Операция на пъпна херния в Токуда по Здравна каса

• 14 349
  • 3
  •   1
Отговори
Моля, ако някой скоро е минал през операция на пъпна херния (на възрастен), да сподели.Интересува ме, какво се доплаща (не се поема от НЗОК).Чета, че е безплатна за здравноосигурени лица, но съм сигурна , че ще ни искат пари...искам да съм подготвена колко ще ми искат Tired и за какво Praynig
Също, ако някой има отзиви за д-р Люцканов, като отношение, иначе съмнение нямам , че е специалист в областта си.
И не на последно място, как преминава възстановяването, след безкръвна такава операция, има ли шансове да се започне тежък физически труд до 1 месец... Crazy
Благодаря на споделилите  bouquet....и ако има подобна тема(не намерих), да ми пуснете линкче  bouquet  bouquet

# 1
Никой ли не е запознат поне малко... Praynig

# 2
Здравей.Не мога да ти отговоря на много от въпросите,но мога да споделя впечатленията от д-р Люцканов.Оперира ме преди 2 години,страхотен специалист и човек.Аз отидох без направление на преглед при него и пари за прегледа на ми е взимал.На самия преглед изяснихме въпроса с цената на операцията.Оперирана съм от ингвинална херния(не е безкръвна операцията) и платихме 300лв,здравно осигурена съм.Свекърва ми също ще се оперира от такава херния ,но безкръвна операция с поставяне на платно и е казал по тел. цена около 2000лв,но пак не е категоричен за цената,защото иска да я види и да прецени след прегледа,какво,как и колко...Обадете се по телефона или направо отидете на място,това е най-доброто решение.

# 3
Мерси за отговора   bouquet
Имаме час за утре, ще видим какво ще каже...

Общи условия

Активация на акаунт