Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 545
  • 541
  •   1
Отговори
# 270
ами пише се - и си излиза на кирилица  Peace
Не се изказах правилно - има ли шрифт който да е на кирилица, но да е о-ръкописен?

# 271
Не се изказах правилно - има ли шрифт който да е на кирилица, но да е о-ръкописен?

като напишеш текста можеш да пробваш различни шрифтове и който ти хареса ..

# 272

като напишеш текста можеш да пробваш различни шрифтове и който ти хареса ..

Повечето шрифтове нямат кирилица. Първите 5-6 в менюто с шрифтовете имат - това са Arial, Times New Roman, Comic, Verdana, Trebuchet, Lucida, може да има и аще някой, за който не се сещам сега.
За някои по-кратки надписи, като имена например, аз използвам и латиница, като за кирилските букви, които липсват, обръщам някои от латинските. Я става с обърнато R, Г - L, И - N, Л - V и т. н.

# 273
За Фънбук и на мен ми се сториха скъпички отначало... Аз всъщност бях попаднала на ония промо ккодове и тогава се навих. Обаче докато си наредя снимките в книгата и те бяха изтекли. И ги прежалих 10-тина лв, защото просто нямах повече време да търся друга оферта. За по-натам се надявам да хвана някое промо. Simple Smile

# 274
За Фънбук и на мен ми се сториха скъпички отначало... Аз всъщност бях попаднала на ония промо ккодове и тогава се навих. Обаче докато си наредя снимките в книгата и те бяха изтекли. И ги прежалих 10-тина лв, защото просто нямах повече време да търся друга оферта. За по-натам се надявам да хвана някое промо. Simple Smile

Те ще ти пращат на мейла Simple Smile

# 275
Моля, ако някой има код за безплатни снимки 6/4, който няма да му трябва да ми го прати на лични.
Благодаря!

# 276
Тази година не пуснаха книжки на промо или аз изпуснах нещо  newsm78

# 277
Тази година не пуснаха книжки на промо или аз изпуснах нещо  newsm78

имаше кодове на страницата им, но не съм гледала .. ти какви книжки искаш?

Получих кодове, благодаря   bouquet

# 278
Цитат
12 free photo books ( 8"x8" & 9"x7") for you and your loved ones

Validate code XMASALBUM at your Credit & Discount page on or before Dec 19. You will have 30 days to place your order

ето ги, но аз не съм ги активирала, някой може да ги е активирал и да не му трябват ...

# 279
И аз не съм ги активирала.
Някой ако ги има да свирка  Whistling

# 280
Те пак ще пуснат със сигурност.

# 281
За закъснелите като мен току що пуснаха код за 19 календара
5 Wall Calendar 11 x 8.5 (12-Months), 5 Wall Calendar 8.5 x 6, 3 Desktop Calendar 8.5" x 6"+...
WELCOMENEWYR

# 282
  • София
2   NewMember   Cosmetic Bag (Small)   01/01/2014    Expiring soon, Time Left: 2 days 22 hours 30 mins   No    sogmiw10edz3   
2   NewMember   Cosmetic Bag (Medium)   01/01/2014    Expiring soon, Time Left: 2 days 22 hours 30 mins   No    j27mj724j7ab   
2   NewMember   Cosmetic Bag (Large)   01/01/2014    Expiring soon, Time Left: 2 days 22 hours 30 mins   No    0kly2jkofb6p   
2   NewMember   Cosmetic Bag (XL)   01/01/2014    Expiring soon, Time Left: 2 days 22 hours 30 mins   No    6pi9vfwozdra

Ако вършат работа на някого  Hug   

# 283
2   NewMember   Ornament (Round)   07/07/2013    Expiring soon, Time Left: 2 days 3 hours 39 mins   No    4l9bzd87gdkk

# 284
Здравейте,момичета!!!!!!

Забелязвам,че няма особена активност в темата  Laughing
Аз чааааак сега си получих календарите, които поръчах на 16 ноември . В петък дойдоха, свекърва ми ми изпили нервите докато ги чакахме  Twisted Evil Ако помните, сама си бях правила страниците с датите и понеже за пръв път правя нещо подобно,много си играх, направих ги в 3 различни формата и трите на сайта ми излизаха с червена удивителна заради резолюцията. Страхувах се,че ще получа  размазано или зърнисто изображение, но в крайна сметка получих идеални календари! Изключително съм доволна, няма и помен че нещо (евентуално) не е било наред. Имах и две снимки, които сайтът маркира в червена удивителна,но и те са се отпечатали брилянтно и нямат разлика със съседни снимки,които са били с по-добра резолюция.

Така че, ако имате нещо за печат от телефон или по друг повод с недобро качество, има шанс да се получи много добре.

Имам и въпрос към вас- вероятно всички сме получили кода за 1200 безплатни снимки. Някой правил ли  е опит да пусне поръчка и да каже каква цена идва за доставка? Или ако предни години е имало подобна оферта,каква цена е излизала?

Общи условия

Активация на акаунт