Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 60

• 55 424
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Gone with the wind
Вергилия, мушкатото се вкоренява директно в почва, като внимаваш с поливките. Преди да го боцнеш го оставяш за няколко часа хубаво да засъхне отчупеното и тогава боцваш и поливаш пестеливо, докато не се вкорени. Но не съм сигурна дали сега ще успееш - прекалено е топло.

# 106
  • DE
Здравейте Hug
Аз идвам да се фукам Mr. Green и ще ви разглеждам по-късно...

Новата ми красавица, подарък от мъжо

Другата ми любов

Това не разбрах и какво е, отрупа се с цвят

Бял флокс

Това как се казва newsm78

Розов флокс

Първата циния, ама не изчаках да цъфне

Кичест невен

И сега бързо на ми кажете какво съм насадила smile3538 Имам го навсякъде и е много красиво

Извинявам се за дългия чаршаФ

# 107
Да се оплача-петуниите, които са ми на стената загинаха. Явно им дойде изключително горещо, защото ги огрява доста слънцето, а и отгоре има една прозрачна козирка и въздуха се адски се нагрява под нея... Някакви идеи за растение, което да обича жега и светло, и да се отглежда навън-стената е на двора? Иска ми се нещо зеленичко да имам, че ми е гола, пък шест броя петунии са си сериозна бройка newsm45

matze, събра ми очите пак-новата придобивка е страхотна, белия флокс, розовия... smile3501

# 108
  • Gone with the wind
Matze, това последното са хризантемки. Едногодишни са и са супер сладурски. Имах ги преди години, ама защо не сях пак - не знам

Новата красавица е  Heart Eyes

# 109
  • Бургас
matze,много красиво при теб,новата придобивка е супер.Много да те радва Hug Първото за което питаш не го знам,а за второто си мислех,че е кореопсис,но може и да греша

# 110
И Хризантеми слагам в списъка за следващата година...

# 111
  • DE
Благодаря ви момиченца Hug
Утре ще снимам и самото разтение за да се уверя че е такова...аз проклет "Тома Неверник" hahaha
Кучо, дай ми го с ботаническото име, моля...ще търсиш сега по нета, че и без това си нямаш друга работа hahaha
Аха, сега видях че Zolka показала едно пакетче Hug

# 112
Здравейте, момичета. Упорито се стремя от няколко години да отгледам сакъзчета, обаче нещо не ми спори. Гледам на комшийските балкони вече падат надолу, а моите са просто трагедия. Ето Ви и снимки да видите http://cvetiata.snimka.bg/flowers/cvetya.760245.30808547
Дайте съвет какво да ги правя, за да се посгъстнат малко Hug

# 113
  • Бургас
Не изглеждат толкова зле,има и по тежки случаи LaughingТориш ли с нещо?Аз от началото на сезона съм торила три пъти може би,не помня вече,но определено има ефект.Последно торих с тор за мушката и петунии.Забелязах напредък и при петуниите.

# 114
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!

Маце
, страхотен подарък си получила от Мацев.  Simple Smile И розовата роза е прекрасна. И толкова е уютно мястото ти за отдих... Flutter

Често се "разхождам" из твоя парк.

Скрит текст:
А ти с какво меню го изненада? А тортата?!
  Wink

На флокса съм чувала, че му казват `басмичка` в нашия край. Баба ми имаше много от розОвия.

Кристал, ще се сгъстят сакъзчетата като пораснат още и ще виснат надолу. Не се притеснявай, добре изглеждат.  Peace

# 115
Zolka, калдаръмчетата мисля че търпят топлина и може от тях да сложиш в саксиите по стената.

Маце, много е красиво в твойта градинка  Hug

# 116
Не изглеждат толкова зле,има и по тежки случаи LaughingТориш ли с нещо?Аз от началото на сезона съм торила три пъти може би,не помня вече,но определено има ефект.Последно торих с тор за мушката и петунии.Забелязах напредък и при петуниите.

Успокоих се Joy
Торила съм ги 3 пъти. 2 от тях с тор за цъфтящи цветя и веднъж с кубче мая, разтворено в 10 л. вода. Четох, че маята била полезна, та ги прежалих един вид Laughing  

Кристал, ще се сгъстят сакъзчетата като пораснат още и ще виснат надолу. Не се притеснявай, добре изглеждат.  Peace
Дано да е така. Чудя се, защо на други хора вече са паднали доста надолу? newsm78 Аз ли бъркам някъде в отглеждането? Crazy
Дано имам възможността да ви наснимам сакъзчетата на комшийката срещу нас, да сравните моите хилавите с нейните Mr. Green

# 117
Привет на всички!!!Чудесни цветенца пак сте показали.

Моите цветета дето засадих преди две седмици вече взеха да цъфтят

Скрит текст:

И бекония след като  катеричките  я изгризаха

Скрит текст:

# 118
  • Бургас
Хи -хи  Laughing нищо им няма на бегонийките,ще се оправят.Свекърва ми миналата пролет си беше взела разсад и си прибра едно сандъче,оцеляха зимата на тъмно и студено и тази пролет си ги подряза почти до дъно и сега са нацъфтели и напълнили пак сандъка а на нищо не приличаха.стана ми смешно за катеричките защото и ние си имаме
Аз да си покажа ново цъфналия лилиум.
Скрит текст:

тези сте ги виждали,но сега со по разцъфтели

този много труден за снимане ,защото цветовете са надолу и в различни посоки
за разлика от тези които гледат на горе

# 119
Здравейте  Simple Smile

Винаги съм се възхищавала на домове обсипани с всякакви растения. От скоро съм новодомка и реших да се престраша и да разкрася и аз къщата, имайки предвид печалния ми опит досега. За сега имам драцена, хибискус и китайска роза, а на балкона теменужки. До тук всички са добре  Mr. Green

Но преди няколко месеца ми подариха едно растение, но не се сещаха как се казва. Даже не знам дали го отглеждам правилно. Бяха двечки, но едното не оцеля и няколко дена. Това ми изглежда, че изкарва нови листенца, но не е пораснало.

Вие сте ми последната надежда! Някой знае ли какво е това растение и как се отглежда?

Общи условия

Активация на акаунт