Пазаруване от Aliexpress.com 3

• 64 201
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Китайчето излезе по-пъргаво отколкото си мислех.Вече ми е изпратило поръчката.Нямам търпение да си получа дънките.Междувременно-благодаря на всички ,които ми помогнахте по някакъв начин.  Hug Heart Eyes
Чета ,че имало някаква измама с еднакви тракинг номера.Знам ,че съм страшно нахална,но може ли тези,които четат мнението ми ,да хвърлите по едно око ,да нямате като моя тракинг номер? -     RB625828046CN Whistling  

# 391
  • София
Преди час пуснах диспут за продавача с 85% намаление и вече имам мейл от Али, че ще върнат парите. Много са бързи! И повече няма въобще да се пробвам при такива големи намаления Naughty

Междувременно получих още три поръчки:
- тези гумени ботуши - розов неон - супер сладки са Mr. Green
- тези обувки за приятелка - симпатични са, материалът е кофти, но на крака стоят добре. Проблемът е, че миришат гадно Sick Дано изчезне миризмата...
- тази тениска - много е сладка, обаче шевовете са под всякаква критика, та ще трябва да я прешивам. Мислех да си поръчвам и с Мини маус, но май ще се въздържа Tired

# 392
Вчера получих тези 2 рокли ww.aliexpress.com/snapshot/234608126.html.....повече от ужасна е,но момичето което си я поръча си я хареса,http://www.aliexpress.com/snapshot/236471887.html...тази е перфектна,номера който поръчах беше хл и си отговаря
Да попитам как се трият от списъка вече платените и получени неща,за неплатените разбрах,че си остават завинаги.Успешни покупки!

# 393
  • София
Преди час пуснах диспут за продавача с 85% намаление и вече имам мейл от Али, че ще върнат парите. Много са бързи! И повече няма въобще да се пробвам при такива големи намаления Naughty

Как пусна диспут, при мен този бутон въобще липсва при този продавач? На кой мел си писала?
 Опс моя грешка видях предишната страница.

# 394
  • София

Как пусна диспут, при мен този бутон въобще липсва при този продавач? На кой мел си писала?
 Опс моя грешка видях предишната страница.

Не съм писала на никого - беше ми се появил бутонът за диспут. Нали обсъждаха момичетата, че след определен брой дни се появявал. И пуснах директно диспут. Почти веднага получих мейл от сайта, че ще ми върнат парите и диспутът е приключен - постигнато е съгласие за пълно връщане на парите Peace

# 395
  • ES

...
Сега видях, че имам мейл от алиекспрес, че закриват диспута и от 7 до 10 ще ми върнат парите

# 396
  • Бургас
Вчера получих тези 2 рокли ww.aliexpress.com/snapshot/234608126.html.....повече от ужасна е,но момичето което си я поръча си я хареса,http://www.aliexpress.com/snapshot/236471887.html...тази е перфектна,номера който поръчах беше хл и си отговаря
Да попитам как се трият от списъка вече платените и получени неща,за неплатените разбрах,че си остават завинаги.Успешни покупки!
Е не, тъкмо тази рокля гледах  Tired наистина ли е толкова зле?

# 397
Помогнете да намеря тези обувки по-евтино,черни
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-2013-fashion-united … ls/917199516.html
в краен случай  може и друг цвят Rolling Eyes

# 398
  • у нас

Снощи на градинката една жена мина с такава блуза. Много я загледах, защото бях сигурна, че съм я виждала някъде. А то било от тук. Като гледам доста е къса, може и като блуза да се носи.

# 399

И аз си я бях "заплюла"  Laughing

# 400
# 401
# 402
Определено има проблем с моя пратка по поръчка от 14-ти МАЙ! Мина толкова време, а още не е напуснала Китай. Сигурна съм, че няма да я получа, но се страхувам, че като пусна диспут продавача ще си представи тракинга и няма да ми го уважат. Как да постъпя?

# 403
  • Казанлък
Определено има проблем с моя пратка по поръчка от 14-ти МАЙ! Мина толкова време, а още не е напуснала Китай. Сигурна съм, че няма да я получа, но се страхувам, че като пусна диспут продавача ще си представи тракинга и няма да ми го уважат. Как да постъпя?
Има ли поне регистрация във техните пощи или нищо???
Ако имаш поне някакво действие с този тракинг номер,то недей да пускаш диспут все още.  Алито ще чака да минат близо 60 дена. Ще отвориш диспут към края на този срок. Ако отвориш сега и той сам се ескалира след изтичане на времето,например,то повече няма да можеш да отвориш диспут по друга точка. Т.е. ако получиш нещо дефектно,то няма да имаш възможност за нов диспут.
Иначе можеш да отваряш и да затваряш диспути по всяко време,но дали има смисъл?

# 404
Да, регистрирана е в кит. пощи, но си стои там. Продавачът обеща да съдейства, писахме му с още една съфорумка, но нейната се размърда преди 5 дни, а моята не. Освен това поръчаното не беше за мен и не е нужно след толкова време. Който услужил и платил, той да се набута и да бере грижи, ядове...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт