Мързеливи красавици - 25

• 51 192
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
И ние от Джъмбо винаги купуваме тетрадки.
Много са хубави и практични.
Мъж ми все мрънка , че оставяме доволна сума ,но пък си
набавяме всички необходими простотии за училище.

Детско бельо на супер изгодни цени има в Карфур-  когато има намаления.

Сигурно всички вече сте гушнали я възглавница , я любимия...
Лека нощ и сладки сънища!

# 601
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!
Да сервирам закуска

За днес - планът е голям, но ще пиша какво съм свършила, за да не се срамувам вечерта  Mr. Green
Ще вадя и аз черния тефтер, че Мими скоро не е писала отсъствия.
Надявам се днес да се разпишат повече мързеланки.
Пожелавам успех и много слънчеви усмивки!
Неповторим петък!

# 602
Здравейте краставички  Grinning

Честити покупки на Боби. Като се сетя колко се вълнувах за първия си сутиен... А след някоя и друга година и аз ще трябва да купувам за детето. Времето просто лети...

И ние след морето ще трябва да посетин Джъмбо за раница, тетрадки у други учебни материали. Нали и аз ще си имам първолаче и май се вълнувам повече и от детето  Simple Smile

Графикът днес ми е натоварен. Така си нареждам нещата, че винаги всичко правя в един ден. Не знам защо така ми се получава. Та за днес планирам маска с нийм, Макадамия на косата, изправяне на косата, ексфолиране и смяна на лака.

Лек ден от мен засега  Hug

# 603
Здравейте прекрасници!
Не съм се разкрасявала, ама извинителната ми бележка е шопинг....Та не мога да не се изфукам.Нали ще кръщаваме малката в неделя и кумата ми каза аз да й напазарувам за определена сума. И малката се сдоби с:доволно количество ново бельо, прекрасна рокля, халатче за баня, едно есенно екипче, дънки и блузка и обувки....
Аз да не съм по-назад си купих рокличка и чанта за неделя, както и дрънкулки - часовник, гривни, обички...
Трябваше и до ДМ да отида за малко гримове и козметика, ама в събота, че до там не успях да стигна...
Иначе се разкрасявам с душове и ядене на диня и пъпеш. За други неща нещо нямам време.
На всеки поотделно щях да пиша, ама позабравих на кой какво. Та да не се изложа ще ви гушна всички Hug
Хубав ден ви желая, айде до скоро

# 604
  • варна
Честити придобивки на Боби и на Кatence  Hug
polito_87  кое от заплануваното свърши Heart Eyes

Аз днес се отчитам с фризюр - направиха ми една терапия на косата и с пилинг маска на лицето Crazy

Петък е, а знаете винаги в петък вечер изпадам в депресия - има още няколко часа до тогава и още ми е весело Blush

# 605
Здравейте,лейзита! Simple Smile

Чета ви,но нямам нищо интересно за споделяне. Днес цял ден обикалям по задачи,изморена съм и ми се доспа по никое време. Дано кафето ме поразсъни сега.

Разкрасително нищо не съм правила. Само се изкъпах,изтрих лака и оформих ноктите. Довечера ще се лакирам.

Честити придобивки на Боби и Катенцето. Hug

Мими,никаква депресия! Не ти разрешаваме! Hug

# 606
  • при моите деца .....
Привет!
Да се отчета и тук.
Първо - Мими, и аз не позволявам депресии..... Сипи си нещо - аз съм на мента с тоник - НАЗДРАВЕ!
Катенце, ще чакаме снимки. Честити придобивки.
Днес съм много работлива  Mr. Green - ходих до училище, бях на фризьор за боя, четох книга, измих повече от половината прозорци вкъщи, направих бисквитена торта, от вечерята - мой ангажимент е салатата.....
След баня се намазах с боди лосион, а краката с крем против оттоци и за изморени крака.
Хубава петъчна вечер!

# 607
  • варна
Боби  Hug Heart Eyes

# 608
  • София
Здравейте милички!
 Аз вчера се завърнах от почивка и днес вече се върнах в реалността много набързо  Crazy
Много хубаво беше на морето,случихме и на хубаво време,придобих доста приятен и желан загар без да изгарям,имахме два дни в които не ставаше за плаж,обиколихме Бургас,бяхме и на концерт на Сигнал,много го харесвам Данчо Караджов,хапнахме суши в Хепи.Ходихме и на Аквапарк в Слънчев бряг,детска радост общо взето  Mr. Green
Направихме и една разходка с яхта по залез,беше много приятно и романтично и почивката ми се изтъркули набързо,сега с нови сили започвам отново.
 Разкрасително .... нищо,то какво да се очаква на морето,имам две кила в повече за обичане,но това не е похвално и то никак!Иска ми се по възможно най-бързия начин да се разделя с тях.

mimi_82 ,каква терапия на косата ти направиха?

По време на почивката ви четох доста от телефона,но малко съм се включвала,че писането ми отнема повечко време.
 Лека нощ!

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:32 от *Bubble*

# 609
  • варна

Арганова - много съм доволна Hug

# 610
  • при моите деца .....
Добро утро!

*Bubble*, добре е минала почивката ти - радвам се!
Аз се радвам на три поредни почивни дни..... и днес, и утре ще съм почивка - та оправям вкъщи, чета книжка....
Да похваля пясъчния лак на ГР - въпреки миенето на прозорци, миенето на съдове - е почти без забележка. Малко ако се загледам връхчетата. Този път го сложих с основа - матиращия заздравител на Перфект! Сега имам заплата - колебая се дали да си купя още един лак или да си ползвам този - много го харесвам.
Марти утре е на детски РД и пак съм и запазила час за фризьор, но е предупредена, че само плитка без преса... Да ми предложите някоя бързо действаща маска да й слагам на косата - има гъста коса - като моята - сега от слънце и басейн изсветлява и се поизтущава - да й слагам при миене. И освен бързодействаща, да е бюджетна.
Хубав ден, слънчево настроение и прекрасни мигове ви пожелавам в съботния ден!

# 611
Здравейте красавици,
не съм ви чела от 2 дни и сега идвам да наваксам. Иначе поддържах и разкрасяването и мързелуването на ниво докато ме нямаше. Вчера бях на концерт ( и си легнах с грим защото се прибрах в 1:30 - лошо, лошо...  Whistling). Правя си един късен следобеден чай и почвам да чета назад.  Flutter

# 612
  • варна
Мда..................много отсъствия Hug
Милички с нищо не мога да се похваля Embarassed, но и не мога да не се разпиша Hug Приятна съботна вечер  Heart Eyes

Скрит текст:
Нещата при мене стават все по зле

# 613
  • София
На мен големи простотии ми се струпаха на главата.Не съм и предполагала че може да има толкова хитри и нагли хора  ooooh!
 Разкрасително съм нула покрай тези истории,трябва да отида на фризьор че косата ми доста е пораснала и загубила форма,снощи легнах към 4,сутринта станах в 6 и буквално изхвърчах от нас вързана на опашка и само с крем на лицето,по едно време се погледнах че приличам на папагал  Tired Такова съчетание на цветове бях докарала,че ако бях по-близо до вкъщи щях да се върна да се преоблека.
 Сега обаче смятам да се вкарам във вид!Като приключа непременно ще дам отчет,че не може така.

* Боби *,можеш да й вземеш на Марти по-скоро някакво балсамче или спрей без отмиване.
mimi_82 ,миличка,много съжалявам че така се получава при теб.Гуш,макар и виртуално Hug
Darky_Angel_,как беше концерта?

# 614
  • Варна
Как сте милички  Hug

Идвам си малко да помрънкам ,лаптопа ми се скапа и го преинсталираха изтриха ми всичкоо  Cry
Много ми е криво имах толкова много спомени а сега нищо яд ме е много ..
Иначе разкрасяване никакво само на плаж ходя и това е...скука пълна косата ми е ужасна не знам какво да я правя  Outta Joint Абе криво ми е много днес ,скапана депресия  Crossing Arms

Мимка бъди силна мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт