Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 535
  • 541
  •   1
Отговори
# 225
Не се ориентирам много в тези чужди сайтове, но като цена/ брой снимки, тези фотокниги в българските сайтове не са ли по-евтини, а и снимките са по-големи:
http://www.salezone.bg/index.php/bg/component/enmasse/deal/view/ … _40_photosesiacom

http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/sazday-svoya-so … data1=&data2=

Здравей, искам да ти дам пример - ти ми показваш тази оферта от бг фирма например
ВАРИАНТ 3: 30 страници, до 170 снимки (формат 25х25см) – за 49.90 лв, вместо за 99 лв.

а аз поръчах книга 25 на 20см книга с твърди корици с 850снимки, 200страници за 100лв с доставката. Аз съм си ги подредила снимките както искам с какъвто аз искам фон и надпис, а не друг човек да ми ги прави, не изисква някакви специални умения, лесно се борави.   Ти ми кажи дали си заслужава?
Поръчката ми е от Блърб, използвала съм 20долара намаление, защото съм препоръчала приятел, който си е поръчал книга след това от тях, дава се 20долара намаление и за първа поръчана книга, ако те препоръчат...

Ще отделя малко време да разгледам, понеже за Коледа искам да направя няколко книжки. Благодаря ти за инфото.

# 226
  • Бургас
Момичета, случайно да знаете някой торент, където качват китове. Сайтовете, които имат китове за теглене ме препращат все към сайтове подобни на rapidshare, където мога да тегля само по един файл на ден.

# 227
момичета,аз продължавам с тъпите въпроси, да ме извините. Тази сутрин пуснах две отделни поръчки от Кравата и после гледам в онлайн справката от моята банка,че едната сума е преведена по курс 1,88в за 1 долар, а другата по 1,69. Много странно! А курсът на БНб за днес е 1,44.
Така с тези разлики не ми достигат 2 лв за още една поръчка, но дори това не е голям проблем, чудно как решават по какъв курс да приравнят различните валути?
На много висок курс са теглени парите  newsm78. Да не би да е плащано с PayPal и да е използван техния конвертор на валута?
Иначе-да, трябва да гледаш курс продава, за долари, на банката, с чиято карта плащаш. Дори и да ползваш курса на БНБ, за ориентир, обаче, не би трябвало да има такава фрапантна разлика, каквато се е получила при теб  Sad.

# 228
...
Ще отделя малко време да разгледам, понеже за Коледа искам да направя няколко книжки. Благодаря ти за инфото.
за артскау си закъсняла  Peace

# 229
Здравейте момичета !
Моля да извините неграмотния ми въпрос , но за пръв път се регистрирам в подобен сайт  за фотокниги и други и за пръв път правя опити да създам фотокнига
Our Free Gifts to You…12 Photo Books (8"x8" & 9"x7") at Your Account - това означава ли,че имам право на 12 безплатни фотокниги и къде да прочета как става въпроса с плащането на доставката и колко ще струва тя ?

Липсваше ми една програма на компютъра и чак сега се заех да правя и си мисля за всеки ( баба, леля, роднини и от различни поводи на децата да направя сборни книжки) , но се чудя дали е вярно това,че са ми безплатни. Ваучера ми изтича след няколко дни и дали да бързам Simple Smile
Благодаря предварително   bouquet

# 230
На много висок курс са теглени парите  newsm78. Да не би да е плащано с PayPal и

с дебитна карта плащам,че нещо ми се е прецакал пейпал акаунта
а миналата седмица пуснах също една фотокнига и за нея са дръпнали по курс 1,45лв!
нямат връзка с курсовете на конкретната банка.

