Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 492
  • 541
  •   1
Отговори
# 180
Мммм, тази оферта не е за изпускане. Аз се чудя дали да направя Делукс фотокнига или да си пусна обикновена  newsm78 Съвети..

# 181
Здравейте!

Аз се опитвам да приложа българския календар на Боряна Михайлова,обаче нещо не се получава. Първо трябва да кажа,че посещавам сайта от скоро и нямам никакъв опит с тези програми за обработка на снимки,декориране и т.н., така че моля да не ми се смеете  Simple Smile
Това,което правя, е влизам в сайта и си взимам един календар от тези,които сега дават безплатно, който е с техен дизайн на месеците. Опитвам се върху готовия дизайн да плясна българския календар,но не го приема и сигурно е нормално. Обаче как да си изкарам чист лист за месеците,за да приложа този кит?
И може ли да пиша в кутийките за датите? - искам да нанеса някои семейни празници, рожденни дни на децата и т.н.

# 182
  • Бургас
Имам малко реферални кодове от artscow, който иска да ги ползва.

Use this coupon code to purchase mouse pad at $0.99 with free shipping
Z099MOUSEPADWK44J

Use this coupon code to purchase ornament at only $0.99 with free shipping
Z099ORNAMENTK7WW4

Use this coupon code to purchase cosmetic bag at only $1.99 with free shipping
Z8Y5DG3

Use this coupon code to purchase 6"x6" or 7"x5" photo book at only $1.99 with free shipping
Z199PHOTOBKSCHRJE

Use this coupon code to purchase watch at only $3.99 with free shipping
Z399WATCHES3Y9DP

Use this coupon code to purchase phone cover at only $6.99 with free shipping
Z699PHONECOVERJBXDH

# 183
  • Бургас
Здравейте!

Аз се опитвам да приложа българския календар на Боряна Михайлова,обаче нещо не се получава. Първо трябва да кажа,че посещавам сайта от скоро и нямам никакъв опит с тези програми за обработка на снимки,декориране и т.н., така че моля да не ми се смеете  Simple Smile
Това,което правя, е влизам в сайта и си взимам един календар от тези,които сега дават безплатно, който е с техен дизайн на месеците. Опитвам се върху готовия дизайн да плясна българския календар,но не го приема и сигурно е нормално. Обаче как да си изкарам чист лист за месеците,за да приложа този кит?
И може ли да пиша в кутийките за датите? - искам да нанеса някои семейни празници, рожденни дни на децата и т.н.

Трябва първо да махнеш стария календар. Огледай се някъде долу в дясно има една отметка Calendar. Трябва да я махнеш. Да можеш да пишеш в кутийките. Натискаш бутона Add Text и слагаш текстовото поле където желаеш.

# 184
Мерси, tweetys !
Видях, направих!
Сега си играя да си направя сама български календар по инструкциите на Боряна в Пъблишър, има надежда да се справя Simple Smile))
Само че направих един лист - януари- качих го и Кравата ми казва,че е с твърде ниско качество, а на Preview не го отваря

# 185
  • Бургас
Направих готови календари за artscow.

http://www.artscow.com/digital-scrapbooking/bulgarian-calendar-2014-14342

# 186
И аз се опитах да направя нещо, ама май мерака ми е повече от възможностите Simple Smile
Исках да кача в Kits моите 12 месеца, следвах инструкциите,но не виждам дали се е качил продукта, кой знай къде съм го сложила... ooooh!
Кръстих го Bulgaria Calendar 2014 жълта таблица с датите и разноцветни имена на месеците, някой вижда ли го?

П.С. Ето,появи се http://www.artscow.com/digital-scrapbooking/bulgaria-calendar-2014-14341
не знам дали ще бъде полезен, аз го правих нарочно с големи цифри,защото ще е за бабите, да ги виждат отдалече Simple Smile))))  а цветовете съм подбрала спрямо снимките, които ще качвам към всеки месец. Продължава да ми показва,че кадрите са с лошо качество,въпреки че опитах различни варианти за запаметяване, но аз поне ще пробвам в този вид,пък дано не излезе нещо драматично зле

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 13:36 от Amelly

# 187
Въпрос, относно кода по-горе за 25% + безплатна доставка.

Имам в кошницата календар и канава, календарът ми е с код и става безплатен. Ако въведа накрая и споменатия код, ще го хване ли и него, за да ми намали канавата и да не ми начисли доставка?

Пробвах, но не става. Според вас аз ли греша или не вървят заедно двата кода в една поръчка?

# 188
  • Карлово
Само по 1 код можеш да ползваш.

# 189
  • Бургас
Amelly добре са се получили календарите, но ти дава това съобщение, защото резолюцията ти е малка - само 1038х606. За една календарна страница изискванията на кравата са поне 3300x2550 пиксела. Не съм ползвала много Publisher, но според мен трябва да видиш настройките за големината на страницата, която за календара е 11х8.5 инча. Освен това като ги запаметяваш на jpeg трябва да зададеш 300dpi.

# 190

мерси, tweetys , ще се опитам да го оправя, макар че до сега не съм ползвала тия програми и още трудно се ориентирам, няколко пъти опитвах да го запаметя с по-високо качество,обаче резултата е все същия, опитвах и png, но няма промяна. размера на страниците го дадох да е А4 landscape, но трябва да потърся в програмата вариант да му дам точните размери в инчове или сантиметри.

а сега имам и друг въпрос: като пусна календара на предварителен преглед, то ми дава
корица - снимка
месец - снимка
месец- снимка
....
така подредени,както съм ги написала, знаете, обаче ДО корицата застава снимката за януари, на втория ред до месец януари застава снимката ми за февруари
не разбирам аз ли съм допуснала грешка или това е "дефект " на програмата така да ги посрежда
като правя календара, си излизат два листа със спирала по средата, горе слагам снимката, долу под спиралата месеца и там вървят правилно

# 191
  • Бургас
По-скоро е "дефект". Не се притеснявай.

# 192
Поръчах си една фотокнижка за тест от артскау. Кога да очаквам да пристигне?

# 193
celika между 3 седмици и 3 месеца пътува.

# 194
Пффф, направо да взема да поръчам още една, че да не се сърди някоя баба. Да, ама сега трябва да е за $4.99. Предния път ползвах от кодовете на tweetys. Поръчах все пак.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 08:58 от celika

Общи условия

Активация на акаунт