, но и двамата са негри, а и аз явно много не следя ....
харесваше ми и Доминик, Алек също ми допада, но съм съгласна, че цялата работа там е много абсурдна. Не ми допада и крими нотката в сериала... Не съм гледала още последния епизод, но и аз си мислех, че асистента е виновен за убийството.
На мен Пол ми беше неприятен...един такъв "посмачкан"  Mr. Green
Докато Даниел, с тия мускули и цялостно телосложение, беше друго нещо
С охота да му паднеш в ръцете  Blush

# 101
# 102
  • Вестерос
Ще има нов сезон.

# 103
# 104
Кога ще е новия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт