Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 Да ви ръсна и аз. Скоро не съм писала, че имахме малко проблеми и нашия тати лежа по болници, но си ви чета.
Афродита към много добър доктор си се ориентирала. Преди 6 години като раждах баткото Кунев беше единствения лекар който се държа човешки, и си разбираше от работата.

Маги   bouquet айде успех на днешния преглед! И честито за двете буболечки.
Хубав ден на всички!

# 661
Здравейте, момичета!
Аз си чакам М. или по-точно не чакам..... не знам! newsm78
 Hug Hug Hug, ви всички и ви желая ден изпълнен с положителни емоции!

Има надежда голяма! Тестче? Или утре ще го правиш?

Аз пък днес имам толкова много работа  Whistling

# 662
V V, не знам тестче кога да правя, а и нямам! Мисля да изчакам до неделя, понеделник! Mr. Green

# 663
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green ето ме грейнала в усмивка до уши, видяхме двете принцеси  Mr. Green (не се знае разбира се все още какви са, амаа аз съм се заканила на милото, че ще са жени, че вкъщи няма нищо мъжко иии да види той що е то женско царство  Mr. Green). Буболечките са големи, отговарят на  7ма седмица и 2-3 дни, но тъй като нещата са се случили изкуствено и пункцията е правена по-рано от естествената овулация, доктора обясни, че това е съвсем нормално и по размер и по всичко си отговарят. Чухме и записахме 2 хубави туптящи сърчица ии всичко изглежда прекрасно поне за сега. Таткото присъства за първи път на преглед и той много нахилен, щастлив, доволен абеее викам радай се още няколко месеца, че послеее ще ни се се стъжни, ама това са хубави грижи.
Да ви ръсна и аз вече официално с прашец (от кога мечтая за това)  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 - ама да знаете, че хваща двойно, така че да се наредят първо тези, които искат близнац  Mr. Green

# 664
Маги, прекрасна и вълнуваща новина! Безкрайно много се радвам за теб и двете ти звездички! Пожелавам ти да са момиченца, както ти искаш, но и момченца да са пак е чудесно! Mr. Green
Сега вече можеш да си по-спокойна и да се наслаждаваш на бременността си! Hug Hug Hug

# 665
luba_ani благодаря ти  Hug, каквото даде Господ няма да го върнем  Wink те са толкова желани и чакани, чеее каквито и да са все ще са щури и ще ни побъркват с белите си, ами дано да са като баща си кротки, че ако се метнат на мен, съдейки по каката... да си стягам багажа и в Карлуково  Crazy Crazy Crazy

# 666
МАГИИИИИИИИИИ, Hug Hug HugЧестито,мила!!!!Много се радвам ,че всичко е наред!Желая ти прекрасна бременност и две здрави дечица,които да ви правят много,много щастливи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 667
Магиии, страхотна новина, мила, браво!! Не съм се и съмнявала, че всичко ще е наред! Каката ще е страшно щастлива.  Grinning

Аз да издам, дано не ми се сърдят - помните ли Торидим? Днес е разбрала (при втори преглед), че също чака близнаци.  Grinning Така живот и здраве ще си има 4 дечица, да са й живи и здрави, пу-пу!! Много й се израдвах, както и на Маги. Аз също много мечтаех за близнаци, но явно господ е решил да ме пощади.  Joy

# 668
Магиии, страхотна новина, мила, браво!! Не съм се и съмнявала, че всичко ще е наред! Каката ще е страшно щастлива.  Grinning

Аз да издам, дано не ми се сърдят - помните ли Торидим? Днес е разбрала (при втори преглед), че също чака близнаци.  Grinning Така живот и здраве ще си има 4 дечица, да са й живи и здрави, пу-пу!! Много й се израдвах, както и на Маги. Аз също много мечтаех за близнаци, но явно господ е решил да ме пощади.  Joy
Страхотна новина!
Ето,че темичката се раздвижи GrinningСигурна съм ,че така ще продължим и в следващата Peace

# 669
♥Пандичка♥  Hug Hug Hug брагодаря ти много, а и на всички за хубавите мисли, енергия и пожелания. За Торидим хахаха това е прекрасна новина, как да не я помним   Mr. Green Mr. Green Mr. Green - майка героиня.

# 670
 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28
Малко рискувам и аз този близнашки прашец  smile3503
Браво Маги! Много се радвам за хубавите новини от прегледа. Аз си мисля че ще бъдат  newsm04
Ще чакаме да разказваш утре как е реагирала каката. Нашата кака преди шест години, когато й казах че Дядо Коледа ще ни донесе бебе тя каза "Искам кукла принцеса"  smile3521
Страхотна изненада и за Торидим.  newsm63
Ето това се казва късмет. От първия месец успяха и  newsm04

# 671
Ето, че заваляха хубавите новини в темата, браво! Simple Smile
Пандичка, едва ли ще ти се разсърдят, че си казала, та от този новина какво по-хубаво!
Честито, Торидим, бъди много щастлива и горда мама! Hug

Като сте повлачили крак, а дано и аз и всички не чакащи да се наредим тези дни до вас! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 672
Аз лично много скоро очаквам хубави новини от Ниана, Дива, Дикси, Ленивик, Миленка, Тоито. WhiteDove (и със сигурност изпускам някой) - все момичета, които заварих в темата и с които споделях трепетите си около бебеправенето и забременяването.   bouquet Heart Eyes Hug А като гледам скоро и Luba Ani ще докладва хубави нещица. Wink Толкова много стискам палци на всички вас, момичета!!!  preggo newsm30 smile3504 newsm32 1crib feeding newsm63 newsm64 family

# 673
Магиииииии, честити ти сърчица!

# 674
и аз стискам палци на всички  Hug мн се радвам за теб, маги! Не бих отказала и близнаци  Flutter
Аз бях писала че ви чета от няколко месеца и всяка ми е близка въпреки и само чрез интернета  Hug
нианка, ние другия месец ще чакаме по едно и също време горе долу  Hug
любаани, стискам палци да не идва лелката  newsm10
Честито, Торидим  newsm30 newsm30

исках да ви питам - може ли да се слага упойка при правене на зъб, ако има бременност ?

Общи условия

Активация на акаунт