Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 534
  • 541
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте отново,

да попитам някой дали има активни Desktop Calendar 6" x 8.5" кодове, които няма да ползва? Благодаря   bouquet

# 256
4 Coupon(FREEGIFTS500) Wall Calendar 8.5 x 6   11/23/2013   12/23/2013    No   6zu3cewzk7i6
4 Coupon(FREEGIFTS500) Desktop Calendar 8.5" x 6"   11/23/2013   12/23/2013    No   qingwwizu8sg

# 257
Ега благодаря ти, много си бърза, а аз така се зарадвах, че набързо тръгнах да ги пускам и не става Sad Чудих се защо и накрая видях, че моят дизайн е с обърнатите размери, т.е лендскейп! Sad

# 258
  • Тук и там
...
Много странно! и това за 50 бр снимки, пак е скъпо. Сравнявам с бг сайта snimkitevi.com където 10 х 15 е 0,15лв и си ги получавам безплатно от студиото пред блока ни.

...

Amelly, един път поръчах няколко снимки от snimkitevi.com и определено разликата с тези от кравичката беше огромна  Wink Повече няма и да повторя  Peace

# 259
# 260
Здравейте момичета, аз имам вече много добър опит с Кравата и правенето на фотокниги в нея. Поръчах 3 книги от там, 8.5/11 с по 60 страници качеството беше супер, бях просто във възторг. Това, което не ми хареса бе, че доставката продължи два месеца и 10 дена! Shocked

Сега искам да поръчам книга (12/12, 60 страници), която трябва да бъде доставена до най-късно 23.08.2013, как мислите рисковано ли е това? Получавал ли е някой книгите си от кравата за по-кратко време от 2 месеца?

Да се отчета какво се случи, поръчах книжката, която исках да поръчам и тя пристигна точно за седмица  Shocked. Не можах да повярвам на очите си. И искам да допълня, че тези два месеца и 10 дена, които чаках, бяха когато книжката бе поръчана на адреса ми в западна Европа, където живея. Голямата книга, която пристигна за семица бе поръчана на БГ-Адреса на родителите ми. До ден днешен не разбирам защо в БГ книжките от Кравата пристигат толкова по-бързо от тези поръчани на адрес в западно европейска държава!

# 261
100   Referee   Prints 4" x 6"   11/20/2013   Expiring soon, Time Left: 4 days 10 hours 48 mins    No   u3g7v64aafo8    Order Now
50   Referee   Prints 5" x 7"   11/20/2013   Expiring soon, Time Left: 4 days 10 hours 48 mins    No   54jytrqydnwj    Order Now

# 262
Аз поръчах 2 малки два дена един след друг на един и същ адрес. Дойде само едната след около седмица. Другата не е дошла след почти месец.

# 263
в момента има някакво забавяне на поръчки от Кравата, днес дойдоха едни неща, чакани отдавна, утре се надявам и другите да пристигнат ...

# 264
  • Бургас
Здравейте момичета, аз имам вече много добър опит с Кравата и правенето на фотокниги в нея. Поръчах 3 книги от там, 8.5/11 с по 60 страници качеството беше супер, бях просто във възторг. Това, което не ми хареса бе, че доставката продължи два месеца и 10 дена! Shocked

Сега искам да поръчам книга (12/12, 60 страници), която трябва да бъде доставена до най-късно 23.08.2013, как мислите рисковано ли е това? Получавал ли е някой книгите си от кравата за по-кратко време от 2 месеца?

Да се отчета какво се случи, поръчах книжката, която исках да поръчам и тя пристигна точно за седмица  Shocked. Не можах да повярвам на очите си. И искам да допълня, че тези два месеца и 10 дена, които чаках, бяха когато книжката бе поръчана на адреса ми в западна Европа, където живея. Голямата книга, която пристигна за семица бе поръчана на БГ-Адреса на родителите ми. До ден днешен не разбирам защо в БГ книжките от Кравата пристигат толкова по-бързо от тези поръчани на адрес в западно европейска държава!

Не търсете логика при китайците.   Mr. Green защото такава просто няма при тях. Когато имат национални празници пощите им удрят кепенците за седмица-две. Понякога се случва без причина да бавят неща, например да променят канала на доставка. Ето например наскоро доста пратки бяха задържани за дълго време. Нещата за България бяха ги пратили във Франция. Там седяха доста дълго време, докато български пощи измислят вариант да ги докарат. Но в интерес на истината последните 1-2 години идват бързо нещата, защото преди 4-5 години въобще не идваха даже.

# 265
Привет, да се изкажа и аз с първи печатления. Досега не бях правила фотокнига, но сега за празниците поръчах една за подарък. Понеже се сетих "рано", ми трябваше такава, която да бъде изработена за няколко дни. Поръчах от Funbook и мога да кажа, че съм много доволна. Кориците са твърди, страниците са гланцирани, всичко е принтирано с добро качество. Подвързията ми изглежда здрава. Особено добро впечатление ми прави, че отговориха на всичките ми въпроси навреме, а и поръчката си беше изпълнена в срок. Имах разни дребни грешки по надписите, които бяха коригирани, както ги помолих. Ако искам пак да поръчвам фотокнига, със сигурност ще бъде от тази фирма. Hug

# 266
Аз не съм поръчвала от Funbook. Предполагам, че книгите са наистина хубави, но не е ли прекалено скъпо? Като се има в предвид, че цените за 20 стр. започват от 35 лв. Всеки сам си решава де, но постоянно се убеждавам, че тук в БГ ни цакат много с цените. Аз имам книги от няколко сайт, вкл. photobox. Там книжката ми е размер А4 Personalised, 34 стр, с дебели корици, страхотна фотохартия и т.н Използвайки кодове за намаление накрая ми излезе 24лв. Не налагам мнение, просто казвам, че има и добри оферти на много достъпни цени. Весели празници!

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 11:57 от tarantula87

# 267
Фънбук наистина правят добри книги, преди обаче нямаше как да си променяш темплейтите. Пускат кодове непрекъснато и излиза по-изгодно.

Фотобокс също са с готови темплейти, а и няма кирилица там, т.е. трябва да си играеш да си правиш страниците на фотошоп, което не всеки може.

# 268
А в кравата как се пише на кирилица?

# 269
ами пише се - и си излиза на кирилица  Peace

Общи условия

Активация на акаунт