Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 95 834
  • 541
  •   1
Отговори
# 405
  • Карлово
 Zl-76,
Благодаря за подсещането, можеше да ги проспя. А толкова ми трябват книжки сега.

# 406
И на мен много ми трябват - даже няма да гледам другите неща, въпреки че и подложките, и несесерите са върха!

# 407
  • Карлово
Мене ме интересуват и топовете и полата. Ще видим какво ще излезе. Имат ли срок тези кодове? Щото не видях.

# 408
не, но са по един на домакинство - предполагам може да се поръча само 1 продукт от акаунт, но ще се пробвам с втори за всеки случай да не се минем ...

# 409
С кода за книжка за 0.99 не успях да поръчам. Отначало сайтът отчете намалението - 1.89 с допълнителните страници, обаче като продължих към плащането, ми написа 15.88, което е пълната цена на книжката плюс доставката. Пробвах с друг код, тогава пък ми каза, че вече съм използвала такъв код и нямам право. Т. е. даже и да разполагам с различни кодове, по принцип би трябвало да имам право само на една книжка. А всъщност не получавам нито една.
Не разбрах какъв е проблемът при мен, на някой друг случвало ли се е?

Ето го и злополучният код, който получих от сайта: Z099BOOK5KWSC
(от този сайт: http://www.retailmenot.com/view/artscow.com?c=6089878)

# 410
Когато цъкна за плашане бутона на пейпал винаги става така, затова плащам през другия бутон.

# 411
Когато цъкна за плашане бутона на пейпал винаги става така, затова плащам през другия бутон.

Благодаря за отговора, celika! Досега съм плащала винаги с пейпал и не съм имала подобен проблем. Писах на кравата, но още нямам отговор.

# 412
Здравейте току що си поръчах книга за 0,99 с този код Z099PHOTOBKS89J2T всичко мина ОК

Ето и код от мен ако някой иска да пробва :
6"x 6" or 7"x 5" Photo Book for $0.99 (additional $4.99 afterwards):  Z099PHOTOBKSE9QU7

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 11:46 от benite

# 413
Явно за някои промоцията е актуална, а за други е изтекла, макар че е обявена до 05/25/15. Аз да не би да живея в бъдещето и да не го знам? Ето какво ми отговориха:

Dear Boryana,

Thank you for choosing ArtsCow.com. We are sorry to inform you that the promotion has expired already. You might take advantage of the promotions on https://www.artscow.com/Affiliate/ReferFriends.aspx. Thank you!

Best regards,
Cecilia
ArtsCow Customer Service Team

# 414
Здравейте,
При първа регистрация ми даде безплатно копиране на снимки ......... за всеки 100 безплатни снимки ли се плаща отделна доставка? Има ли възможност да се поръчат наведнъж?
Благодаря!

# 415
Не се плаща за всеки 100 отделна доставка. Доставката е според броя, виж цените.http://www.artscow.com/shipping.html

# 416
Здравейте,
Получих си първите снимки от кравата и като качество съм по-доволна от тези от photobox. Имам снимки обаче, които примерно съм ги изрязвала и не са точно размера, който поръчвам, а примерно идват малко квадратни. Във photoboxa това лесно се корегираше - даваше се отметка да се вижда сто процента от снимката и такива снимки се получаваха с бели линии отстрани. Как може да се корегира това в кравата, така, че да не се изрязва от снимката, а да се вижда 100 процента от нея?
Ще съм благодарна, ако някой се включи!

# 417
  • моята мила родна страна
Здравейте! Имам нужда от напътствия, че отдавна не съм го правила и съм позабравила... newsm78
Имам непристигнала поръчка от ArtsCow, изпратена на 22.04. Какви бяха стъпките при такова положение и дали вече не съм закъсняла?  Rolling Eyes

# 418
Пиши им. Наблегни на факта, че не си отворила диспут в пейпал, защото им вярваш, знаеш, че са коректни и други такива. Според мен ще ти изпратят поръчката пак.

# 419
Здравейте!
Днес ми е шипната фотокнигата...... докъм 10.07. дали ще пристигне, че е за подарък?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт