Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Сладурки, отивам да си лягам след малко! Mr. Green Чувствам се изморена след изминалата вечер /беше една от най-романтичните вечери в живота ми/! Grinning
На всички ви, желая същата прекрасна вечер с половинките ви! newsm76

# 691
И аз отскоро свикнах с тия упойки, преди това се мъчех само и колко е направено, колко не... - аз като се дърпам, затова сега реших така  Peace

# 692
Ааа luba_ani я разкажи за тази романтична вечер, не се изнизвай  Grinning По какъв повод е била?

# 693
Ааа luba_ani я разкажи за тази романтична вечер, не се изнизвай  Grinning По какъв повод е била?
И на мен ми стана интересно  Wink

# 694
Еххх че хубави новини за Торидим и Маги и Коконка Crazy
Пандичке Hug дано думите ти скоро са реалност!
Относно зъбите, моята зъболекарка ми каза, че изобщо не се препоръчват манипулации до 3 месец, дори и без упойка шокът от болката също опасен, за това е добре предварително да се направи преглед и след това опитите.
Прегръщам ви всички. Lubaani дано и ти се включиш с хубава новина!

# 695
И на мен ми стана интересно  Wink

Нямаше повод за вечерта, просто решихме с ММ да отидем на разходка в друг град и да нощуваме в прекрасна обстановка! Беше вълнуващо, щастлива съм!
Лека нощ, момичета! Hug

# 696
ПРЕКРАСНО,дано утре да си още по-щастлива Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 697
Здравейте, момичета!

Досега четох темичката за мамите с термин май-август. Без да дразня някой, всички, които вече чакат,вкл. и аз, така сме се изнервили, че не идват бебетата (някои са вече и след термин), че място не можем да си намерим.

Тогава попаднах на тази тема, може би малко случайно, за мамите, които още не са бременни (с второ), а някои и с първо. Дадох си сметка, че чакането и ''от другата страна'' хич не е приятно и че дори и без някакъв проблем не става и не става. Затова ще се опитам да не бъда толкова раздразнена по цял ден от чакане, а да си дам сметка колко е тежко да иска човек и да не става, а не просто да изчака термина си и след няколко дена готово.

Пожелавам на всички вас да се сдобиете с най-очарователните бебчета на света, по-малко нерви и повече любов. Успех!!!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 698
Добро утро дами  newsm51

Пожелавам ви хубав и спорен ден Simple Smile
Съншайн много те  Hug Hug Hug
luba_ani Хайде бе мила , изкарай вече втората чертичка  Grinning Цял ден проверявам дали няма да се похвалиш  #Crazy Много силно ти стискам палци да знаеш  Praynig
Jingle_Gill Права си за това чакане .... не ни се отразява добре , но ти си на финала вече така , че горе главата  Hug Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане  Hug Hug
Много  Hug Hug за всички

# 699
Добри утро ,момичета!!!!
И аз чакам две чертички оj Hug luba_ani

Nianka,страхотно сутрешно кафе Heart Eyes

# 700
Добро утро, момичета!
Страхотна закуска, с кафенце, ммм!Искам и аз така. Grinning
Една хубава новина с положително тестче(а защо не и повече), би направила деня ми още по-хубав!
Хубав и успешен ден ви желая! Hug

# 701
Добро утро,дами. Нианка,както винаги изненадваща със закуска и кафе  Heart Eyes
аз вече минах границата на 40-я ден,вчера на 44-я си направих тест в 5ч. сутринта и за жалост беше отрицателен,но мама не вярва,защото досега не ми е закъснявало повече от 35-40дни.Аз го отдавам на хормоналните промени и лекарствата,които пия,но те са за да ми помогнат в зачеването.Другата седмица ще ида при лекаря ми,но като четох поста на Йоанка нещо все си мисля,че надеждата умира последна.На моя приятелка седмица след закъснение теста й е бил все отр.,а вчера роди много хубаво момиченце,та не знам и аз какво да мисля  newsm78 #Crazy дали О,ако е имала не е била по-късно-и това не знам.Иначе имам болки ниско долу,но не мога да определя дали са нормалните ПМС.
Извинявам се,ако съм ви натоварила,но макар и да не пиша и аз съм съпричастна с вас,но вече така ме измъчват мисли и всичко.хубав ден ви желая!   bouquet Heart Eyes

# 702
Добро утро и от мен, а на Нианка едно огроомно благодаря отново за прекрасното настроение, което внася всяка сутрин  Hug.

Сега малко офф да ви разсмея - вчера, както ви писах казахме на каката. Тя пощуря от щастие, особено, че ще са две. Първо започна да пресмята дали иска момче и момиче, но реши, че иска да са две момичета, понеже момчетата много дразнели момичетата  Mr. Green. После обаче взе да навлиза в детайли и да пита, кога съм разбрала - викам днес, а понеже нея я нямаше една седмица, веднага анализира и отсече "ахааа значи сте правили цуни гуни докато ме няма мен"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green "защото те така стават бебетата". Ами викам правили сме, какво да и кажа. После обаче взе да разпитва как съм разбрала и и казах, че просто ме е заболяло коремчето - нов повод за разсъждения. Веднага сметна две и две и се сети че преди седмица бях в болницата, защото ме болеше коречето, от което следвало, че още тогава съм имала бебета, а от там желения извод "ама вие сте правили цуни гуни още предииии" и въпроса "е кога успяхте да правите цуни гуни" тоест как сме успели, когато тя си е била в къщи да я свършим тази работа  ooooh! newsm78 Joy. Тук вече въпросите ми станаха в повечко. Започна да ми говори и че не иска да ми режат корема, а да съм ги раждала както се изрази "там ... нали се сещаш от къде"  Mr. Green Цяла вечер се сещате каква беше темата на разговор, а тя само повтаряше колко е щастлива, че вече няма да бъде само дете и как ще се грижи за бебетата и как ще сменя памперси и ще ги приспива и разни такива. Накрая аз като съм легнала доста са си говорили с мъжът ми и тя го е засипала с какви ли не въпроси, но той е успял да отговори на всички  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Най-важното е, че е ужасно щастлива и няма търпение вече да види бебетата. Гледа снимките от ехографа и как забеляза не знам, че едното е по-голямо от другото, абе всичко виждат тези мъници  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Радооост голяма е вкъщи, да видим тази еуфория дали ще продължи и като се разпищят мъниците и започнат да я закачат и дразнят, амаа това са естествени неща от живота.
Пожелавам ви прекрасен и слънчев ден  Hug Hug Hug

# 703
Магиииииииииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy JoyИскренно ме развесели Heart EyesКолко годишна е дъщеря ти?Моята е на 6 и също много,много иска да не е сама.Тя знае  ,че са ми резнали коремчето и така се е появила.Аз още не съм говорила с нея по въпроса как стават бебетата и кой е естествения път за тяхната поява, но подозирам че е чувала/в детската всичко се обсъжда/Дали не е време и аз да поговоря с нея вече newsm78 Спомням си навремето имаше една книга "Бебе на нулева възраст" Беше ми много полезна-всичко разбрах от нея PartyНо не помня на колко съм била/е,щом съм я чела-значи над 6.../Отплеснах ссе и аз,но ми стана мноооого готино от постинга ти HugНяма по-хубаво нещо от споделленото щастие  bouquet

# 704
Хехе, супер!

Звучи като от някой филм! Нека пита детето, по-добре да се радва отколкото да не иска братче/сестриче. Пък и какво да очакваме от децата, нормално е да питат. Затова трябва да сме подготвени доколкото може с отговори, защото децата са досетливи.

Живи и здрави да сте, тази история добре ми дойде на настроението Simple Smile   bouquet newsm74

Общи условия

Активация на акаунт