Много ме изненада както високата сума,така и че за две поръчки в рамките на половин час са ми дръпали пари по различни курсове с повече от 10 стотинки разлика

# 231
  • Бургас
Здравейте момичета !
Моля да извините неграмотния ми въпрос , но за пръв път се регистрирам в подобен сайт  за фотокниги и други и за пръв път правя опити да създам фотокнига
Our Free Gifts to You…12 Photo Books (8"x8" & 9"x7") at Your Account - това означава ли,че имам право на 12 безплатни фотокниги и къде да прочета как става въпроса с плащането на доставката и колко ще струва тя ?

Липсваше ми една програма на компютъра и чак сега се заех да правя и си мисля за всеки ( баба, леля, роднини и от различни поводи на децата да направя сборни книжки) , но се чудя дали е вярно това,че са ми безплатни. Ваучера ми изтича след няколко дни и дали да бързам Simple Smile
Благодаря предварително   bouquet

Книгите са безплатни, но се плаща доставка, която е около 7-8 долара на книга. Дори да поръчаш 2 книги наведнъж пак плащаш 2 доставки, незавосимо, че идват опаковани на едно.

# 232
tweetys - много благодаря за отговора . В такъв случай ми се обезмисля явно ...
Ще трябва да се ограмотя повечко преди отново да се ентусиазирам да правя фотокнига.
Ще следя темата с интерес

Допълвам се - видях го - 30 долара само за доставката на три книги Sad

# 233
Момичета- в кравата можеше ли да се пише на Български?

# 234

Да  Peace

# 235

Да  Peace
Хиляди благодарности  Hug

# 236
  • Бургас
tweetys - много благодаря за отговора . В такъв случай ми се обезмисля явно ...
Ще трябва да се ограмотя повечко преди отново да се ентусиазирам да правя фотокнига.
Ще следя темата с интерес

Допълвам се - видях го - 30 долара само за доставката на три книги Sad

Е, понякога пускат по някоя изгодна оферта. Ето сега има за книжка 6х6 инча заа 1.99$.

# 237
Здравейте, понеже кредитите ми са изчерпани, а ми се ще да направя един-два календара за бабите, няко й да му се намират свободни кодове? Предполагам, че мисията е невъзможна в този период на годината, но от питане глава не боли  Joy
Тези дни май видях някъде, че има по-изгодна опция с безплатен интернационален транспорт, което дори е по- удачно, но съм си изтрила мейла  Sad Ще съм благодарна за каквато и да е помощ и предложения. Благодаря ви, момичета   bouquet

# 238
Здравейте, понеже кредитите ми са изчерпани, а ми се ще да направя един-два календара за бабите, няко й да му се намират свободни кодове? Предполагам, че мисията е невъзможна в този период на годината, но от питане глава не боли  Joy
Тези дни май видях някъде, че има по-изгодна опция с безплатен интернационален транспорт, което дори е по- удачно, но съм си изтрила мейла  Sad Ще съм благодарна за каквато и да е помощ и предложения. Благодаря ви, момичета   bouquet
Нямаш много време за реакция, ето:

5броя - Coupon(CALENDAR2014)   Wall Calendar 11 x 8.5 (12-Months)   11/09/2013    Expiring soon, Time Left: 2 days 15 hours 23 mins

2броя -  Coupon(CALENDAR2014)   Wall Calendar 8.5 x 6   11/09/2013    Expiring soon, Time Left: 2 days 15 hours 23 mins

2бр   Coupon(CALENDAR2014)   Desktop Calendar 8.5" x 6"   11/09/2013    Expiring soon, Time Left: 2 days 15 hours 23 mins

2   Coupon(CALENDAR2014)   Desktop Calendar 11" x 5"   11/09/2013    Expiring soon, Time Left: 2 days 15 hours 23 mins

# 239
А какви ще са цените на тези календали и може ли да се правят в български вариант? С тези кит-ове ли става? Аз питах веднъж, но никой не ми отговори... как всъщност се ползват тези кит-ове? Нямам свободно време да чета много, а и не знам дали ще мога да направя календари де... Аз едва онези книжки успях да направя набързо. Едната вече ми пристигна...

Общи условия

Активация на акаунт