Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на уебсайта, споменат в публикацията?
Какви са основните характеристики на пазаруването от този сайт?
Какви са основните предизвикателства и рискове, свързани с пазаруването от този сайт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на уебсайта, споменат в публикацията?
-
Какви са основните характеристики на пазаруването от този сайт?
-
Какви са основните предизвикателства и рискове, свързани с пазаруването от този сайт?
-
Какви са препоръките за безопасност при пазаруване от този уебсайт?
-
Какво представлява проблемът с проследяващия номер RB618293411CN?
Явно си отговаря наистина на Л. Продавам я.
Но аз там бях за друго, иначе съм дала пълномощно на ДХЛ и те правят всичко. Ако ли не - само митническата декларация е 15-20 лв. Отделно се плаща ДДС (мито над 150 евро). И ако не пише, че шипингът е включен - стойте и се забавлявайте. Реално не е толкова ужасно, ако си изпълнил няколко стъпки: имаш ЕОРИ (на мен ми го дадоха за 10 мин., на фирмата за 30 мин. - бързо е, но може и 5 дена да отнеме), платил си реална цена, носиш си документа за плащането, упълномощил си ДХЛ. В последния случай те ти искат документа за плащане сканиран (ще видя дали и за 3-тата поръчка ще го искат, за да кажа че е в 100% от случаите), при тях е цесията, пишат МД безплатно, внасят митническите сборове от твое име и ти доставят пратката на вратата (там им плащаш за ДДС-то, доставката е безплатна). Но като знаем ДХЛ не са евтин транспорт, но са сигурен - 3-4 дена отнема до БГ.
От мен и стотици като мен по 5 $, накрая и банката като ми спре такса за връщане и нищо и половина от цялата работа.
Според мен с кожа е много по-добре, имали сме и от двата вида вкъщи - с метала само проблеми, постоянно се откачаше