Mistresses-нова драма по ABC

• 36 913
  • 229
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен пък Джос ме любимката. Така искам хепи енд с Хари, но май няма да го има.

п.п. В новия епизод  започват проблемите на всички героини. Confused

Според мен Джос не е спирала  да си има проблеми целият сезон.  Rolling Eyes

# 196
Гледахте ли новия епизод? 😜
Скрит текст:
Много ми се иска замайването на Джос да е, защото е бременна Praynig.
Толкова харесвам Ейприл, а този Марк излезе крайно несериозен Rolling Eyes.
А за бавачката на Карън дори не ми се говори Stop Не знам завистлива ли е, или нещо не е вред с главата, но така да ме дразни #Cussing out Дано скоро я разкарат от сериала!

# 197
  • София
Гледахте ли новия епизод? 😜
Скрит текст:
Много ми се иска замайването на Джос да е, защото е бременна Praynig.
Толкова харесвам Ейприл, а този Марк излезе крайно несериозен Rolling Eyes.
А за бавачката на Карън дори не ми се говори Stop Не знам завистлива ли е, или нещо не е вред с главата, но така да ме дразни #Cussing out Дано скоро я разкарат от сериала!

Скрит текст:
Ще е интересно,ако е бременна.Този Марк си е дечко още,трябваше да си остане с полицая тя.  Naughty Бавачката явно си има психични проблеми.  Laughing

# 198
Скрит текст:
До колкото си спомням, Хари имаше някакъв репродуктивен проблем. Не че е невъзможно, но шансът е много малък. А на Джос виенето на свят може да е от хапчетата, които взима.

# 199
  • София
Скрит текст:
До колкото си спомням, Хари имаше някакъв репродуктивен проблем. Не че е невъзможно, но шансът е много малък. А на Джос виенето на свят може да е от хапчетата, които взима.

Скрит текст:
Да,казаха му,че трудно ще може да има деца,но все пак би било интересно,ако се окаже така.  Laughing

# 200
Дано наистина замайването на Джос е заради бременност.

# 201
Новата серия ми свършва наполовина. Виждам, че файла е 42 мин., но изведнъж свършва на 18-та минута. Друг с такъв проблем? newsm78

# 202
  • София
Аз нямах проблем,беше си целият Rolling Eyes

А за епизода
Скрит текст:
: Изненада ме,че Ейприл се оказа бременна,следващият епизод изглежда интересен също. Simple Smile

# 203
Изтеглих серията повторно, този път нямаше проблем.
Скрит текст:
Леле, кой се оказа бременна Crazy Става наистина интересно! Какво ли ще стане сега с нея и Марк? Така, като гледам, той предпочита кариерата си. Rolling Eyes
Джос и Хари поне се сдобриха Peace

# 204
  • София
Изтеглих серията повторно, този път нямаше проблем.
Скрит текст:
Леле, кой се оказа бременна Crazy Става наистина интересно! Какво ли ще стане сега с нея и Марк? Така, като гледам, той предпочита кариерата си. Rolling Eyes
Джос и Хари поне се сдобриха Peace

Скрит текст:
Дано Ейприл задържи детето,мисля,че Марк е добър човек и ще иска да поеме отговорност,а и племенникът му няма баща и много добре знае какво е.

# 205
  • Вестерос
Гледахте ли вчера и днес сериите?  Rolling Eyes Супер тъпооооооо, мисля, че ни подготвят, е няма да има друг сезон

В последния епизод от днес

Скрит текст:
Джос каза, че Сави е бременна в почти 9-тия месец... Хари и Джос се ожениха в предния и Карън умря-много тъпоооо, много.
Джос и Хари и те с бебе.
На Ейприл новата прическа хич не й отива и вече са женени с Марк и имат дъщеря на 4 месеца.
Хари има 20 и няколко годишен син

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 11:06 от Tiffany Aching

# 206
  • Cavan, Ireland
😳😳😳😳 Не съм гледала но прочетох спойлера, явно са го претупали набързо...и тъпо...

# 207
Аз гледах, но освен
Скрит текст:
бързата женитба на Хари и Джос и загадката, че Карън умира другите не ги хванах  newsm78

# 208
  • София
Колко много неща за 1 епизод. 
Скрит текст:
Rolling Eyes Как така Джос и Ейприл не са видяли трупа,кой е разрешил кремация,тя май нямаше други роднини ли бъркам? За момент помислих,че наистина е жива.Марк е голям сладур.  Laughing Синът на Хари - WTF - какъв беше смисълът от появата му въобще. От сега си представям (като гледам с какви темпове почна да се развива всичко),че в последния епизод ще дадат порасналите им дъщери как си клюкарят и пийват вино.  Laughing И при кой е Вивиан-при баща си ли?

# 209
Да не е имало двоен епизод? При мен свърши как Карън си чупи токчето и залита  newsm78 ДЕца и всякакви такива не съм виждала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт