Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 95 840
  • 541
  •   1
Отговори
# 360
Имам питане - днес ми предложиха да доплатя за тракинг на пратка - понеже не пристигна и доста чакахме. За да шипнат новата искат от мен това. Някой плащал ли е и къде се проверява тая пратка от тях? Аз ги питах, надявам се да ми отговорят.

Отделно от това ми се случи нещо странно в Пейпал - знам че не е това темата, но да ви питам - променях адресите в акаунта ми и установих, че са ми взели три пъти по долар. Това блокирани пари ли са и ще ги видя ли в акаунта си или са някакви такси, за които не знам, че съществуват? За сега тия пари в Пейпал не ги виждам - блокирани са в ПИБ  newsm78

Благодаря   bouquet

# 361
Момичета, ако видите, че пускат намаления на кравичката за календари,моля пишете, да не ги изпусна.  Praynig

ето новата им оферта на кравичката FREEPHBK14
Free Photo Book Credits
7 Photo Books (8”x8”- 20 pages) | 5 Photo Books (9”x7”-20 pages)

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 09:17 от laguna

# 362
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, нещо немога да се ориентирам в кравичката newsm78 newsm78 newsm78
Искам да пусна ревю - относно фото книга, но не намирам къде да напиша.
Ако някой може да ми покаже пътя!!!

# 363
От моите дизайни или от ордър хисторито, какго написах, но ако отидеш на поръчката ще имаш бутон и от там ще пишеш. Също така под всеки дизайн има възможност да отидеш и да пишеш ревю.

Те обаче нещо не дават пари като преди за тия отзиви. Предимно по 1 долар само, дори и с прикачена снимка.

# 364
Поръчах си едно албумче с кодове преди два месеца и не са ми го пратили все още от кравичката. Да им пиша ли или да изчакам още малко?!

# 365
Не е пратено или не е получено? Пишете им.
Аз писах по-горе за моята неполучена книга. Доплатих за проследяващ номер и сега я пратиха пак. Чакам я. Дано да дойде.

# 366
  • Плевен/Пловдив
От моите дизайни или от ордър хисторито, какго написах, но ако отидеш на поръчката ще имаш бутон и от там ще пишеш. Също така под всеки дизайн има възможност да отидеш и да пишеш ревю.

Те обаче нещо не дават пари като преди за тия отзиви. Предимно по 1 долар само, дори и с прикачена снимка.

Да наистина вече не дават пари, ами някаква система с точки, за който после ти дават пари. Е здраве да е, аз просто исках да им благодаря за доброто качество на фото книгата. Този път наистина е добро.

# 367
Момичета, ако видите, че пускат намаления на кравичката за календари,моля пишете, да не ги изпусна.  Praynig

Вече има календари, в  Special Offers, по 9.99.

Ето малко снимки, ако някой се интересува:

100   Referrer   Prints 4" x 6"   09/20/2014   Expiring soon, Time Left: 2 days 10 hours 2 mins    No   n5ulbm9hw3hk
50   Referrer   Prints 5" x 7"   09/20/2014   Expiring soon, Time Left: 2 days 10 hours 2 mins    No   fkrz1lmzarmy

# 368
Преди много време поръчвах книги от там.Бях много доволна.не знаех за форума.записвам се да ви следя с интерес момичета Heart Eyes

# 369
  • ВАРНА
Запшис да чета,че нещо не се ориентирах първоначално  newsm78 Доколкото разбирам поръчвате предимно от този сайт с кодове,така ли? http://www.artscow.com/
За колко време идват и с хубаво качество ли са?

# 370
Преди много време поръчвах книги от там.Бях много доволна.не знаех за форума.записвам се да ви следя с интерес момичета Heart Eyes
PeaceПоръчвала съм фотокнига само от funbook ,която бе чудесна,но много скъпа излезе.Затова се записвам да следя тук,защото искам да направя подарък такава книга,но ще са ми нужни доста странички.Бих се радвала на съвет къде да я направя.Отивам да чета. Grinning

# 371
Запшис да чета,че нещо не се ориентирах първоначално  newsm78 Доколкото разбирам поръчвате предимно от този сайт с кодове,така ли? http://www.artscow.com/
За колко време идват и с хубаво качество ли са?

Качеството е хубаво, а времето е най-различно. От две седмици до два месеца.

# 372
Здравейте и Честита 2015г!

Гледам темата не е много активна напоследък  Whistling Искам да разпечатам малко снимки и евентуално да направя един фотоалбум. Може ли да ме насочите към определен сайт? Гледах артскау, но идея нямам за подробности по сайта, а знам, че там има разни кодове, кодчета и т.н. На мен за момента ми трябват няколко снимки 20х30 и останалите мисля да са малко по малки 10х15 или следващият размер 13х18 мисля беше. Ще съм благодарна за всякакви наслоки дори и на лични. Благодаря!

# 373
# 374
Агнес, като си направиш регистрация ще получиш кодове, после ще следиш мейла си за нови.
От Кравата изгодно се поръчват 10/15 - 100 бр. ; 13/18 - 50 бр. , а за големите се чака код.
За фотокнитигите също е така. Гореспоменатия код е изключение - много е изгодно да направиш две книжки за 5 долара - размер 15/15см

Общи условия

Активация на акаунт