Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 436
  • 541
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
регистрирах се в ARTSCOW  -  newsm12може ли накратко да ми кажете най общо каква е технологията на поръчването на фотокниги - заплаща ли се доставка, какви са сроковете, очевидно има кодове за намаления или нещо подобно - но в началото на темата не намерих обяснения за новодошли newsm78

# 121
Здравейте,
регистрирах се в ARTSCOW  -  newsm12може ли накратко да ми кажете най общо каква е технологията на поръчването на фотокниги - заплаща ли се доставка, какви са сроковете, очевидно има кодове за намаления или нещо подобно - но в началото на темата не намерих обяснения за новодошли newsm78
Стандартната доставка е около 16 долара, но често кодовете за отстъпки включват безплатна доставка и така излиза доста евтино, примерно аз поръчах книга 8х8 delux и ми излезе 25 долара всичко, а предната беше 9Х12 и 57долара, защото тогава нямах кодове.

Доставиха ми я за 20 дена

# 122
Здравейте,
регистрирах се в ARTSCOW  -  newsm12може ли накратко да ми кажете най общо каква е технологията на поръчването на фотокниги - заплаща ли се доставка, какви са сроковете, очевидно има кодове за намаления или нещо подобно - но в началото на темата не намерих обяснения за новодошли newsm78

В Кредити и отстъпки имаш някакви заредени неща със срокове. При поръчка на някое от тях си плащаш само доставка, която е в долари и е на сайта им.

Има кодове, които ти пращат на мейла, някои са за активация, а други са чекаут купони и се въвеждат при вече направена поръчка.

Разгледай и питай - ще обясняваме  Hug

# 123
Здравейте. Поръчах си книга от Shutterfly . Използвах 3 кода за различни отстъпки и накрая всичко ми излезе 20,23$. Без кодовете реалната цена щеше да бъде 60,69$. До тук идеално. Обаче когато ми дойде книгата, беше с декларирана стойност на пакета 60$ ( все едно е стандартна поръчка и не съм използвала кодове за намаление) Та заради това, че пишеше 60.69$ на Митницата ми бяха начислили 18лв ДДС+ 3,50 (някаква такса). Аз писах на Shutterfly, че съм очаквала декларираната стойност на пакета да е 20,23$-толкова, колкото в действителност съм платила за книгата. Никакъв отговор! Моля дайте мнение. Стандартно ли пускат пратките така? Искам  да си поръчам книга от друг американски сайт, която отново мога да взема тънко с купони, но не искам пак да стане така, цялата изгода ми се губи.

# 124
И аз да се включа с един въпрос. Прочетох цялата тема, но не видях отговора (може да сте го обсъждали в предишните теми):
Искам да поръчам фотокнига от artscow, на стойност 25$ с вкл. доставка. Ако тази стойност е написана на пакета, директно ще трябва да ходя на митницата. Въпросът ми е artscow декларират ли реалната стойност или като китайци си пишат редовното 8$?

# 125
И аз да се включа с един въпрос. Прочетох цялата тема, но не видях отговора (може да сте го обсъждали в предишните теми):
Искам да поръчам фотокнига от artscow, на стойност 25$ с вкл. доставка. Ако тази стойност е написана на пакета, директно ще трябва да ходя на митницата. Въпросът ми е artscow декларират ли реалната стойност или като китайци си пишат редовното 8$?
Доколкото знам , не се ходи на митница. Поне аз досега никога не съм ходила. Не отбелязват реалната стойност

# 126
Благодаря adi_v4   Simple Smile

# 127
Записвам се да следя и се връщам да ви чета.  Simple Smile

# 128
Аз съм в търсене на кодове за книги с твърди корици. Тези, които имам изтекоха Peace

# 129
Имам код за това    
Small Waterproof Stretched Canvases from $7.99 with Free Shipping - AUGWALLCAN

Въпросчето ми е, как пристигат - само платното или си има нещо като рамка, гръб...  newsm78

# 130
Аз съм в търсене на кодове за книги с твърди корици. Тези, които имам изтекоха Peace
http://www.artscow.com/deluxe-books-mega-sale

# 131
http://www.artscow.com/deluxe-books-mega-sale
Мерси   bouquet

# 132
Кодове за "кравичката", които изтичат скоро:

100   NewMember   Prints 4" x 6"   08/13/2013   Expiring soon, Time Left: 6 days 4 hours 25 mins    5fyao2fluc9b    
50   NewMember   Prints 5" x 7"   08/13/2013   Expiring soon, Time Left: 6 days 4 hours 25 mins   6wjvb6y0cun4    
10   NewMember   Magnet (Oval)   07/13/2013   Expiring soon, Time Left: 6 days 4 hours 25 mins    7dmjxtc0vo8m    
2   NewMember   Wall Calendar 11 x 8.5 (12-Months)   08/13/2013   Expiring soon, Time Left: 6 days 4 hours 25 mins       z9qs5de4y5bs    

# 133
Здравейте,
малко встрани от темата, но Пейпал пратиха ли ви мейли за Upcoming Policy Updates - пише, че ако сме съгласни не е нужно да правим нищо. Някой чете ли ги въобще?

# 134
Никога не чета такива мейли  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт