Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои подходящи подаръци за учителите?
Какви са някои препоръки за насърчаване на лятното четене при децата?
Как се лекува парадонтозата в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои подходящи подаръци за учителите?
-
Какви са някои препоръки за насърчаване на лятното четене при децата?
-
Как се лекува парадонтозата в Канада?
Лечението на парадонтоза в Канада може да включва изваждане на зъби и поставяне на импланти, което може да бъде скъпо. Може да се избере и консервативно лечение, като редовно почистване, миене и масажиране на венците. Пчелното млечице също се споменава като потенциално полезно средство. Важно е да се консултирате със зъболекар за най-подходящото лечение за конкретния случай.
-
Какво представлява електронният лекар?
-
Какво е мнението за зъболекарите в Канада по отношение на лечението на пародонтоза?
Не видях много хора по магазините, пред къщите... Иначе ми направи впечатление, че една къща струва 28 000$ 
Хубаво е да се знае какво може се случи.
Ако знаете как мразех това и как тайно съм си мечатла да имам обикновена баба-текезесарка например.
Това се казва ранен пубертет. От него няма как да се оттървеш стискаш зъби и го преживяваш.