Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 95 822
  • 541
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета и момчета 😊
С наближаването на празниците се замислих за нови календари за родата. Дали някой вече е попаднал на оферта от кравичката или още е рано?
Ако някой има излишни кодове ще съм много благодарна  bouquet

# 436
  • Бургас
А някоя добра душа дали е направила пак нашенски календар за 2016 Praynig

# 437
  • Бургас
А някоя добра душа дали е направила пак нашенски календар за 2016 Praynig

http://www.artscow.com/digital-scrapbooking/bulgarian-calendar-2016-17335

# 438
Запис. Не съм печатала при кравите от години.

# 439
  • Тук и там
Здравейте,

аз с банален проблем, но може би когато човек бърза и времето го притиска - изпуска елементарните неща  Mr. Green

Направих книга в кравичката, от порядъка на 100-на страници. Днес ми изтича кода за намаление и исках да я пусна, но не успявам да изтрия последните 4-5 празни страници, които съм добавяла мноооого отдавна / разбирайте, че я правя близо година  #Crazy/

Мъча, мъча и не мога да ги изтрия - не говоря за логото, а просто добавени бели страници. Не става от Ad/Remove pages, защото след 100 стр. като се опитам да махна, ме мята директно на 81-ва и по този начин ми маха все пак направени страници, а си ги искам  Crazy

Ако някой се сеща за какво говоря и може да помогне ще съм му много, много благодарна  Hug

# 440
  • София
И аз да се запиша в темата. На 20.11.2015г. поръчах едни 5 фотокниги от кравичката. На 28-ми ми шипнаха поръчката и сега чакам да пристигнат. Обаче днес разбрах, че за пратки със стойност над 30лв. пратката се задържала на митница. Та да видим сега кога ще си получа книгите.

# 441
И аз да се запиша в темата. На 20.11.2015г. поръчах едни 5 фотокниги от кравичката. На 28-ми ми шипнаха поръчката и сега чакам да пристигнат. Обаче днес разбрах, че за пратки със стойност над 30лв. пратката се задържала на митница. Та да видим сега кога ще си получа книгите.
Зависи каква стойност са обявили - може да е ниска и да не отиде на митница.
Ако отиде - ще си платиш мито и ще си ги вземеш веднага.
Моля те пиши как са се развили нещата. Имай предвид, че често обявената стойност е по-ниска от реално платената.

# 442
  • София
Ще пиша задължително. Засега все още няма нищо. Лошото е че нямам и номер, с който да проследя до къде са стигнали, че разбрах че понякога от митниците не пращат известие към пощенската станция или по скоро пощенската станция не праща известие до получателя. Ако и другата седмица няма нищо ще ходя да проверявам в пощата.

# 443
Много е рано още.

# 444
  • София
Здравейте, книгите си ги взех днес от пощата. Вчера са пристигнали. Не бяха задържани на митницата, което много ме зарадва. От там бяха писали стойност $17.50, въпреки че реалната е почти $30.
Общо този път доставката отне две седмици - на 27.11 бяха шипнати и на 11.12 съответно пристигнали в пощата

# 445
Z099PHOTOBKS7S4VD Код за книжка за 0,99$ Simple Smile

# 446
  • София
Здравейте,

колко най-много са ви се бавили книги от artscow?

Аз направих поръчка на 22.10 и още не съм я получила.
Писах си вече 2-3 пъти с тях и все ми казват, че е шипната на 03.11 и че отнема средно около 45 дни и да продължавам да чакам! Да чакам, ама докога?

# 447
  • Карлово
Понякога се бавят много.

# 448

за кой сайт е и до кога важи?

# 449

за кой сайт е и до кога важи?
За  artscow,незнам до кога важи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт